Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bende burada her güzel haber sonrası kalbim pıt pıt oluyor,üzücü bir haber alınca onlarla düşünüyorum şöyle mi yapsa böyle mi olsa diye. İnanın burada kimle konuşsam duamda😇Ayy inşallah bende ara tatil sonrası şuralarda yaa şu ikinci çizgimi kızlar modunda olurum😂😂
Off hem de cizgi net olduğu halde soracaksın heyecanla 🤭🙏💃🏼 inşallah ya. Rabbim bu sene hepimizin yüzünü güldürsün 🌸

sizler kalbimin çok güzel yerindesiniz. Burada olduğumdan beri kimseye bişey anlatmaya ihtiyaç duymuyorum sanırım. Derdimi anlayabildiginiz için teşekkür ederim her birinize..

Off hem de cizgi net olduğu halde soracaksın heyecanla 🤭🙏💃🏼 inşallah ya. Rabbim bu sene hepimizin yüzünü güldürsün 🌸

sizler kalbimin çok güzel yerindesiniz. Burada olduğumdan beri kimseye bişey anlatmaya ihtiyaç duymuyorum sanırım. Derdimi anlayabildiginiz için teşekkür ederim her birinize..
Ayy inşallah😇İnan bende ihtiyaç duymuyorum çünkü yaşamayan cidden üzülse,dinlese de anlamıyor ve o anlaşılmamışlığı hissedince insanın anlatası da gelmiyor 😇

2020 bizi cok üzdü kızlar cok ağladık cok kotu olduk ama unutmayalım ki biz cennet annesiyiz anne olduk sadece meleklerimizden uzagiz suan ama gün gelicek kavusucaz sarilicaz koklucaz bebeklerimizi.. 2021 de ins kardeşleri gelir yavrularımızın saglikla kucağımiza aliriz😍

2020 bizi cok üzdü kızlar cok ağladık cok kotu olduk ama unutmayalım ki biz cennet annesiyiz anne olduk sadece meleklerimizden uzagiz suan ama gün gelicek kavusucaz sarilicaz koklucaz bebeklerimizi.. 2021 de ins kardeşleri gelir yavrularımızın saglikla kucağımiza aliriz😍
Onlar bizim hiç büyümeyecek miniklerimiz 🤍
Kalbimizde ruhumuzda hep bebek kalacaklar. Sonunda kavuşacağız doya doya, dediğin gibi.🌸
Allah kardeşlerini sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin..

Onlar bizim hiç büyümeyecek miniklerimiz 🤍
Kalbimizde ruhumuzda hep bebek kalacaklar. Sonunda kavuşacağız doya doya, dediğin gibi.🌸
Allah kardeşlerini sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin..
İnsan bu düşünce olmasa duramaz zaten cnm cok zor bi imtihan.. Cennette bebeklerimizi sevicez koklucaz ins😍

Onlar bizim ahiretteki şefaatçilerimiz canlar.. Anne karnındaki kordon bağıyla çekip alacak anne babalarını. Hiç büyümeyecekler. Hep bebek kalacaklar. Ve şuan melekler bakıyor miniklerimize. Bigun sonsuza dek kavuşucaz onlara. Şuan kime benzediklerini, doğsalardı nasıl olacaklarını bilemeyecek olmanın hüznü olsada bigun kavuşucaz. Bi ayet okumuştum düşen bbebeklerinizi isimlendirin ki Allah ona göre çağırsın onları diye. Bende kalmasın bilginiz olsun. Yeni yılda sağlık sıhhat ve kalbimizin en derinlerinde olan ne isteğimiz varsa olsun inşallah kızlar.. Hepinizi gönülden seviyorum.

Düşük yapan arkadaşlar bir sorum olacaktı düşük sonrasında progestan fitil kullandınızmı?

Yok cmm 10 aralıkta kanama geçirdim kimyasal gebelikmiş 8 gün pıhtılı kanama oldu dr kamana durdurucu progestan ve ağrı kesici vermişti 2 ay dinlenme verdi 10 gün içtim ilaçları progestan düşük önleyiciymiş adet düzenleyiciymiş ve gebeliği kolaylaytırıyormuş ocak adetimden sonra denemelere başlıycaz yumurtlama günümden adet gününe kadar progestan kullanmak istiyorum ilacım bitmedi tutunması kolaylaşsın diye şimdilik adet tarihim belli değil bide böyle deneyim olmazsa aşılamaya geçicez

Merhabalar kızlar 🌸🌷🌸🌷
Bugun doktora gittim muayene oldum, doktor bu ay aşılamaya baslamak ıstemedı, rahım 1 ay daha toparlansın dedı, bu ay ki kanama pıhtılı ve sancılı gelıyor demıstım dun, rahım kalınlığı yerlesme ıcın uygun deıl, dollenme olsa bıle tutunamaz dedı, kromozom testı de verdık, o da 3 haftaya cıkıcak ınsallah.. 🙏🏻 Bu ay oyle kendı cabalarımızla devam.. ❤️🥰
Kromozom testini de kendiniz mi istediniz canım yoksa doktor mu gerekli dedi. Yine üniversite hastanesinde mi yapılacak fiyat için ne dediler? Kusura bakma canım çok soru sordum :KK43:

