Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam herkese Az önce bir arkadaşım Sinovac olduğunu ve bioentech aşısı hakkında tüp bebek doktoru bir arkadaşının sperm sayısı ve kalitesini düşürdüğünü söylediğini iletti. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ya da aşınızı oldunuz mu?

bana dr tedaviden önce ol dedi ama hala olmadım

Çok fazla kafa karışıklığı var bu konuda, doktorumuza güvenip öyle hareket etmek lazım galiba. Doktorlar arasında da bir fikir birliği yok anladığım kadarıyla.
Bu konu beni de tedirgin ediyor oldukça öğretmenim bir de hem kendimi hem çocukları da riske atıyor muyum diye de düşünüyorum. Olmak istiyorum ama gebelik olmadığı içinde ol diyen var olma diyen var ama bu ay gebelik yok denirse olucam artık herhalde

Kuzum benim mide bulantım çok az oldu sadece içten içe bi rahatsızlık iştahsızlık gibi 9-10.hafta pik yaptı o halde sadece 1 kere yemek yediğim gibi çıkardım ağır geldi. Onun dışında halsizlik ve tansiyon düşmesi oldu sürekli. Diyeceğim o ki herkeste bulantı olmuyor annemde de olmamış iki gebeliğinde herkeste farklı olabiliyor yani merak etme inşallah sağlıklı olucak bebişin Ha bende bir de kanama oldu ara ara 10.haftaya kadar o ayrı ama ona rağmen en son bebekler sağlıklıydı inşallah hala öyledir tabi… Sende öyle bir şey olmadı dimi leke falan?

totişini yesinler onun
yok canım daha.4 tane gelişim durmasıyla kürtaj oldum..sağlıklı bebek hayal artık ancak insan yine de ümit ediyor
Olacak canım sabır bende 4 tane kalbi durdu şükür diyorum bunları da gördüm kavuştum Allah büyük

Maşallah inşallah hep iyi olursunuz

Doktoruna sor kortizon ilacı kullan bide onu dene, bence düşük önleyici igne de kullanman lazim senin, hiç bişey olmasa da önlem amaçlı kullanman lazım hepsini

Biliyorum canım tek kriter bulantı tabi ki değil. Olmayadabilir ama işte hani önceki kırılma noktaları kalıyor insanın aklında. Paylaşmak için yazıyorum yoksa kafaya çok taktığım için değil. En çok kan değeri için stres yaptım o da normal olunca rahatladım İnşallah vardır ve sağlıklıdır dediğin gibi çok sağol Ben hiç kanama ya da lekelenme yaşamadım canım. Sen bulantı anlamında hafif atlatmışsın sevindim Kanama zor ama çok şükür senin bebişler güzel yerleşmişler inşallah böyle devam eder

Biliyorum kuzum yüzde 90 bulantı oluyor gebelerde öyle olunca da bulantı varsa sağlıklı gebeliktir anlayışı oluyor yani kafaya takma gibi değil de insan merak ediyor ben yaşadığım için sana söylemek istedim görünce inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz çok sağ ol

Polat dursun mu. Bende gideyim pihtilasma konusunda iyi mi. Yoksa laparoskopik amaleyt kist doktoru mu. Bende iyi bir perinatolog arıyorum Ankara'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…