- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah ilk idrar daha garanti sanırım. Hissediyorsan bence boşa değil inşallah düşündüğümüz gibi çıkar sonuçYa bence hamileyim kuzum sabah kustum bile ama keşke akşam idrarıyla yapmasaydım, köydeyim, alamam da tekrar bekleyeyim kan veririm Bi yerde inşallah
Ben döllenen yumurtanın yerleşme süresi sabit değil diye okudum. Yani 1 haftada da yerleşebilir, 10 gün sonra da. Eğer yumurtlamadan eminsen böyle bir fark olmuş olabilir iki gün sonra biraz daha rahatlarsın inşallahMuhtemelen 4 haftanın başı diye hcg sıkalasında ona göre doğru gibi bakalım bana kalsa gitmeyecektim en azından olumlu bi durumdaydım şimdi sonuç yükselcek mi diye bakmak daha zor eşim sağ olsun
Bi ya da 2 Ağustos gibi olması lazım
aynen bende onun derdine düşmeye başladım inşallah artar bakalım Hepimiz bu heyecanları yaşayalım artık hak ettik
amiiiiiiiiiiiiin O haberleri de veririm inşallah
Valla kuzum ben de bu ay değişimlerden o kadar inanıyorum ki hamile olduğuma ama 3 gün test yaptım, yok. Yarın ben de kan vericem valla. Git hcg ye baktır kafan rahat etsin. 300lere gelene kadar testte göremeyenler de oldu bu forumda. Ne geliyorsa başımıza bu umuttan geliyor zaten sıkma canını hemen, yarın baktır kanda mutlakaKızlar testi anca yaptım, ama adetim 1 gün geçmiş gibi görünüyor ve test miracle hassas testti negatif çıktı ama ben neredeyse eminim yani hamile olduğuma kan vermem lazım yaa, hassas da olsa çıkarmıydı, yoksa akşam yaptığım için mi çıkmadı??
Hadi inşallahBen döllenen yumurtanın yerleşme süresi sabit değil diye okudum. Yani 1 haftada da yerleşebilir, 10 gün sonra da. Eğer yumurtlamadan eminsen böyle bir fark olmuş olabilir iki gün sonra biraz daha rahatlarsın inşallah
Günaydınn. Adete 6 gün kala gösteren erken gebelik testleri olduğuna göre eğer geç döllenme değilse kanda çıkar gibi geliyor banaGünaydın kızlar. Bugün doktora gideceğim. Bu ayki anormal ağrılardan sonra almıştım gitmisken bata 7 gün var ama beta da bakın dicem var ise kanda çıkma ihtimali yüzde kaç acaba
oooo hadi bir gebe daha gelsinGünaydın kızlar. Bugün doktora gideceğim. Bu ayki anormal ağrılardan sonra almıştım gitmisken bata 7 gün var ama beta da bakın dicem var ise kanda çıkma ihtimali yüzde kaç acaba
Ay oleyyySohrab gelmiş galiba şükür
Sohrab gelmiş galiba şükür
Hayırlı haberlerle gel canımGünaydın kızlar. Bugün doktora gideceğim. Bu ayki anormal ağrılardan sonra almıştım gitmisken bata 7 gün var ama beta da bakın dicem var ise kanda çıkma ihtimali yüzde kaç acaba
üzmek gibi olmak istemem ama olsa çıkardı canm. Sabah bende yaptm test malesef buz gibi tek çizgi. Rengl belirtisi olan baş ağrım ve akıntım başladı bile.Kızlar testi anca yaptım, ama adetim 1 gün geçmiş gibi görünüyor ve test miracle hassas testti negatif çıktı ama ben neredeyse eminim yani hamile olduğuma kan vermem lazım yaa, hassas da olsa çıkarmıydı, yoksa akşam yaptığım için mi çıkmadı??
Yumurtlamadan emin gibiyim kuzum tabi, testle takip etmedim yumurtlama ama kısmet kuzum ya ne diyeyim bende değişimler var gibi ama inşallah kuruntu değildir, bakalım hasta olmazsam Bi kan vermeye giderimBen döllenen yumurtanın yerleşme süresi sabit değil diye okudum. Yani 1 haftada da yerleşebilir, 10 gün sonra da. Eğer yumurtlamadan eminsen böyle bir fark olmuş olabilir iki gün sonra biraz daha rahatlarsın inşallah
Valla ne diyeyim insan pozitif olsun istiyor ama boşuna umut vermek de istemiyorum inşallah vardırYumurtlamadan emin gibiyim kuzum tabi, testle takip etmedim yumurtlama ama kısmet kuzum ya ne diyeyim bende değişimler var gibi ama inşallah kuruntu değildir, bakalım hasta olmazsam Bi kan vermeye giderim
kız senin kan değerin dün ellili bişey çıkmamış mıydı ben mi karıştırdımYumurtlamadan emin gibiyim kuzum tabi, testle takip etmedim yumurtlama ama kısmet kuzum ya ne diyeyim bende değişimler var gibi ama inşallah kuruntu değildir, bakalım hasta olmazsam Bi kan vermeye giderim
Günaydınn. Adete 6 gün kala gösteren erken gebelik testleri olduğuna göre eğer geç döllenme değilse kanda çıkar gibi geliyor bana
oooo hadi bir gebe daha gelsin
Hayırlısı bakalım. Doktor beta için erken derse tabi birşey diyemem . Birde asi işini soracağım. Daha olmadım biontek ye bekleme süresi diyorlar dicem bakalım ne dicek.Hayırlı haberlerle gel canım
daha gitmedin mi doktora kuzuHayırlısı bakalım. Doktor beta için erken derse tabi birşey diyemem . Birde asi işini soracağım. Daha olmadım biontek ye bekleme süresi diyorlar dicem bakalım ne dicek.