- 12 Nisan 2019
- 24.071
- 38.199
Senın dedıgın doktor canım arat kamer?hangisi canım kendi dr normal kadın doğm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senın dedıgın doktor canım arat kamer?hangisi canım kendi dr normal kadın doğm
aynen oSenın dedıgın doktor canım arat kamer?
bana dr tedaviden önce ol dedi ama hala olmadımKızlar selam herkese Az önce bir arkadaşım Sinovac olduğunu ve bioentech aşısı hakkında tüp bebek doktoru bir arkadaşının sperm sayısı ve kalitesini düşürdüğünü söylediğini iletti. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ya da aşınızı oldunuz mu?
Riskli gebelilkk mi?aynen o
tanınmış bi dr.büyük tüp bebek merkezi varRiskli gebelilkk mi?
Anladım canım, ınsallah hakkında hayırlısı olur, benım soyledıgım doktor da aklında bulunsuntanınmış bi dr.büyük tüp bebek merkezi var
bakalım biz de çok bilmiyoruz araştırdığım kadar işte
sağolasın canım gebelik olursa söylediğin dr a bile giderimAnladım canım, ınsallah hakkında hayırlısı olur, benım soyledıgım doktor da aklında bulunsun
Çok fazla kafa karışıklığı var bu konuda, doktorumuza güvenip öyle hareket etmek lazım galiba. Doktorlar arasında da bir fikir birliği yok anladığım kadarıyla.bana dr tedaviden önce ol dedi ama hala olmadım
aynen canım insiyatife kalmışÇok fazla kafa karışıklığı var bu konuda, doktorumuza güvenip öyle hareket etmek lazım galiba. Doktorlar arasında da bir fikir birliği yok anladığım kadarıyla.
Bu konu beni de tedirgin ediyor oldukça öğretmenim bir de hem kendimi hem çocukları da riske atıyor muyum diye de düşünüyorum. Olmak istiyorum ama gebelik olmadığı içinde ol diyen var olma diyen var ama bu ay gebelik yok denirse olucam artık herhaldeÇok fazla kafa karışıklığı var bu konuda, doktorumuza güvenip öyle hareket etmek lazım galiba. Doktorlar arasında da bir fikir birliği yok anladığım kadarıyla.
Aynen işte doktor soruyor ama sende birşey yok. Bu sefer diyosun ki demek ki olması lazım bunun. Bilinçaltına kazınıyor resmen. Bakalım artık gönlümüzdekini nasip etsin Rabbim, elimizden duadan başka birşey gelmiyor.
Kuzum benim mide bulantım çok az oldu sadece içten içe bi rahatsızlık iştahsızlık gibi 9-10.hafta pik yaptı o halde sadece 1 kere yemek yediğim gibi çıkardım ağır geldi. Onun dışında halsizlik ve tansiyon düşmesi oldu sürekli. Diyeceğim o ki herkeste bulantı olmuyor annemde de olmamış iki gebeliğinde herkeste farklı olabiliyor yani merak etme inşallah sağlıklı olucak bebişin Ha bende bir de kanama oldu ara ara 10.haftaya kadar o ayrı ama ona rağmen en son bebekler sağlıklıydı inşallah hala öyledir tabi… Sende öyle bir şey olmadı dimi leke falan?Aynen işte benim doktor da muhtemelen bu yüzden sordu sürekli. Şuan yok dediğim gibi ama geçen hafta yokladı sanki biraz. İlk etapta kan değeri önemliydi benim için, o iyi çok şükür. Bulantı genelde 6dan sonra başlıyor sanırım. 1 hafta sonra belli olur herşey
Olacak canım sabır bende 4 tane kalbi durdu şükür diyorum bunları da gördüm kavuştum Allah büyüktotişini yesinler onun
yok canım daha.4 tane gelişim durmasıyla kürtaj oldum..sağlıklı bebek hayal artık ancak insan yine de ümit ediyor
Yanlış kişi o zaman k.bakmaYok canım Manisa
Maşallah inşallah hep iyi olursunuzKuzum benim mide bulantım çok az oldu sadece içten içe bi rahatsızlık iştahsızlık gibi 9-10.hafta pik yaptı o halde sadece 1 kere yemek yediğim gibi çıkardım ağır geldi. Onun dışında halsizlik ve tansiyon düşmesi oldu sürekli. Diyeceğim o ki herkeste bulantı olmuyor annemde de olmamış iki gebeliğinde herkeste farklı olabiliyor yani merak etme inşallah sağlıklı olucak bebişin Ha bende bir de kanama oldu ara ara 10.haftaya kadar o ayrı ama ona rağmen en son bebekler sağlıklıydı inşallah hala öyledir tabi… Sende öyle bir şey olmadı dimi leke falan?
