Canım sen ne yaptın bugün bi işlem vardı oldunmuAdetin bitince ol ama aşıyı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen ne yaptın bugün bi işlem vardı oldunmuAdetin bitince ol ama aşıyı
Maşallah kuzum inşallah sonuna kadar iyi olsun herşeyBende kontrolden geldim kızlar.. Beta 780 çıktı artış çok iyi. Kan sulandırıcı içiñ rapor çıkarttı doktorum. Pazartesi ya da salı da kese için çağırır muhtemelen
Malesef öyle oluyor cnm 3 aylik olduk biz cok şükür ama bitmiyor endise, haftaya ense kalınlığı için gidicez doktora, 2li test istedi doktorum ilac ayarlamasi yapicam dedi, kızımı kromozom bozukluğundan kaybettim ya icim cok tuhaf şimdi cok korkuyorumİnsallh canım ya sağlıcakla doğana dek hep bi endişe olacak sanırım.
Benim doğuma 2 haftam kaldı gülüm çok ağırlaştım nefes alamaz oldum ama az kaldı sezeryan olucam inş 38 de alıcaklar 37 oluyorum yarın heyecanla bekliyorum hamile kalan arkadaşlar gözünüz aydın bebiş bekleyen arkadaşlar hep duamdasınız :)Katre-i Matemm slm canım nasıl gidiyor hamilelik ne kadar günün var listenin başındasin
Maşallah canimBende kontrolden geldim kızlar.. Beta 780 çıktı artış çok iyi. Kan sulandırıcı içiñ rapor çıkarttı doktorum. Pazartesi ya da salı da kese için çağırır muhtemelen
Yaa ne güzel ilk bebeğimiz geliyorcinsiyeti neydi bebeğinin cnm? Bende size dua ettim bugün, ben bayılıyorum sicaktan, son günlerinde olanlarin Allah yardımcısı olsun valla..Benim doğuma 2 haftam kaldı gülüm çok ağırlaştım nefes alamaz oldum ama az kaldı sezeryan olucam inş 38 de alıcaklar 37 oluyorum yarın heyecanla bekliyorum hamile kalan arkadaşlar gözünüz aydın bebiş bekleyen arkadaşlar hep duamdasınız :)
İnşalalh tez zamanda kavuşursun yavruna hayırlısıyla8 aylık deneme sonucu hamile kaldım 5 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi 3 aydır deniyoruz tekrardan allah nasip ederse
Maşallah az kalmış kazasız belasız dogurursin inşallah bende 36. Haftada yatış için işlemlere başvuracak herhalde benimki de 38inde olur sezeryen az kaldı benimde 6 hafta kadarzaman bende cuma günü 32 hafta olacam bende zorlanyom nefes almaya senin bebek büyüdü ya uykari çıkıyor diyafram a o yüzden zor nefes alman hele ki uyuman anlıyorum seni şuan ne kadar zorBenim doğuma 2 haftam kaldı gülüm çok ağırlaştım nefes alamaz oldum ama az kaldı sezeryan olucam inş 38 de alıcaklar 37 oluyorum yarın heyecanla bekliyorum hamile kalan arkadaşlar gözünüz aydın bebiş bekleyen arkadaşlar hep duamdasınız :)
Kız ne zman öğreneceksin cinsiyeti ben totem yapmıştım kız dedim sohrap erkek demişti nezman müjdeyi vereceksinYaa ne güzel ilk bebeğimiz geliyorcinsiyeti neydi bebeğinin cnm? Bende size dua ettim bugün, ben bayılıyorum sicaktan, son günlerinde olanlarin Allah yardımcısı olsun valla..
Valla cnm haftaya 13 haftalık olucam 14 de söylüyor belki söyler bilmiyorum bakalim, ama geçen hafta erkeğe benziyor dedi, sağlıklı olsun da cnm hic önemli değil cinsiyetiKız ne zman öğreneceksin cinsiyeti ben totem yapmıştım kız dedim sohrap erkek demişti nezman müjdeyi vereceksin
Ya hadi bakalım hayırlı olsun inşallah birseferde kesin öğrenirsin cinsiyeti yeterki sağlıklı olsun öncelik budur bizim için cinsiyet işi tuzu biberidir bu isinValla cnm haftaya 13 haftalık olucam 14 de söylüyor belki söyler bilmiyorum bakalim, ama geçen hafta erkeğe benziyor dedi, sağlıklı olsun da cnm hic önemli değil cinsiyeti
Cok sagolasin canım ❤Maşallah kuzum inşallah sonuna kadar iyi olsun herşey
Rabbim bi daha tekrarlarını yaşatmasın canım insallh hiç bisey olmayacak, herseý cok güzel olacak ❤Malesef öyle oluyor cnm 3 aylik olduk biz cok şükür ama bitmiyor endise, haftaya ense kalınlığı için gidicez doktora, 2li test istedi doktorum ilac ayarlamasi yapicam dedi, kızımı kromozom bozukluğundan kaybettim ya icim cok tuhaf şimdi cok korkuyorum
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsunİnşalalh tez zamanda kavuşursun yavruna hayırlısıyla
Allah kurtarsın sağlıcakla kucağına nasip almak nasip olsun havalar çok sıcak biz bile nefes alamıyoruz seni düşünemiyorumBenim doğuma 2 haftam kaldı gülüm çok ağırlaştım nefes alamaz oldum ama az kaldı sezeryan olucam inş 38 de alıcaklar 37 oluyorum yarın heyecanla bekliyorum hamile kalan arkadaşlar gözünüz aydın bebiş bekleyen arkadaşlar hep duamdasınız :)
Güzel şeyler düşün canım ilki oldu diye buda olacak değil sağlıcakla ilerlesin herşey inşallah güzel haber alalımMalesef öyle oluyor cnm 3 aylik olduk biz cok şükür ama bitmiyor endise, haftaya ense kalınlığı için gidicez doktora, 2li test istedi doktorum ilac ayarlamasi yapicam dedi, kızımı kromozom bozukluğundan kaybettim ya icim cok tuhaf şimdi cok korkuyorum
Şükür cnim 3 ayı doldurduniz inşallah haftaya herşey yolunda gider güzel haberler alırsın içini ferah tut Allah büyükMalesef öyle oluyor cnm 3 aylik olduk biz cok şükür ama bitmiyor endise, haftaya ense kalınlığı için gidicez doktora, 2li test istedi doktorum ilac ayarlamasi yapicam dedi, kızımı kromozom bozukluğundan kaybettim ya icim cok tuhaf şimdi cok korkuyorum
Ay görseli koymamışım şimdi koyuyorumKızlar kürtajdan sonra ilk reglimin 10. Günündeyim ovulasyon testi yaptım görseldeki gibi çıktı.Normalde 17 veya 18. Günde yumurtlamam olurdu ama sanırım kürtajdan sonra döngü biraz değişiyor.Sizce bu yumurtlama mı?