Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canımmm Zaten amaç birşeyleri paylaşmak değil mi

Merhaba erken gebelik testim böyle çıktı ama gidip kan verdim değer 2,75 çıktı. Açıkçası çizgi çıplak gözle çok daha net. Kanda 2,75 cıkınca tekrar yaptım yine aynı çizgi çıkıyor. Bir yıldır ilk defa net bir çizgi görmüştüm halbuki. Böyle bir durum yaşayan oldu mu.

Eklentiler

• 7F37F928-DE9E-4DEF-91D3-02BA92628729.jpeg
    37,4 KB · Görüntüleme: 43
Fazla üzerinde durmayın, adeti bekleyin derim. Eğer adet gününüz gelmişse geç döllenme olmuş olabilir biraz daha sabredin inşallah vardır bebiş

Olacak canım sabır bende 4 tane kalbi durdu şükür diyorum bunları da gördüm kavuştum Allah büyük
Gerçekten mii
Nasip canm gerisi hikaye hepsi bahane işte
Doktoruna sor kortizon ilacı kullan bide onu dene, bence düşük önleyici igne de kullanman lazim senin, hiç bişey olmasa da önlem amaçlı kullanman lazım hepsini
Tamm canm sorarım mutlaka

İnstgramdan takibe al, paylasımlarını incele, sonra sen karar ver asılama vs.de yapıyor dıye bılıyorum
Baktım da insgram da perinatolog riskli gebelik yazmamış. Paylaşımları biliyorum o kadar çok isim takip ediyordum ki kürtaj olunca hepsini bıraktım takibi. Bunu da dermoid kist amaleyt yapıyor sürekli ondan bırakmamıştım bende de var çünkü dermoid

Bu predictor marka. Bunun beta da baz aldığı değer 5 yani sizinkide 3 olunca çizgi gostermesi normal. Diğer gruplarda ben aynı şeye denk geldim oyuzden bu kadar hassas test almamak lazım. Başka bir testi yapın böyle cikmaz

Umarım artış olur ama predictor testte silik çizgide olumsuz olan çok arkadaş oldu. Bata kaç gün var?

Umarım artış olur ama predictor testte silik çizgide olumsuz olan çok arkadaş oldu. Bata kaç gün var?
Ben bu ay erken yumurtladım (adetin 9. veya 10. Günü) yumurtlamadan sonra 12. Veya 13. Gün regl oluyorum. Bugün 11. Veya 12. Gün.
Prediktörde bende cok hayali çizgi gördüm önceki aylarda ama bu cok bariz bir çizgi çıplak gözle ama işte yine gol değil maalesef

iyimser düşünerek hastane cihazının çok hassas olmamasını umut ediyorum. 1 ay sonra tüp bebek randevum var. Bana güzel bir sürpriz oldu.

Hiç bir şeyin kesinliği yok ben bunu anladım. Birkaç gün daha geçsin adet olmazsan tekrar baktır hiç belli olmaz ama her şeye hazırlıklı olalım Yumurtlamadan sonra 14 günde adet olunur kesin bir kural değil o zaman. Çatlamayı 1 sayarak mı hesaplıyorsun peki?

Kızlaaaaaar
Dayanamadım test yaptım
Pozitif …
Nolur dua edin noluuuur
hep pozitif görüyorum ama sonu hemen kesiliyor .
öğrenir öğrenmez ertesi gün kanama oluyo öyle olmasa bile dış gebelik vs diyorlar kimyasal gebelik diyorlar nolursunuz hep olumsuz oluyprdu sonucu .
bu gece benim içinde dua edin
Ben hepimize hep ediyorum ama nolursunuz
Ooof offf

Eklentiler

• 1CE895AF-7127-4327-8C50-572D08F8F78F.jpeg
    79,6 KB · Görüntüleme: 29
ayy hadi inşallah devam etsin, sağlıkla da doğsun zamanı gelince. İğne falan kullancaksan ihmal etme

ayy hadi inşallah devam etsin, sağlıkla da doğsun zamanı gelince. İğne falan kullancaksan ihmal etme
Kız daha kesin değil ama inşallah bizimle kalır inşallah Vala yok bildiğim kadarıyla da doktor önlem için corasprin verdi ama kan pıhtılaşması çıkmamıştı test oldum kan pıhtılaşması için ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…