- 10 Ağustos 2020
- 672
- 700
- 27
YMaşallah az kalmışkazasız belasız dogurursin inşallah bende 36. Haftada yatış için işlemlere başvuracak herhalde benimki de 38inde olur sezeryen az kaldı benimde 6 hafta kadarzaman bende cuma günü 32 hafta olacam bende zorlanyom nefes almaya senin bebek büyüdü ya uykari çıkıyor diyafram a o yüzden zor nefes alman hele ki uyuman anlıyorum seni şuan ne kadar zor
Hayırlısı bakailm inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah
Maşallah çok güzel kuzum çok sevindimBiraz evvel eve geldim kızlar, çok şükür atlattık bunu da, rahim güzel polıp myom kist hıcbısey yok tertemiz dedı, sonucları carsamaba gunu arayıp bilgilendirme yapıcaklar, bagısıklık sonucları da pazartesi cıkıcak, antibiyotik yazdı, dinlen dedı, pazartesi lucrin de vuracak transfer hazırlığına baslıyoruz adetle bırlıkte
Amin Allah razı olsun canım benim darısı isteyip bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun doğum anında edilen dua geri çevrilmezmiş bu gruptaki herkes için edicem nasip olursa :)Allah kurtarsın sağlıcakla kucağına nasip almak nasip olsun havalar çok sıcak biz bile nefes alamıyoruz seni düşünemiyorum
Insallhh canımOhh şükür canımçok sevindim ya şükür kazasız belasız bugünü atlattın bakalım artık inşallah bağışıklık sonuçları da temiz çıkar Allah'ın izin i ile transfere baslarsiniz inşallah
Allah razı olsun canimAy o nefes aniden kesilip pat diye gidecem diye çok korkuyorum şikayetde etmiyorum bugünleri çok istedim çok bekledim sende sağ salim al inşallah bebişini Allah bağışlasın gülüm günüm belli olumca zatrn gruba yazıcaktım nasip bu güneymiş :))
Y
Cok ıyıyım toplama sonrası neler cektım onu dusununce bu hıcbısey deıl , suan ufak ufak lekelenmelerim var, doktor olacaktır normal dedı, sancım cok cok az, adet sancısı bıle deıl, dinlen bı kac gun dedıMaşallah çok güzel kuzum çok sevindimnasılsın peki ağrın sızın var mı?
Kesinlikle esirgemem canım Rabb'im dualarımızı kabul etsin inşallahInsallhh canımdualarını esirgeme
Oh ne güzel canım maşşallah hep böyle tertemiz olsunBiraz evvel eve geldim kızlar, çok şükür atlattık bunu da, rahim güzel polıp myom kist hıcbısey yok tertemiz dedı, sonucları carsamaba gunu arayıp bilgilendirme yapıcaklar, bagısıklık sonucları da pazartesi cıkıcak, antibiyotik yazdı, dinlen dedı, pazartesi lucrin de vuracak transfer hazırlığına baslıyoruz adetle bırlıkte
Kesinlikle esirgemem canım Rabb'im dualarımızı kabul etsin inşallah
Onu bılmıyorum kuzum, rahmın ıcıne bakıyorlar dıye bılıyorum, tüpler acıktı rahım fılmı onceden cektırmıstımOh ne güzel canım maşşallah hep böyle tertemiz olsuntüplere falan da bakmışlardır onlar da açık heralde dimi? Gerçi fark etmez tüp bebekte pazartesiyi bekliyoruz o zaman şimdi de
Canım ilaçlar bazen alt üst ediyor adeti bir kaç gün ileri yadageri gidiyor .inşallah duzelirsin canımBakalım özellikle ilaç kullanmayınca belki kendime gelirim yaa
Çok çok geçmiş olsunGönderdik ama bir şey çıkmadı ağrısız açılma olduğu için rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendiler bir sonraki hamilelikte serklaj yapılacak dediler ama onun dışında herhangi bir test istemediler
Amin inşallah şu an rahim ağzı kanseriyle ilgili bir şüphe yaşıyorum patolojiden sonuçlarımı bekliyorum inşallah bir sıkıntı çıkmazsa düşünmeye başlayacağız vitaminlere baktırmam lazım 1 senedir diyet yapıyorum 40 kilo verdim illa vitaminlerde düşüklük vardır
Tatlım ben de ilk kez kullanıyorum onu. Doktor dedi ki gebelik olursa düşük yapmamı engellermiş, gebelik olmazsa da reglimin zamanında olmasını sağlarmış. Progesteron hormonu içeriyor ilaç kuzumMaşallah ne güzel canımduphaston ne işe yarıyor kuzu onu hiç duymadım.
Çok şükür bu da geldi geçtiBiraz evvel eve geldim kızlar, çok şükür atlattık bunu da, rahim güzel polıp myom kist hıcbısey yok tertemiz dedı, sonucları carsamaba gunu arayıp bilgilendirme yapıcaklar, bagısıklık sonucları da pazartesi cıkıcak, antibiyotik yazdı, dinlen dedı, pazartesi lucrin de vuracak transfer hazırlığına baslıyoruz adetle bırlıkte
Mas prenses sağlıkla gelsin insAmin insallah bende çok zorlanıyorum birde evim üst kat çok güneş alıyor buzlarla oturuyorum haliyle kiloda alınca bunaltı çok oluyor kızım olucak Allah nasip ederse :)
Ayy şükürler olsunBiraz evvel eve geldim kızlar, çok şükür atlattık bunu da, rahim güzel polıp myom kist hıcbısey yok tertemiz dedı, sonucları carsamaba gunu arayıp bilgilendirme yapıcaklar, bagısıklık sonucları da pazartesi cıkıcak, antibiyotik yazdı, dinlen dedı, pazartesi lucrin de vuracak transfer hazırlığına baslıyoruz adetle bırlıkte
Hadi geçmiş olsun kuzum pazartesi de güzel sonuçlar alırsın inşallahBiraz evvel eve geldim kızlar, çok şükür atlattık bunu da, rahim güzel polıp myom kist hıcbısey yok tertemiz dedı, sonucları carsamaba gunu arayıp bilgilendirme yapıcaklar, bagısıklık sonucları da pazartesi cıkıcak, antibiyotik yazdı, dinlen dedı, pazartesi lucrin de vuracak transfer hazırlığına baslıyoruz adetle bırlıkte
Allah razı olsun canimAllah büyük az kadli şükür bugünleri de gördün hayırlısı ile gelSin prensesin inşallah isim belli
İnşallah gülüm amiin inşallah gülüm hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah :)Mas prenses sağlıkla gelsin insboşver ya kilo verilir zaten bi şekilde prensesin peşinde koşturmaktan
Çok şükür bu da geldi geçtiinşallah bu kez olumlu sonuçlanacak
Ayy şükürler olsunne güzel haberler, heyecan tavan geçmiş olsun tatlım, sağlıkla ilerlesin hep sürecin mutlu haberler ver hep böyle
Çok saolun güzellerHadi geçmiş olsun kuzum pazartesi de güzel sonuçlar alırsın inşallah
Ay çok güzel ikili isimAyşe lina :)