- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
Hayırlısı olsun kuzum inşallahPembeAnkaKusu kusura bakma bende hep geç cevap veriyorum giremeyince doktor bat 8 ağustos olsa da 4ünde test yap dedi dün yaptım negatifti akşam da kahverengi leke gelmeye başladı yakında sökülür artık, senin miniklerin iyi olmasına çoook sevindim hep öyle devam eder inşallah Sohrab inşallah sende bugün güzel haberler verirsin bize aklım sende bugün
İyiyim kuzum yatıyorum bol bol izin varken arada da doktora gidiyorum öyle işteTeşekkür ederim canımmsen nasılsın, bu aralar girip cıkıyorum bende uzun kalamıyorm
Canımm, hayırlısı olsun ınsallah,kafan rahat olacak 3 4 ay zaten, kendılıgınden gelecek o minik
Çok sağ ol kuzum 9+2 olmaları lazım bugün ben de iyiyim yatıyorum öyle pek bir şey yapmıyorum zaten çok sıcak bayılcak gibi oluyorum o yüzden doktor harici biyerlere gitmiyorumCanım senin bebisler nasıllar inşallah güzel geçiyordur hamilelikkaç haftalık oldu minnoşlar
Güzel artmış maşşallah kuzum hep böyle güzel devam etsin sağlıkla doğsun bebişinBende kontrolden geldim kızlar.. Beta 780 çıktı artış çok iyi. Kan sulandırıcı içiñ rapor çıkarttı doktorum. Pazartesi ya da salı da kese için çağırır muhtemelen
Canım bence değil t C kadar koyu ya da ondan daha koyu olacak. Ben Ebru ceylandan alıyorım bak bunlara henüz yumurtlama olmamış dedi 3 gün üst üste benim. ekliyorum fikir olsunAy görseli koymamışım şimdi koyuyorum
Sağol canım bizde iyiyiz dogdurudr Türkiye sıcak biryandan zor oluyor hamilelik yarın da benim randevum var bakalım nasıl geçecekHayırlısı olsun kuzum inşallah8ine daha varmış baya leke için de erkenmiş. Bundan sonra doktorsuz rahat rahat denersiniz o çok işe yarıyor bence stres ortadan kalkıyor
İyiyim kuzum yatıyorum bol bol izin varken arada da doktora gidiyorum öyle iştesonuçlarını bekliyoruzzz
Çok sağ ol kuzum 9+2 olmaları lazım bugün ben de iyiyim yatıyorum öyle pek bir şey yapmıyorum zaten çok sıcak bayılcak gibi oluyorum o yüzden doktor harici biyerlere gitmiyorumsen nasılsın?
Güzel geçer inşallah kuzumSağol canım bizde iyiyiz dogdurudr Türkiye sıcak biryandan zor oluyor hamilelik yarın da benim randevum var bakalım nasıl geçecek
Rahmine bakmıştır illaki canım, bir şey olsa söylerdi ya da kotun derdi diye düşünüyorum ama, başka bir sebep olabilir mi, pıhtılaşma, tutunamama, spermlerde anormallik ya da bağışıklık sisteminin çok güçlü olması vs, 2 düşük olunca hani Bi araştır derim kuzum yani bunları yaşamak ufacık bile olsa çok zor çünkü. İnşallah hiçbirşeye yoktur fakat işte önlem olarakÇok teşekkür ederimŞimdiye kadar gittiğim doktorlardan memnun kalmadığım için bu doktora ilk defa gittim ama genel olarak memnun kaldım güven verdi. Evet Diğerlerinde çabuk kaldım ama nasip işi bu sefer belki aylar sonra olur belki yine erken olur. İkincisnde kürtajdan sonra adet olmadan hamile kalmıştım belki ondan düştü diyorum o yüzden erken olmasından da korkuyorum
Allahım yaa maşallah ne güzel 3 çocuğu varmış yaşı da tehlikeli artık bu neyin kıskançlığı yahu, insanları anlamak zor canımAmin canım tavrımız i koyduk onlara eşim in kuzeni,oda onları arayıp sormuyor gitmedik onlara pis kıskanç bir kadın yaşı 45 .tüpleri kapanmis 4.cocigu istiyor hamile olduğumu birde cinsiyeti bildiğinden beri soğuk yaşça küçüğüm ondan bize nasıl davranıyor
Normalde erken olmaz ama ilaç ile erken yumurtlayanca bat öne çekiliyor ilaçlar insanın dengesini değiştiriyor geçen ay da iki gün önceden leke başladı sonra söküldü yani kesin negatif aynı şeyleri yaşadım çünkü ama nasip artıkLekelenmen 4 gün öncesinden mi başlar normalde? Ben yumurtlamadan sonra 10. günde test yaptığımda kuruma çizgisi gibi çıkmıştı görünmüyordu bile. Ertesi gün pembeleşmişti biraz daha. İki gün sonra tekrarlasan mı testi? Benim de 10. gün oldu şuan çıkmaz diye bekliyorum.
Zaten 2 gün anca sürüyor 2 gün de lekeAdetin bitince ol ama aşıyı
Maşallah ne güzel canımKızlar az önce yumurta kontrolünden çıktım. 3 yumurtam var çok şükürçatlatma iğnesi yaptı. Bi de duphaston verdi. Daha önce kullanmadım. Pazar günü başlayacaksın dedi.
