- 10 Ağustos 2020
- 672
- 700
- 27
Ay çok güzel ikili isimadı gibi bahtı şansı güzel olsun inşallah
Yok canım esim koyacak ismi ama bulamadi babasına danisti yardım istedi aklımda güzle isim varsa söylesin diye ona göre karar verecekmişAmin inşallah siz karar verdiniz mi ismine :)
Hayırlısı olsun :) erkek miydi senin bebişYok canım esim koyacak ismi ama bulamadi babasına danisti yardım istedi aklımda güzle isim varsa söylesin diye ona göre karar verecekmişben karışmıyom bu işe kendisi bilir
İstanbuldayım canım, cevat hoca avrupa yakasında mı oluyor? Belki yazmışsındır ama kaçırdım sen ne zaman deniyorsun? Doktorundan memnun musun?Sağol canım. Evet C kollu ile çekildim. Hiç ağrı olmadı diyemem şöyle tarif edeyim yoğun bir regl ağrısı çekersin ya kasıklarda baskı gibi olur öyle bir ağrı oldu ama kesinlikle dayanılmayacak değildi. Anestezi almaya değmez. Ben özellikle cevat bayrak hocayı istediğim için 950 TL canım. Ama diğer doktorları seçersen onlar 800 TL bildiğim kadarıyla. İstanbuldaysan sakın başka yerde çektirme direkt sonomed ya da echomarda çektir. Aynı makineye sahipler ekip cevat hocanın ekibi ikisinde de.
Canım cevat hoca kadın doğum doktoru değil radyoloji doktoru, Avrupa yakasında echomar, Anadolu yakasında sonomed bünyesinde çalışıyor. İntetnetten biraz araştır istersen. Ben 4. Deneme ayımdayım. Haziranda düşük ve kürtaj oldum.İstanbuldayım canım, cevat hoca avrupa yakasında mı oluyor? Belki yazmışsındır ama kaçırdım sen ne zaman deniyorsun? Doktorundan memnun musun?
Tamam canım sağol ama ben gittiğin kadın doğum içim sormuştumCanım cevat hoca kadın doğum doktoru değil radyoloji doktoru, Avrupa yakasında echomar, Anadolu yakasında sonomed bünyesinde çalışıyor. İntetnetten biraz araştır istersen. Ben 4. Deneme ayımdayım. Haziranda düşük ve kürtaj oldum.
Evet canımHayırlısı olsun :) erkek miydi senin bebiş
A pardon evet şu an için memnunum. Bana da 1 adet gör yeterli dedi kürtaj sonrası. Korunmuyorum ben de. Rahim filmi çektirme dedi aslında doktorum gerek görmedi hatta haberi yok yarın söyleyeceğim :) daha önce yazdığım durumdan dolayı ben içim rahat etsin dedim. Çektir bence sen de aklındA kalmazTamam canım sağol ama ben gittiğin kadın doğum içim sormuştumBen kasım ayında düşük yaptım, hiç korunma vermedi doktor. Onun için bende artık film çektirmek istiyorum.
İyi kuzum ne güzel sevindimCok ıyıyım toplama sonrası neler cektım onu dusununce bu hıcbısey deıl , suan ufak ufak lekelenmelerim var, doktor olacaktır normal dedı, sancım cok cok az, adet sancısı bıle deıl, dinlen bı kac gun dedı
Evet bende öyle düşünüyorum önce bi test sonuçları çıksa diye ki daha testi vermek için bile bir ay sonrasına randevu alabildik. Genetik test ve pıhtılaşma testi yapılacak.Dediğiniz gibi hiç kolay şeyler değil ilki kürtaj oldu ama ikincisinde hem düşük hem kürtaj hastanenin tuvaletinde düşürdüm psikolojik olarak da çok etkiliyor.Rahmine bakmıştır illaki canım, bir şey olsa söylerdi ya da kotun derdi diye düşünüyorum ama, başka bir sebep olabilir mi, pıhtılaşma, tutunamama, spermlerde anormallik ya da bağışıklık sisteminin çok güçlü olması vs, 2 düşük olunca hani Bi araştır derim kuzum yani bunları yaşamak ufacık bile olsa çok zor çünkü. İnşallah hiçbirşeye yoktur fakat işte önlem olarak
Evet canım yeni belli oldu
Çok şükürKromozom analizi sonucumuzu aldık çok şükür bir sıkıntı yokmuş
Mas cnm sağlıkla gelsin yakışıklı prensEvet canım yeni belli olduerkekmiş
Sağlıkla kucağına al inşallahEvet canım yeni belli olduerkekmiş
Çok sağ ol canımMas cnm sağlıkla gelsin yakışıklı prens
Çok sağ ol canım Allah’ın izniyleSağlıkla kucağına al inşallah
Yok cnm ama gecen hafta erkeğe benzetti doktorum ama erken belli olmaz falan dedi, sağlıklı olsun da..Çok sağ ol canımseninki belli oldu mu
Tabi öncelikle sağlıklı olsun.Yok cnm ama gecen hafta erkeğe benzetti doktorum ama erken belli olmaz falan dedi, sağlıklı olsun da..