Aynen bize de haber ver kesinlikle
Ama erken değil mi yani şuan kaç haftalık kuzum biraz bekleyemezler miydiKızlar kalp atışları yok. Radyolojide detaylı baktı. Simdi yatış yapıldı ilaçla düşük yaptırcak dokttor
Çok geçmiş olsun canım, inşallah son olurKızlar kalp atışları yok. Radyolojide detaylı baktı. Simdi yatış yapıldı ilaçla düşük yaptırcak dokttor
Cok erken değil mi daha cnm 10.haftaya kadar bile bekleten doktor varKızlar kalp atışları yok. Radyolojide detaylı baktı. Simdi yatış yapıldı ilaçla düşük yaptırcak dokttor
Bat ne zamandı canımMerhaba kızlar bugün kan testi verdim sonuç negatif yani hamile değilimkısmet değilmiş o kadar da belirti var sandım yaa hayırlsıı
Yaaa çok üzgünüm canım benim, ne desem boş.. Sen iyi ol da Allah büyük, sağlıkla gelsinler inşallah. Ama arkadaşların da dediği gibi bana da karar vermek için erken gibi geldi. Ne açıklama yaptı doktorun?Kızlar kalp atışları yok. Radyolojide detaylı baktı. Simdi yatış yapıldı ilaçla düşük yaptırcak dokttor
Regl olmadıysan hala umut var demektirMerhaba kızlar bugün kan testi verdim sonuç negatif yani hamile değilimkısmet değilmiş o kadar da belirti var sandım yaa hayırlsıı
yaaa çok üzüldüm keşke bekleseydin bi hafta bariKızlar kalp atışları yok. Radyolojide detaylı baktı. Simdi yatış yapıldı ilaçla düşük yaptırcak dokttor
yerleşme olabilir adetine kaç gün varKızlar yaa kafam karıştı benim, bileniniz varsa yardım edin. Bugün çatlatma iğnesinin 15.günü. Dün kan verdim gebelik yok ama 1saat önce peçeteye pembe bi akıntı geldi. Regl oluyorum dedim ama devamı yok henüz.. Hiç de böyle bişey yaşamamıştım. Yerleşme kanaması olsa bile çatlatma iğnesinden sonra bu kadar geç olur mu ki?
Ahhh kuzum yaaKızlar kalp atışları yok. Radyolojide detaylı baktı. Simdi yatış yapıldı ilaçla düşük yaptırcak dokttor
Adet de gelmedi ama deıl mıMerhaba kızlar bugün kan testi verdim sonuç negatif yani hamile değilimkısmet değilmiş o kadar da belirti var sandım yaa hayırlsıı
Bendeki Yerlesme kanaması çatlatma iğnesinin 15. Gunu geldı ama kahverengi rengndeydı, leke aksam uzerı gelmısti, lekenin geldıgı gunun sabahı hcg 81 cıkmıstı..Kızlar yaa kafam karıştı benim, bileniniz varsa yardım edin. Bugün çatlatma iğnesinin 15.günü. Dün kan verdim gebelik yok ama 1saat önce peçeteye pembe bi akıntı geldi. Regl oluyorum dedim ama devamı yok henüz.. Hiç de böyle bişey yaşamamıştım. Yerleşme kanaması olsa bile çatlatma iğnesinden sonra bu kadar geç olur mu ki?
Ama erken değil mi yani şuan kaç haftalık kuzum biraz bekleyemezler miydiçok geçmiş olsun allahım birdaha yaşatmasın
Cok erken değil mi daha cnm 10.haftaya kadar bile bekleten doktor var
Yaaa çok üzgünüm canım benim, ne desem boş.. Sen iyi ol da Allah büyük, sağlıkla gelsinler inşallah. Ama arkadaşların da dediği gibi bana da karar vermek için erken gibi geldi. Ne açıklama yaptı doktorun?
Regl olmadıysan hala umut var demektir
Bebek 7 mm olmuş kızlar kese 22 mm. Olsa zaten çoktan kalp atışı görülürdüyaaa çok üzüldüm keşke bekleseydin bi hafta bari
Allah yardımcın olsun tez vakitte toparlan inşallahBebek 7 mm olmuş kızlar kese 22 mm. Olsa zaten çoktan kalp atışı görülürdükanamamda var. Süreci daha fazla uzatıp psikolojik olarak yıpranmamak adına böyle karar aldık.
Dündü regl günüm. İnşallah öylediryerleşme olabilir adetine kaç gün var
Hıhh aynı gün olmuş yani, ayy hadi inşallah öyledir. Ama geç olunca bu sefer de sağlıksız gebelik mi yine diye deliricem. Sağ tarafımda dünden beri ağrı var, regl olsa tek taraflı olmaz heralde. Ama dış gebeliğimi de sağda yaşadım ben, çok korkuyorum çokBendeki Yerlesme kanaması çatlatma iğnesinin 15. Gunu geldı ama kahverengi rengndeydı, leke aksam uzerı gelmısti, lekenin geldıgı gunun sabahı hcg 81 cıkmıstı..
Canım kürtajdan sonraki ilk adetini olmuştun değil mi? Naçizane tavsiyem bak benim 2 adet dönemi geçti şimdi 3ü bekliyorum. Süre kendine izin ver bence doktora gidip olumsuz bir şey duyunca insan çok etkileniyor.Bana 6 ay olmazsa gel demişti mesela.Kızlar bugün doktora gittim. Progesteron istedik onun da sonucu birkaç gün sonra çıkıyormuş. Neyse muayene de etti rahim kalınlığı 11 dedi şu an 14 olması beklenirdi dedi. Adete 1 hafta var hesabıma göre. Ne iyi ne kötü dedi. Canım sıkıldı gebelik yok sanırım :/
Çok geçmiş olsun canım, acını hissedebiliyorum.. o hayal kırıklığı o masaya doğum İçin değilde başka bir şey için oturmak. Ama burada olan herkes aynı şeyleri belki defalarca kez yaşadı. Allah yardımcımız olsun. Bu günler de geçecek.Bebek 7 mm olmuş kızlar kese 22 mm. Olsa zaten çoktan kalp atışı görülürdükanamamda var. Süreci daha fazla uzatıp psikolojik olarak yıpranmamak adına böyle karar aldık.