Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrık ederım m canım Ayy ne guzel bir haberle karsıladinz benı, saglıcakla ilerlesin ınsallah, stres yapma, bu sefer hersey cok guzel olacak

O senin hoşluğun fıstık yine bize küçük bi kalp krizi yaşattın Ha-ri anlamış allahtan banlandı heralde dedi de rahatladık
Bence gitmez artık sadece olursa banlanır, hele bu transfer öncesi hop bir mesaj biraz buralardan uzak duracağım deyip çat giderse kriz sebebi umarım ne dediğimi anlamışsındır arkadaşım Sohrab

insan dayanamıyor bazılarına gerçekten
hoşgeldin
Hoşbuldum canımmm
O senin hoşluğun fıstık yine bize küçük bi kalp krizi yaşattın Ha-ri anlamış allahtan banlandı heralde dedi de rahatladık
Sosyalsosyalcı ögrendi bu işi artık
Gördüm gördüm Neyse uzun sürmedi
Aynen canım
Neyse kısa sürdü bari
Aynen canım

Kızlar salı günü yoğun kanamayla hastaneye gittik, kan sulandırıcınında etkisiyle cok fazla oldu. Halada var bebeğide gördük ama kalp atışı yok. 6+4 olduk. Kese 17 mm di. Yarın tekrar bakıcaz kalp atışına ama ben olacagını sanmiyorum. Doktorda bu boyutta görünmesi lazımdı dedi. Bu 3. Kayıp olacak artık dayanacak halim kalmadı

Ayy Hayııır iyi düşünelim iyi olsun kuzum, sen de kendini toparla ki iyice kötü etkilenmesin. Hep dua edicem senin için, hepimiz edicez. Inşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…