Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah siz karar verdiniz mi ismine :)
Yok canım esim koyacak ismi ama bulamadi babasına danisti yardım istedi aklımda güzle isim varsa söylesin diye ona göre karar verecekmiş ben karışmıyom bu işe kendisi bilir

İstanbuldayım canım, cevat hoca avrupa yakasında mı oluyor? Belki yazmışsındır ama kaçırdım sen ne zaman deniyorsun? Doktorundan memnun musun?

İstanbuldayım canım, cevat hoca avrupa yakasında mı oluyor? Belki yazmışsındır ama kaçırdım sen ne zaman deniyorsun? Doktorundan memnun musun?
Canım cevat hoca kadın doğum doktoru değil radyoloji doktoru, Avrupa yakasında echomar, Anadolu yakasında sonomed bünyesinde çalışıyor. İntetnetten biraz araştır istersen. Ben 4. Deneme ayımdayım. Haziranda düşük ve kürtaj oldum.

Tamam canım sağol ama ben gittiğin kadın doğum içim sormuştum Ben kasım ayında düşük yaptım, hiç korunma vermedi doktor. Onun için bende artık film çektirmek istiyorum.

Tamam canım sağol ama ben gittiğin kadın doğum içim sormuştum Ben kasım ayında düşük yaptım, hiç korunma vermedi doktor. Onun için bende artık film çektirmek istiyorum.
A pardon evet şu an için memnunum. Bana da 1 adet gör yeterli dedi kürtaj sonrası. Korunmuyorum ben de. Rahim filmi çektirme dedi aslında doktorum gerek görmedi hatta haberi yok yarın söyleyeceğim :) daha önce yazdığım durumdan dolayı ben içim rahat etsin dedim. Çektir bence sen de aklındA kalmaz

İyi kuzum ne güzel sevindim

Evet bende öyle düşünüyorum önce bi test sonuçları çıksa diye ki daha testi vermek için bile bir ay sonrasına randevu alabildik. Genetik test ve pıhtılaşma testi yapılacak.Dediğiniz gibi hiç kolay şeyler değil ilki kürtaj oldu ama ikincisinde hem düşük hem kürtaj hastanenin tuvaletinde düşürdüm psikolojik olarak da çok etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…