Bakalım özellikle ilaç kullanmayınca belki kendime gelirim yaaHayırlısı olsun kuzum inşallah8ine daha varmış baya leke için de erkenmiş. Bundan sonra doktorsuz rahat rahat denersiniz o çok işe yarıyor bence stres ortadan kalkıyor
İyiyim kuzum yatıyorum bol bol izin varken arada da doktora gidiyorum öyle iştesonuçlarını bekliyoruzzz
Çok sağ ol kuzum 9+2 olmaları lazım bugün ben de iyiyim yatıyorum öyle pek bir şey yapmıyorum zaten çok sıcak bayılcak gibi oluyorum o yüzden doktor harici biyerlere gitmiyorumsen nasılsın?
Gönderdik ama bir şey çıkmadı ağrısız açılma olduğu için rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendiler bir sonraki hamilelikte serklaj yapılacak dediler ama onun dışında herhangi bir test istemedilerÇok geçmiş olsun, Rabbim sabır versin
Genetiğe gönderdiniz mi bebeğinizi, @burcusami arkadsımızın da ileri hafta kaybı vardı, yaşamla bağdasmayan kromozom anomalısı cıkmıstı.
Amin inşallah şu an rahim ağzı kanseriyle ilgili bir şüphe yaşıyorum patolojiden sonuçlarımı bekliyorum inşallah bir sıkıntı çıkmazsa düşünmeye başlayacağız vitaminlere baktırmam lazım 1 senedir diyet yapıyorum 40 kilo verdim illa vitaminlerde düşüklük vardırÇok geçmiş olsun, en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim. Vitaminlerinize falan baktırabilirsiniz bence. Sağlık ocağında çoğunu yapıyorlar.
Aa bende takip ediyorum Ebru ceylanı. Evet t çizgisi c kadar koyu değil biraz daha zaman lazım demek kiCanım bence değil t C kadar koyu ya da ondan daha koyu olacak. Ben Ebru ceylandan alıyorım bak bunlara henüz yumurtlama olmamış dedi 3 gün üst üste benim. ekliyorum fikir olsun
Bat 8 ama 4ünde test yap demiş ya o yüzden söylemiştim canım. 4 gün öncesi çok net çıkmayabiliyor diye ama sen daha iyi bilirsin vücudunu tabi ki. Hakkında en yakında en güzeli olsun inşallahNormalde erken olmaz ama ilaç ile erken yumurtlayanca bat öne çekiliyor ilaçlar insanın dengesini değiştiriyor geçen ay da iki gün önceden leke başladı sonra söküldü yani kesin negatif aynı şeyleri yaşadım çünkü ama nasip artık
Tertemiz çıkar inşallahGönderdik ama bir şey çıkmadı ağrısız açılma olduğu için rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendiler bir sonraki hamilelikte serklaj yapılacak dediler ama onun dışında herhangi bir test istemediler
Amin inşallah şu an rahim ağzı kanseriyle ilgili bir şüphe yaşıyorum patolojiden sonuçlarımı bekliyorum inşallah bir sıkıntı çıkmazsa düşünmeye başlayacağız vitaminlere baktırmam lazım 1 senedir diyet yapıyorum 40 kilo verdim illa vitaminlerde düşüklük vardır
Canım çabucak olup biter, güzel haberlere insallh❤
Canım sen ne yaptın bugün bi işlem vardı oldunmu
Zaten 2 gün anca sürüyor 2 gün de lekeama bitince vurulur tabi
Kendine gelince bize haber ver olur mu
İnşallah canım pessara da bir bakayım sağ olasınTertemiz çıkar inşallahSağlıklı besleniyorsan sorun çıkcanı sanmıyorum ama yine de aklında kalmaz. Serklaj dışında Pesser ya da pessar diye bir halka var. Bunu da araştırabilirsin. İnşallah gerek kalmaz ama yine de aklında bulunsun.
Amin insallah bende çok zorlanıyorum birde evim üst kat çok güneş alıyor buzlarla oturuyorum haliyle kiloda alınca bunaltı çok oluyor kızım olucak Allah nasip ederse :)Yaa ne güzel ilk bebeğimiz geliyorcinsiyeti neydi bebeğinin cnm? Bende size dua ettim bugün, ben bayılıyorum sicaktan, son günlerinde olanlarin Allah yardımcısı olsun valla..
Çok gıcıklar ya kocası da aynı cins pislikler sukretmiyo lar hallerineAllahım yaa maşallah ne güzel 3 çocuğu varmış yaşı da tehlikeli artık bu neyin kıskançlığı yahu, insanları anlamak zor canımamaaan boşver yerinde olsam hiiiç sormazdım bile, baksana karakteri belli..
Ohh şükür canımBiraz evvel eve geldim kızlar, çok şükür atlattık bunu da, rahim güzel polıp myom kist hıcbısey yok tertemiz dedı, sonucları carsamaba gunu arayıp bilgilendirme yapıcaklar, bagısıklık sonucları da pazartesi cıkıcak, antibiyotik yazdı, dinlen dedı, pazartesi lucrin de vuracak transfer hazırlığına baslıyoruz adetle bırlıkte