Doktoruna sor kortizon ilacı kullan bide onu dene, bence düşük önleyici igne de kullanman lazim senin, hiç bişey olmasa da önlem amaçlı kullanman lazım hepsinikortizon ney canım,şimdiki dr kullan dedi coraspirin kullanıyorum artık da
aa bi bakim canım instadan dr araştırıyorum sürekli belki 10 dan fazla dr da yazdım kimisi ilgilendi kimisi gel biz de bakalım dedi kimi acil tüp bebk dedi kimi de görmezden geldi.doğru aslında bana iyi gelecek bi dr da gerçekten bulamadım
Biliyorum canım tek kriter bulantı tabi ki değil. Olmayadabilir ama işte hani önceki kırılma noktaları kalıyor insanın aklında. Paylaşmak için yazıyorum yoksa kafaya çok taktığım için değil. En çok kan değeri için stres yaptım o da normal olunca rahatladım İnşallah vardır ve sağlıklıdır dediğin gibi çok sağol Ben hiç kanama ya da lekelenme yaşamadım canım. Sen bulantı anlamında hafif atlatmışsın sevindim Kanama zor ama çok şükür senin bebişler güzel yerleşmişler inşallah böyle devam ederKuzum benim mide bulantım çok az oldu sadece içten içe bi rahatsızlık iştahsızlık gibi 9-10.hafta pik yaptı o halde sadece 1 kere yemek yediğim gibi çıkardım ağır geldi. Onun dışında halsizlik ve tansiyon düşmesi oldu sürekli. Diyeceğim o ki herkeste bulantı olmuyor annemde de olmamış iki gebeliğinde herkeste farklı olabiliyor yani merak etme inşallah sağlıklı olucak bebişin Ha bende bir de kanama oldu ara ara 10.haftaya kadar o ayrı ama ona rağmen en son bebekler sağlıklıydı inşallah hala öyledir tabi… Sende öyle bir şey olmadı dimi leke falan?
Biliyorum kuzum yüzde 90 bulantı oluyor gebelerde öyle olunca da bulantı varsa sağlıklı gebeliktir anlayışı oluyor yani kafaya takma gibi değil de insan merak ediyor ben yaşadığım için sana söylemek istedim görünce inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz çok sağ olBiliyorum canım tek kriter bulantı tabi ki değil. Olmayadabilir ama işte hani önceki kırılma noktaları kalıyor insanın aklında. Paylaşmak için yazıyorum yoksa kafaya çok taktığım için değil. En çok kan değeri için stres yaptım o da normal olunca rahatladım İnşallah vardır ve sağlıklıdır dediğin gibi çok sağol Ben hiç kanama ya da lekelenme yaşamadım canım. Sen bulantı anlamında hafif atlatmışsın sevindim Kanama zor ama çok şükür senin bebişler güzel yerleşmişler inşallah böyle devam eder
Polat dursun mu. Bende gideyim pihtilasma konusunda iyi mi. Yoksa laparoskopik amaleyt kist doktoru mu. Bende iyi bir perinatolog arıyorum Ankara'da.Bu doktoru mutlaka arastır, senın durumunda olsaydım Hıc dusunme den ona giderdim, ankarada yalnız, şehir dısından gidip gelmem gerekecek de, ilgilencegını dusunuyorum, geçen haberlere bıle cıktı kanada dan hastası grlmıs
Bu adam hepsi joker resmenPolat dursun mu. Bende gideyim pihtilasma konusunda iyi mi. Yoksa laparoskopik amaleyt kist doktoru mu. Bende iyi bir perinatolog arıyorum Ankara'da.