Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elim ayağım titriyor ya
Böyle bu olayları gördükçe rabbim vermiyorsa da vardır bir hayrı diyorum bazen o kadar felaket kötülük rabbim tüm masumları çocukları korusun gerçekten o kadar zorlaştı Kİ ahlaklı insanlara denk gelmek. Yolda gördüğüm çocuğu sevemez oldum öğrencilerime sarılamaz oldum Yani yanlış anlaşılacağım diye böyle pislikler yüzünden baba deniyor buna bir de. Rabbim anne baba olmaya layık olmayanlara vermesin ya gerçekten insan cinnet geçirecek! Arsız hastalıklı oldu bu insanlar iyice ….

Kendi b.klarında boğulsunlar… Sorsan hepsi o günah bu bilmemne der evden bile çıkarmıyodur kızı namus diye biriyle görse mahveder ama işte kendilerine gelince din iman falan kalmıyor rezil yaratıklar.
Çok fazla böyle olaylar küçük yaşta evlendirme kendi aralarında abi kardeş eş değiştirme vs daha neler neler… duyduk Yani … bunları gören çocuklar sapkınlıktan korusun rabbim. Allah allah diyorlar ama yapılanlarla çelişmesi çok. Çok iyi ailelerde var tabi ama malesef çok gördük

Aynen kuzum allah bütün çocukları korusun

haaa kontrollüydü o zaman.regl gelinceye kadar umut var.
benim yerleşme demir para büyüklüğünde açık kırmızımsı gibi bi kere olmuştu.adetin 18.günüydü
Ya yükselme geç olunca gebelik de mi sağlıksız oluyor acaba? Genelde hep böyle denk geliyorum. Benim de bi önceki öyle oldu. Ağrım olmasa önemsemicem de dış gebelikten sonra çok korkuyorum, bi de aynı taraf. Hayırlısı neyse onu versin Allah bekleyip görücez artık

Kızlar kalp atışları yok. Radyolojide detaylı baktı. Simdi yatış yapıldı ilaçla düşük yaptırcak dokttor
Cok geçmiş olsun canım tez zamanda iyilesirsin inşallah Rabbim birdaha yaşatmasın

Bende bu ay felaket bir ağrı yaşadım kasıklarım belim. Doktor yumurta catlarken kan olmuş o dedi bazen catlarken kanıyor imiş. O da ağrı yapar dedi. Ağrınız belki yumurta çatlaması ile ilgilidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…