Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol Allah razı olsun canım bu sefer erkek geliyor Rabb'im inşallah hepinize nasip eder bu güzel duyguyu anı var mı senin cocuk
totişini yesinler onun
yok canım daha.4 tane gelişim durmasıyla kürtaj oldum..sağlıklı bebek hayal artık ancak insan yine de ümit ediyor

Sebep yok. Doktor hiçbir sebep vermedi. Burada okuyunca tıbbi genetik e gittim 2 düşük var dedim valla başı poposu eli kolu herşeyi vardı baya yaklaştırdı Emin olmak için. Zaten atmıyor dedikten sonra bakamadımeşim de yoktu hiç belirti yoktu şok oldum. suni sancı ilacı verdi gece içtim sabha zaten sancılar sıklaştı kanama başladı .. bu grupta benden çok daha büyük bebek kaybı var. Çok zor bir durum. Bu grupla da öyle karşılaştım baya iyi geldi burda benim gibi olanlar ile psikolojik destek aldım. İnşallah şimdi de sağlıklı bir bebek haberi veririm ve dogururum hepimiz inşallah

Herşey çok iyi olsun inşallah sizi ben ilk Aralık anneleri de görmüştüm.eger yanlış hatırlamıyorsam İlk siz yazmistiniz kaybi ve ben çok etkilenmiştim. Yeni uyeydim hiç böyle düşük flaan hiç bilgim ve ilgim yoktu. çok dua etmiştim ozaman size.

totişini yesinler onun
yok canım daha.4 tane gelişim durmasıyla kürtaj oldum..sağlıklı bebek hayal artık ancak insan yine de ümit ediyor
Doktor pihtilasma bağlı mi dedi. Perinatolog mu doktorun. Benim arkadaşım 6. 5 düşükten sonra 8. Ayında herşey iyi şükür. İyi bir doktor buldu o şifa oldu ona

iyi düşün iyi olsun herşey güzel olacak inşallah
Doktor pihtilasma bağlı mi dedi. Perinatolog mu doktorun. Benim arkadaşım 6. 5 düşükten sonra 8. Ayında herşey iyi şükür. İyi bir doktor buldu o şifa oldu ona
yok kuzu sebep söylemiyolar sağlıksız gebeliktir bebekte kromozom bozukluğu vardır vırt zırt.genetiğe de gitti bebekte de bişi çıkmadı.son bebekte peritonoloğa da gittik ilaçların dozunu artırdı sadece hiç bişi yapmadı.gitmedik dr kalmadı ta antalaya da gittim kontrole.en son burda bi dr pıhtılaşma artıyo kan akışı gitmiyo bebeğe olabilir dedi yani şundan diyecek bişey bulunamadı hep ihtimal ihtimal..4 bebeğin hepsi mi sağlıksızdı

Sen nerde yasıyosun canım

Bağışıklık icin ilac yada serum kullandin mi? Kortizon yada? Pıhtılaşma icin igne ilac? Düşük önleyici igne fitil? Bunları yapıp hala olmadıysa demekki bebeklerinin ömrü yok..

Bağışıklık icin ilac yada serum kullandin mi? Kortizon yada? Pıhtılaşma icin igne ilac? Düşük önleyici igne fitil? Bunları yapıp hala olmadıysa demekki bebeklerinin ömrü yok..
oksapar 6000 lik+progestan 200 mg+ecopirin 150 mg bağışıklık için prednol
folik falan...hepsini kullandık..serum u kaç dr sormama rağmen sadece prednol kullandırdı 3.dr
normal düşük olmadığı için düşük önleyiici bişeylere gerek yoktu ki bende

Normal düşük olmadı derken? Kortizon kullanmamissin mesela bence ıyi bi riskli gebelik uzmanı bul, hamile kalmadan önce belki ecopirin kullanman gerekebilir

İnstgramdan Polat dursuna bakar mısın bi,gecen burcusamıyle de konusmustuk,idarınızınlı diye, calıstım yerde dogum yapan bı arkadas var, 6 7 dusuk yapmıs ölümlerden dönmüş resmen, İstanbula da cok gıdıp gelmıs, bu doktor yaptı takibini ve Nisan ayında dogurdu, senın hamıle kalma da problem yok..

Bende ovu haftasından sonra başlıyorum takmaya valla

Normal düşük olmadı derken? Kortizon kullanmamissin mesela bence ıyi bi riskli gebelik uzmanı bul, hamile kalmadan önce belki ecopirin kullanman gerekebilir
kortizon ney canım,şimdiki dr kullan dedi coraspirin kullanıyorum artık da
aa bi bakim canım instadan dr araştırıyorum sürekli belki 10 dan fazla dr da yazdım kimisi ilgilendi kimisi gel biz de bakalım dedi kimi acil tüp bebk dedi kimi de görmezden geldi.doğru aslında bana iyi gelecek bi dr da gerçekten bulamadım

Bu doktoru mutlaka arastır, senın durumunda olsaydım Hıc dusunme den ona giderdim, ankarada yalnız, şehir dısından gidip gelmem gerekecek de, ilgilencegını dusunuyorum, geçen haberlere bıle cıktı kanada dan hastası grlmıs

Hepimiz için inşallah evet oradaydım ama fazla uzun kalamadım dediğin gibi Çok sağol Allah razı olsun. Kimse yaşamasa keşke

valla çare olsun yeterki gidebilceğim yere kadar giderim de
şimdi arat kamer e yönlendirdi dr ilk adette bakalm yumurta durumuna göre tedavi gerekiyosa başlicaz..ya da olur da bir gebelik daha olursa yine gideceğim

21. günü iki kez verdimi ben iksinde de 11 in üstünde çıktı. benim. Normal dede bir dr a göre 3 ün üstü iyi bir dr a görede 8 in üstü iyi denildi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…