Yok cmm 10 aralıkta kanama geçirdim kimyasal gebelikmiş 8 gün pıhtılı kanama oldu dr kamana durdurucu progestan ve ağrı kesici vermişti 2 ay dinlenme verdi 10 gün içtim ilaçları progestan düşük önleyiciymiş adet düzenleyiciymiş ve gebeliği kolaylaytırıyormuş ocak adetimden sonra denemelere başlıycaz yumurtlama günümden adet gününe kadar progestan kullanmak istiyorum ilacım bitmedi tutunması kolaylaşsın diye şimdilik adet tarihim belli değil bide böyle deneyim olmazsa aşılamaya geçicez
Benim doktorum bana böyle bişey söylemedi canım. Bana progestan gebeyken düşük riskine karşı vermişti. Ama bi etkisi olmadi.

• Beğen
Reactions: H M
Kromozom testini de kendiniz mi istediniz canım yoksa doktor mu gerekli dedi. Yine üniversite hastanesinde mi yapılacak fiyat için ne dediler? Kusura bakma canım çok soru sordum :KK43:
Doktor soyledı kuzum, o zaman bunları da yaptıralım dedı, aynı yerde yaptırdık, unıversıte hastanesı, 258 +258.. Sosyal guvence oldugu ıcın.. Sosyal guvencesı olmayanlara 800lu Bı rakam dedı kısı bası..

Yumurtlamadan sonra kullanılabilir tabı, dusuk sonrası dıyınce dusuk yapar yapmaz dedınız sandım, ben ılacla dusuk yaptım, rahım toparlansın dıye estrofem kullandım ben, Bı de kanamayı durdurması ıcın metiler..
Bu ay kendınız deneyip, sonrakı ay asılama mı olacaksınız.. Aynı kaderi yasıyoruz sanırım,benım de oyle olcak ☺️

Doktor soyledı kuzum, o zaman bunları da yaptıralım dedı, aynı yerde yaptırdık, unıversıte hastanesı, 258 +258.. Sosyal guvence oldugu ıcın.. Sosyal guvencesı olmayanlara 800lu Bı rakam dedı kısı bası..
Hayırlısı olsun canım. Ben de sorayım bakalım özel sigorta karşılıyorsa biz de yaptıralım. Karşılamazsa üniversite hastanesi uzak olduğu için biraz zor olacak. Tabi en zoru eşimi ikna etmek :KK43:

• Beğen
Bugün hepimiz haberle ile gelmişiz biz de bugün eşimle araştırma hastahanesine gittik,doktor ilk ne şikayetim var sordu geçen ay düşüğüm olduğunu ve genetik testleri ile pıhtılaşma için doktorum yönlerdirdi dedim. Tamam dedi bilgisayda işlemleri yaptı,çocugun var mı dedi yok dedim. Tam kalkacağız diğer düşük kaç haftalıktı dedi. Ben adama düşüklerim demedim oysa o da direk kaç düşük demedi öyle deyince bir an yüzüne baktım ne söylesem yalan olur dedim adam da güldü😂sözün özü kanı pazartesi alacaklar ama şükür 😇
Ay iy hadi çok sevindim yapmalarına hangi bölüme gitmiştn kuzum🥰

• Beğen
Merhabalar kızlar 🌸🌷🌸🌷
Bugun doktora gittim muayene oldum, doktor bu ay aşılamaya baslamak ıstemedı, rahım 1 ay daha toparlansın dedı, bu ay ki kanama pıhtılı ve sancılı gelıyor demıstım dun, rahım kalınlığı yerlesme ıcın uygun deıl, dollenme olsa bıle tutunamaz dedı, kromozom testı de verdık, o da 3 haftaya cıkıcak ınsallah.. 🙏🏻 Bu ay oyle kendı cabalarımızla devam.. ❤️🥰
Canım hayırlısı olsun sağlıkla olsun da geç olsun 🥰❤️ Belki kendiliğinden olur yeni yıl hepimize bebiş getirsin inşallah🥰

Yumurtlamadan sonra kullanılabilir tabı, dusuk sonrası dıyınce dusuk yapar yapmaz dedınız sandım, ben ılacla dusuk yaptım, rahım toparlansın dıye estrofem kullandım ben, Bı de kanamayı durdurması ıcın metiler..
Bu ay kendınız deneyip, sonrakı ay asılama mı olacaksınız.. Aynı kaderi yasıyoruz sanırım,benım de oyle olcak ☺️
Evet cnm bu ay biz deniycez olmazsa aşılama yaptırcaz kısmet inş.allah nasib ederde gerek kalmaz 😘

Hayırlısı olsun canım. Ben de sorayım bakalım özel sigorta karşılıyorsa biz de yaptıralım. Karşılamazsa üniversite hastanesi uzak olduğu için biraz zor olacak. Tabi en zoru eşimi ikna etmek :KK43:
Karsılıyordur canm, fiyat 4 te bire dustu, bızım hastane yarı ozel olmasına ragmen, devlette belkı ucretsızdir bile

X