Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay o nefes aniden kesilip pat diye gidecem diye çok korkuyorum şikayetde etmiyorum bugünleri çok istedim çok bekledim sende sağ salim al inşallah bebişini Allah bağışlasın gülüm günüm belli olumca zatrn gruba yazıcaktım nasip bu güneymiş :))
Y

Maşallah çok güzel kuzum çok sevindim nasılsın peki ağrın sızın var mı?

Allah kurtarsın sağlıcakla kucağına nasip almak nasip olsun havalar çok sıcak biz bile nefes alamıyoruz seni düşünemiyorum
Amin Allah razı olsun canım benim darısı isteyip bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun doğum anında edilen dua geri çevrilmezmiş bu gruptaki herkes için edicem nasip olursa :)

Allah razı olsun canim Allah büyük az kadli şükür bugünleri de gördün hayırlısı ile gelSin prensesin inşallah isim belli mi

Maşallah çok güzel kuzum çok sevindim nasılsın peki ağrın sızın var mı?
Cok ıyıyım toplama sonrası neler cektım onu dusununce bu hıcbısey deıl , suan ufak ufak lekelenmelerim var, doktor olacaktır normal dedı, sancım cok cok az, adet sancısı bıle deıl, dinlen bı kac gun dedı

Oh ne güzel canım maşşallah hep böyle tertemiz olsun tüplere falan da bakmışlardır onlar da açık heralde dimi? Gerçi fark etmez tüp bebekte pazartesiyi bekliyoruz o zaman şimdi de

Oh ne güzel canım maşşallah hep böyle tertemiz olsun tüplere falan da bakmışlardır onlar da açık heralde dimi? Gerçi fark etmez tüp bebekte pazartesiyi bekliyoruz o zaman şimdi de
Onu bılmıyorum kuzum, rahmın ıcıne bakıyorlar dıye bılıyorum, tüpler acıktı rahım fılmı onceden cektırmıstım
Aynen sımdı pazartesi heyecanı sardı

Bakalım özellikle ilaç kullanmayınca belki kendime gelirim yaa
Canım ilaçlar bazen alt üst ediyor adeti bir kaç gün ileri yadageri gidiyor .inşallah duzelirsin canım
Çok çok geçmiş olsun Rabb'im birdaha yasatmasin inşallah bu kayıpları
İnşallah öyle bir şüphe yoktur inşallah patoloji sonuclsriniz temiz çıkar

Maşallah ne güzel canım duphaston ne işe yarıyor kuzu onu hiç duymadım.
Tatlım ben de ilk kez kullanıyorum onu. Doktor dedi ki gebelik olursa düşük yapmamı engellermiş, gebelik olmazsa da reglimin zamanında olmasını sağlarmış. Progesteron hormonu içeriyor ilaç kuzum

Çok şükür bu da geldi geçti inşallah bu kez olumlu sonuçlanacak

Amin insallah bende çok zorlanıyorum birde evim üst kat çok güneş alıyor buzlarla oturuyorum haliyle kiloda alınca bunaltı çok oluyor kızım olucak Allah nasip ederse :)
Mas prenses sağlıkla gelsin insboşver ya kilo verilir zaten bi şekilde prensesin peşinde koşturmaktan

Ayy şükürler olsun ne güzel haberler, heyecan tavan geçmiş olsun tatlım, sağlıkla ilerlesin hep sürecin mutlu haberler ver hep böyle

Hadi geçmiş olsun kuzum pazartesi de güzel sonuçlar alırsın inşallah

Çok şükür bu da geldi geçti inşallah bu kez olumlu sonuçlanacak

Ayy şükürler olsun ne güzel haberler, heyecan tavan geçmiş olsun tatlım, sağlıkla ilerlesin hep sürecin mutlu haberler ver hep böyle

Hadi geçmiş olsun kuzum pazartesi de güzel sonuçlar alırsın inşallah
Çok saolun güzeller bagısıklık sonucu da cıkarsa rahat bir nefes alırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…