Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mammamia2 Mammamia2 idrar çok seyrekse belki ondan çıkmamıştır sen çok eminsin kuzum istersen kan ver direkt ya da sabah ilk derişik idrarla yap. İnşallah bebiş geliyordur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙

Muhtemelen 4 haftanın başı diye hcg sıkalasında ona göre doğru gibi bakalım 🙂 bana kalsa gitmeyecektim en azından olumlu bi durumdaydım şimdi sonuç yükselcek mi diye bakmak daha zor 🤯🙈 eşim sağ olsun ☘️

Bi ya da 2 Ağustos gibi olması lazım 🙂

aynen bende onun derdine düşmeye başladım 🥶 inşallah artar bakalım 🙏🏻🙏🏻 Hepimiz bu heyecanları yaşayalım artık hak ettik 🌸

amiiiiiiiiiiiiin ♥️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 O haberleri de veririm inşallah
Ben döllenen yumurtanın yerleşme süresi sabit değil diye okudum. Yani 1 haftada da yerleşebilir, 10 gün sonra da. Eğer yumurtlamadan eminsen böyle bir fark olmuş olabilir😊 iki gün sonra biraz daha rahatlarsın inşallah🙏🌼

Kızlar testi anca yaptım, ama adetim 1 gün geçmiş gibi görünüyor ve test miracle hassas testti negatif çıktı 😣😔 ama ben neredeyse eminim yani hamile olduğuma kan vermem lazım yaa, hassas da olsa çıkarmıydı, yoksa akşam yaptığım için mi çıkmadı??
Valla kuzum ben de bu ay değişimlerden o kadar inanıyorum ki hamile olduğuma ama 3 gün test yaptım, yok. Yarın ben de kan vericem valla. Git hcg ye baktır kafan rahat etsin. 300lere gelene kadar testte göremeyenler de oldu bu forumda. Ne geliyorsa başımıza bu umuttan geliyor zaten 😁 sıkma canını hemen, yarın baktır kanda mutlaka

Günaydın kızlar. Bugün doktora gideceğim. Bu ayki anormal ağrılardan sonra almıştım gitmisken bata 7 gün var ama beta da bakın dicem😂 var ise kanda çıkma ihtimali yüzde kaç acaba😂😂
Günaydınn. Adete 6 gün kala gösteren erken gebelik testleri olduğuna göre eğer geç döllenme değilse kanda çıkar gibi geliyor bana

Kızlar testi anca yaptım, ama adetim 1 gün geçmiş gibi görünüyor ve test miracle hassas testti negatif çıktı 😣😔 ama ben neredeyse eminim yani hamile olduğuma kan vermem lazım yaa, hassas da olsa çıkarmıydı, yoksa akşam yaptığım için mi çıkmadı??
üzmek gibi olmak istemem ama olsa çıkardı canm. Sabah bende yaptm test malesef buz gibi tek çizgi. Rengl belirtisi olan baş ağrım ve akıntım başladı bile.

Ben döllenen yumurtanın yerleşme süresi sabit değil diye okudum. Yani 1 haftada da yerleşebilir, 10 gün sonra da. Eğer yumurtlamadan eminsen böyle bir fark olmuş olabilir😊 iki gün sonra biraz daha rahatlarsın inşallah🙏🌼
Yumurtlamadan emin gibiyim kuzum tabi, testle takip etmedim yumurtlama ama 👍 kısmet kuzum ya ne diyeyim bende değişimler var gibi ama inşallah kuruntu değildir, bakalım hasta olmazsam Bi kan vermeye giderim 🙈

Yumurtlamadan emin gibiyim kuzum tabi, testle takip etmedim yumurtlama ama 👍 kısmet kuzum ya ne diyeyim bende değişimler var gibi ama inşallah kuruntu değildir, bakalım hasta olmazsam Bi kan vermeye giderim 🙈
Valla ne diyeyim insan pozitif olsun istiyor ama boşuna umut vermek de istemiyorum🙆 inşallah vardır👶

kız senin kan değerin dün ellili bişey çıkmamış mıydı ben mi karıştırdım

Günaydınn. Adete 6 gün kala gösteren erken gebelik testleri olduğuna göre eğer geç döllenme değilse kanda çıkar gibi geliyor bana

oooo hadi bir gebe daha gelsin:KK73:

Hayırlı haberlerle gel canım💖🌼
Hayırlısı bakalım. Doktor beta için erken derse tabi birşey diyemem 😂. Birde asi işini soracağım. Daha olmadım biontek ye bekleme süresi diyorlar dicem bakalım ne dicek.

X