Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay o nefes aniden kesilip pat diye gidecem diye çok korkuyorum şikayetde etmiyorum bugünleri çok istedim çok bekledim sende sağ salim al inşallah bebişini Allah bağışlasın gülüm günüm belli olumca zatrn gruba yazıcaktım nasip bu güneymiş :))
Maşallah az kalmış 😍🙏❤️ kazasız belasız dogurursin inşallah bende 36. Haftada yatış için işlemlere başvuracak herhalde benimki de 38inde olur sezeryen az kaldı benimde 6 hafta kadarzaman bende cuma günü 32 hafta olacam ☺️ bende zorlanyom nefes almaya senin bebek büyüdü ya uykari çıkıyor diyafram a o yüzden zor nefes alman hele ki uyuman anlıyorum seni şuan 🙈🤷🏻ne kadar zor
Hayırlısı bakailm inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah 🙏🤲😍🤗
Y

Biraz evvel eve geldim kızlar, çok şükür atlattık bunu da, rahim güzel polıp myom kist hıcbısey yok tertemiz dedı, sonucları carsamaba gunu arayıp bilgilendirme yapıcaklar, bagısıklık sonucları da pazartesi cıkıcak, antibiyotik yazdı, dinlen dedı, pazartesi lucrin de vuracak transfer hazırlığına baslıyoruz adetle bırlıkte ❤️🙏🏻
Maşallah çok güzel kuzum çok sevindim 🤩👍❤️🤲 nasılsın peki ağrın sızın var mı?

Allah kurtarsın sağlıcakla kucağına nasip almak nasip olsun havalar çok sıcak biz bile nefes alamıyoruz seni düşünemiyorum 🤲
Amin Allah razı olsun canım benim darısı isteyip bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun doğum anında edilen dua geri çevrilmezmiş bu gruptaki herkes için edicem nasip olursa :)

Ay o nefes aniden kesilip pat diye gidecem diye çok korkuyorum şikayetde etmiyorum bugünleri çok istedim çok bekledim sende sağ salim al inşallah bebişini Allah bağışlasın gülüm günüm belli olumca zatrn gruba yazıcaktım nasip bu güneymiş :))

Y
Allah razı olsun canim 🥰🙏 Allah büyük az kadli şükür bugünleri de gördün🤲😍🤗 hayırlısı ile gelSin prensesin inşallah isim belli mi

Maşallah çok güzel kuzum çok sevindim 🤩👍❤️🤲 nasılsın peki ağrın sızın var mı?
Cok ıyıyım toplama sonrası neler cektım onu dusununce bu hıcbısey deıl , suan ufak ufak lekelenmelerim var, doktor olacaktır normal dedı, sancım cok cok az, adet sancısı bıle deıl, dinlen bı kac gun dedı

Biraz evvel eve geldim kızlar, çok şükür atlattık bunu da, rahim güzel polıp myom kist hıcbısey yok tertemiz dedı, sonucları carsamaba gunu arayıp bilgilendirme yapıcaklar, bagısıklık sonucları da pazartesi cıkıcak, antibiyotik yazdı, dinlen dedı, pazartesi lucrin de vuracak transfer hazırlığına baslıyoruz adetle bırlıkte ❤️🙏🏻
Oh ne güzel canım maşşallah hep böyle tertemiz olsun 💙 tüplere falan da bakmışlardır onlar da açık heralde dimi? Gerçi fark etmez tüp bebekte 😊 pazartesiyi bekliyoruz o zaman şimdi de 🥰

Oh ne güzel canım maşşallah hep böyle tertemiz olsun 💙 tüplere falan da bakmışlardır onlar da açık heralde dimi? Gerçi fark etmez tüp bebekte 😊 pazartesiyi bekliyoruz o zaman şimdi de 🥰
Onu bılmıyorum kuzum, rahmın ıcıne bakıyorlar dıye bılıyorum, tüpler acıktı rahım fılmı onceden cektırmıstım
Aynen sımdı pazartesi heyecanı sardı 🥰

Bakalım özellikle ilaç kullanmayınca belki kendime gelirim yaa
Canım ilaçlar bazen alt üst ediyor adeti bir kaç gün ileri yadageri gidiyor .inşallah duzelirsin canım 🤲☺️
Gönderdik ama bir şey çıkmadı ağrısız açılma olduğu için rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendiler bir sonraki hamilelikte serklaj yapılacak dediler ama onun dışında herhangi bir test istemediler

Amin inşallah şu an rahim ağzı kanseriyle ilgili bir şüphe yaşıyorum patolojiden sonuçlarımı bekliyorum inşallah bir sıkıntı çıkmazsa düşünmeye başlayacağız vitaminlere baktırmam lazım 1 senedir diyet yapıyorum 40 kilo verdim illa vitaminlerde düşüklük vardır
Çok çok geçmiş olsun 🙏🙏 Rabb'im birdaha yasatmasin inşallah bu kayıpları 🤲🙏
İnşallah öyle bir şüphe yoktur 🙁🙏🤲😟 inşallah patoloji sonuclsriniz temiz çıkar 🤲🙏😟

Maşallah ne güzel canım 🌸😍 duphaston ne işe yarıyor kuzu onu hiç duymadım.
Tatlım ben de ilk kez kullanıyorum onu. Doktor dedi ki gebelik olursa düşük yapmamı engellermiş, gebelik olmazsa da reglimin zamanında olmasını sağlarmış. Progesteron hormonu içeriyor ilaç kuzum

Çok şükür bu da geldi geçti 🥰inşallah bu kez olumlu sonuçlanacak 🥰🤲🏻

Amin insallah bende çok zorlanıyorum birde evim üst kat çok güneş alıyor buzlarla oturuyorum haliyle kiloda alınca bunaltı çok oluyor kızım olucak Allah nasip ederse :)
Mas prenses sağlıkla gelsin ins💖boşver ya kilo verilir zaten bi şekilde prensesin peşinde koşturmaktan☺️

Ayy şükürler olsun ❤️ ne güzel haberler, heyecan tavan 😍 geçmiş olsun tatlım, sağlıkla ilerlesin hep sürecin mutlu haberler ver hep böyle

Hadi geçmiş olsun kuzum pazartesi de güzel sonuçlar alırsın inşallah 🥰

Çok şükür bu da geldi geçti 🥰inşallah bu kez olumlu sonuçlanacak 🥰🤲🏻

Ayy şükürler olsun ❤️ ne güzel haberler, heyecan tavan 😍 geçmiş olsun tatlım, sağlıkla ilerlesin hep sürecin mutlu haberler ver hep böyle

Hadi geçmiş olsun kuzum pazartesi de güzel sonuçlar alırsın inşallah 🥰
Çok saolun güzeller ❤️ bagısıklık sonucu da cıkarsa rahat bir nefes alırım artık

X