Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün doktora gittim. Progesteron istedik onun da sonucu birkaç gün sonra çıkıyormuş. Neyse muayene de etti rahim kalınlığı 11 dedi şu an 14 olması beklenirdi dedi. Adete 1 hafta var hesabıma göre. Ne iyi ne kötü dedi. Canım sıkıldı gebelik yok sanırım :/

Aklım sende Laviniiaaa Laviniiaaa güzel haberlerini bekliyorum 🙏🏻❤️

Aynen bize de haber ver kesinlikle

Laviniiaaa Laviniiaaa inşallah kalp atışlarını görürsünüz kuzum dualarımız seninle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Laviniiaaa Laviniiaaa canım güzel haberlerle dön aramıza inşallah o minicik kalbi duyarsın ❤️🤲🤲🙏

Laviniiaaa Laviniiaaa ne yaptın canım ne oldu şimdi sonuç ne meraklı ediyoruz eni😟

Kızlar kalp atışları yok. Radyolojide detaylı baktı. Simdi yatış yapıldı ilaçla düşük yaptırcak dokttor

Kızlar kalp atışları yok. Radyolojide detaylı baktı. Simdi yatış yapıldı ilaçla düşük yaptırcak dokttor
Ama erken değil mi yani şuan kaç haftalık kuzum biraz bekleyemezler miydi 🙁 çok geçmiş olsun allahım birdaha yaşatmasın 🤲🏻

Yaaa çok üzgünüm canım benim, ne desem boş.. Sen iyi ol da Allah büyük, sağlıkla gelsinler inşallah. Ama arkadaşların da dediği gibi bana da karar vermek için erken gibi geldi. Ne açıklama yaptı doktorun?

Merhaba kızlar bugün kan testi verdim sonuç negatif yani hamile değilim 🤷‍♀️ kısmet değilmiş 🙈 o kadar da belirti var sandım yaa 🤭 hayırlsıı
Regl olmadıysan hala umut var demektir 😉

Kızlar yaa kafam karıştı benim, bileniniz varsa yardım edin. Bugün çatlatma iğnesinin 15.günü. Dün kan verdim gebelik yok ama 1saat önce peçeteye pembe bi akıntı geldi. Regl oluyorum dedim ama devamı yok henüz.. Hiç de böyle bişey yaşamamıştım. Yerleşme kanaması olsa bile çatlatma iğnesinden sonra bu kadar geç olur mu ki?

Kızlar yaa kafam karıştı benim, bileniniz varsa yardım edin. Bugün çatlatma iğnesinin 15.günü. Dün kan verdim gebelik yok ama 1saat önce peçeteye pembe bi akıntı geldi. Regl oluyorum dedim ama devamı yok henüz.. Hiç de böyle bişey yaşamamıştım. Yerleşme kanaması olsa bile çatlatma iğnesinden sonra bu kadar geç olur mu ki?
yerleşme olabilir adetine kaç gün var

Bendeki Yerlesme kanaması çatlatma iğnesinin 15. Gunu geldı ama kahverengi rengndeydı, leke aksam uzerı gelmısti, lekenin geldıgı gunun sabahı hcg 81 cıkmıstı..

Ama erken değil mi yani şuan kaç haftalık kuzum biraz bekleyemezler miydi 🙁 çok geçmiş olsun allahım birdaha yaşatmasın 🤲🏻

Cok erken değil mi daha cnm 10.haftaya kadar bile bekleten doktor var 😥

Yaaa çok üzgünüm canım benim, ne desem boş.. Sen iyi ol da Allah büyük, sağlıkla gelsinler inşallah. Ama arkadaşların da dediği gibi bana da karar vermek için erken gibi geldi. Ne açıklama yaptı doktorun?

Regl olmadıysan hala umut var demektir 😉

yaaa çok üzüldüm keşke bekleseydin bi hafta bari :KK43:
Bebek 7 mm olmuş kızlar kese 22 mm. Olsa zaten çoktan kalp atışı görülürdü 😭 kanamamda var. Süreci daha fazla uzatıp psikolojik olarak yıpranmamak adına böyle karar aldık.

yerleşme olabilir adetine kaç gün var
Dündü regl günüm. İnşallah öyledir 🙏

Bendeki Yerlesme kanaması çatlatma iğnesinin 15. Gunu geldı ama kahverengi rengndeydı, leke aksam uzerı gelmısti, lekenin geldıgı gunun sabahı hcg 81 cıkmıstı..
Hıhh aynı gün olmuş yani, ayy hadi inşallah öyledir. Ama geç olunca bu sefer de sağlıksız gebelik mi yine diye deliricem. Sağ tarafımda dünden beri ağrı var, regl olsa tek taraflı olmaz heralde. Ama dış gebeliğimi de sağda yaşadım ben, çok korkuyorum çok 😔

Kızlar bugün doktora gittim. Progesteron istedik onun da sonucu birkaç gün sonra çıkıyormuş. Neyse muayene de etti rahim kalınlığı 11 dedi şu an 14 olması beklenirdi dedi. Adete 1 hafta var hesabıma göre. Ne iyi ne kötü dedi. Canım sıkıldı gebelik yok sanırım :/
Canım kürtajdan sonraki ilk adetini olmuştun değil mi? Naçizane tavsiyem bak benim 2 adet dönemi geçti şimdi 3ü bekliyorum. Süre kendine izin ver bence doktora gidip olumsuz bir şey duyunca insan çok etkileniyor.Bana 6 ay olmazsa gel demişti mesela.
Bebek 7 mm olmuş kızlar kese 22 mm. Olsa zaten çoktan kalp atışı görülürdü 😭 kanamamda var. Süreci daha fazla uzatıp psikolojik olarak yıpranmamak adına böyle karar aldık.
Çok geçmiş olsun canım, acını hissedebiliyorum.. o hayal kırıklığı o masaya doğum İçin değilde başka bir şey için oturmak. Ama burada olan herkes aynı şeyleri belki defalarca kez yaşadı. Allah yardımcımız olsun. Bu günler de geçecek.

X