Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallh canım ya 🤲🤲 sağlıcakla doğana dek hep bi endişe olacak sanırım.
Malesef öyle oluyor cnm 3 aylik olduk biz cok şükür ama bitmiyor endise, haftaya ense kalınlığı için gidicez doktora, 2li test istedi doktorum ilac ayarlamasi yapicam dedi, kızımı kromozom bozukluğundan kaybettim ya icim cok tuhaf şimdi cok korkuyorum 😥

Katre-i Matemm Katre-i Matemm slm canım nasıl gidiyor hamilelik ne kadar günün var listenin başındasin 🤗
Benim doğuma 2 haftam kaldı gülüm çok ağırlaştım nefes alamaz oldum ama az kaldı sezeryan olucam inş 38 de alıcaklar 37 oluyorum yarın heyecanla bekliyorum hamile kalan arkadaşlar gözünüz aydın bebiş bekleyen arkadaşlar hep duamdasınız :)

Benim doğuma 2 haftam kaldı gülüm çok ağırlaştım nefes alamaz oldum ama az kaldı sezeryan olucam inş 38 de alıcaklar 37 oluyorum yarın heyecanla bekliyorum hamile kalan arkadaşlar gözünüz aydın bebiş bekleyen arkadaşlar hep duamdasınız :)
Yaa ne güzel ilk bebeğimiz geliyor💞cinsiyeti neydi bebeğinin cnm? Bende size dua ettim bugün, ben bayılıyorum sicaktan, son günlerinde olanlarin Allah yardımcısı olsun valla..

Maşallah az kalmış 😍🙏❤️ kazasız belasız dogurursin inşallah bende 36. Haftada yatış için işlemlere başvuracak herhalde benimki de 38inde olur sezeryen az kaldı benimde 6 hafta kadarzaman bende cuma günü 32 hafta olacam ☺️ bende zorlanyom nefes almaya senin bebek büyüdü ya uykari çıkıyor diyafram a o yüzden zor nefes alman hele ki uyuman anlıyorum seni şuan 🙈🤷🏻ne kadar zor
Hayırlısı bakailm inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah 🙏🤲😍🤗

Yaa ne güzel ilk bebeğimiz geliyor💞cinsiyeti neydi bebeğinin cnm? Bende size dua ettim bugün, ben bayılıyorum sicaktan, son günlerinde olanlarin Allah yardımcısı olsun valla..
Kız ne zman öğreneceksin cinsiyeti ben totem yapmıştım kız dedim 🙈😁 sohrap erkek demişti nezman müjdeyi vereceksin

Kız ne zman öğreneceksin cinsiyeti ben totem yapmıştım kız dedim 🙈😁 sohrap erkek demişti nezman müjdeyi vereceksin
Valla cnm haftaya 13 haftalık olucam 14 de söylüyor belki söyler bilmiyorum bakalim, ama geçen hafta erkeğe benziyor dedi, sağlıklı olsun da cnm hic önemli değil cinsiyeti

Valla cnm haftaya 13 haftalık olucam 14 de söylüyor belki söyler bilmiyorum bakalim, ama geçen hafta erkeğe benziyor dedi, sağlıklı olsun da cnm hic önemli değil cinsiyeti
Ya hadi bakalım hayırlı olsun 🥰 🙏🤲 inşallah birseferde kesin öğrenirsin cinsiyeti yeterki sağlıklı olsun öncelik budur bizim için 🤷🏻🤗 cinsiyet işi tuzu biberidir bu isin

Malesef öyle oluyor cnm 3 aylik olduk biz cok şükür ama bitmiyor endise, haftaya ense kalınlığı için gidicez doktora, 2li test istedi doktorum ilac ayarlamasi yapicam dedi, kızımı kromozom bozukluğundan kaybettim ya icim cok tuhaf şimdi cok korkuyorum 😥
Rabbim bi daha tekrarlarını yaşatmasın canım 🤲 insallh hiç bisey olmayacak, herseý cok güzel olacak ❤

Allah kurtarsın sağlıcakla kucağına nasip almak nasip olsun havalar çok sıcak biz bile nefes alamıyoruz seni düşünemiyorum 🤲

Güzel şeyler düşün canım ilki oldu diye buda olacak değil sağlıcakla ilerlesin herşey inşallah güzel haber alalım 🥰

Şükür cnim 3 ayı doldurduniz 🤲🙏 inşallah haftaya herşey yolunda gider güzel haberler alırsın içini ferah tut Allah büyük 🙏🤲☺️

Kızlar kürtajdan sonra ilk reglimin 10. Günündeyim ovulasyon testi yaptım görseldeki gibi çıktı.Normalde 17 veya 18. Günde yumurtlamam olurdu ama sanırım kürtajdan sonra döngü biraz değişiyor.Sizce bu yumurtlama mı?

Kızlar kürtajdan sonra ilk reglimin 10. Günündeyim ovulasyon testi yaptım görseldeki gibi çıktı.Normalde 17 veya 18. Günde yumurtlamam olurdu ama sanırım kürtajdan sonra döngü biraz değişiyor.Sizce bu yumurtlama mı?
Ay görseli koymamışım şimdi koyuyorum

Eklentiler

• 3736643A-0524-436A-ACEE-739A2D0AA3B1.jpeg
    3736643A-0524-436A-ACEE-739A2D0AA3B1.jpeg
    55,5 KB · Görüntüleme: 20
  • 8C7E4C79-B30F-4882-B19E-02FC60ADF4CB.jpeg
    8C7E4C79-B30F-4882-B19E-02FC60ADF4CB.jpeg
    55,5 KB · Görüntüleme: 16
X