Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah Allah hepimize sağlıklı gebelik sağlık bebekler nasip etsin

Canım hayırlı sonuçlar olur insallh ❤❤
İnşallah canım benim
Bende kontrolden geldim kızlar.. Beta 780 çıktı artış çok iyi. Kan sulandırıcı içiñ rapor çıkarttı doktorum. Pazartesi ya da salı da kese için çağırır muhtemelen
Harika iğneye mi başlayacaksın? Dış gebelik, pıhtılaşma vs. Ne yazık ki aynı kaderi yaşıyoruz. Gebelikte de izinden gelmek istiyorum

Kızlar az önce yumurta kontrolünden çıktım. 3 yumurtam var çok şükür çatlatma iğnesi yaptı. Bi de duphaston verdi. Daha önce kullanmadım. Pazar günü başlayacaksın dedi.
Hadi hayırlı olsun canım tedavin pozitif sonuçlanır inşallah

Bende kontrolden geldim kızlar.. Beta 780 çıktı artış çok iyi. Kan sulandırıcı içiñ rapor çıkarttı doktorum. Pazartesi ya da salı da kese için çağırır muhtemelen
Çok şükür maşallah Rabb'im nasip etsin inşallah kucagina almayı

İnşallah canım benim

Harika iğneye mi başlayacaksın? Dış gebelik, pıhtılaşma vs. Ne yazık ki aynı kaderi yaşıyoruz. Gebelikte de izinden gelmek istiyorum
Evet canım iğne verdi. Inşallh en kısa zamanda gebelik haberinide alırız kuzum ❤ aynı zamanda aynı şeyleri yaşadık. Darısı gebelik haberine insallh

Canım ya sabır iyi guzel düşün kardeşi geldi sana ona iyi bak kafandan çıkar stres sıkıntıyı Elif'in kardeşine odaklan Rabb'im sana bağışlasın minnoşu
Öyle yapmaya çalışıyorum cnm elimden geldiğince ama insan ister istemez üzülüyor iste.. Amin ins sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin rabbim, hepimize

Allahın izniyle ins keseyi görüp kalp atışını duyup sağlıkla devam edicek cnm, sağlıkla kavusucaz ins bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…