Amın bebegım ınsallahCanım hayırlısı olsun sağlıkla olsun da geç olsunBelki kendiliğinden olur yeni yıl hepimize bebiş getirsin inşallah
Cnm kac aydır Deniyodunuz dusukten sonraAmın bebegım ınsallahbılmıyorum ama pek bir umutluyum belkı de gerek kalmıcak gercekten
Benım doktorum ev odevı sana dıyıp kılo veriyorsun dedı, ona yogunlasıcam bıraz,belkı bu sırada gerek kalmıcakEvet cnm bu ay biz deniycez olmazsa aşılama yaptırcaz kısmet inş.allah nasib ederde gerek kalmaz
14 Kasım da dusuk yaptım cnm, daha yenı sayılır.. Ama ilk adetım erken geldı, su anda ıkıncı adetım oluyor, doktor 1 ay daha toparlansın dedıCnm kac aydır Deniyodunuz dusukten sonra
Bence de gerek kalmıcakAmın bebegım ınsallahbılmıyorum ama pek bir umutluyum belkı de gerek kalmıcak gercekten
Daha çok yeniymiş canım psikolojikmende toparlarsın hem.14 Kasım da dusuk yaptım cnm, daha yenı sayılır.. Ama ilk adetım erken geldı, su anda ıkıncı adetım oluyor, doktor 1 ay daha toparlansın dedı
Kaç kilo vermen gerekecek?Benım doktorum ev odevı sana dıyıp kılo veriyorsun dedı, ona yogunlasıcam bıraz,belkı bu sırada gerek kalmıcaksızın İlk asılama mı olacak?
Arada gel gitlerim oluyor ama cok isteklıyım yenıden hamıle kalabilmek ıcınDaha çok yeniymiş canım psikolojikmende toparlarsın hem.
Benım ınsulın direnci var kuzum, gebe kalınca 2 kılo gerı aldım gerı de veremedim, doktor onu sordu dun, 2 3 kılo versem hızlı verebilirim, toplamda hedefim 5 kıloKaç kilo vermen gerekecek?
Evet cnm ilk aşılama olucak 28 aylık oğlum var ilk düşğkten sonra klomenle olmuştu doğal şimdi de olmuyor çok stres yapıyoruz garanti olsun aşılama olsun dedikBenım doktorum ev odevı sana dıyıp kılo veriyorsun dedı, ona yogunlasıcam bıraz,belkı bu sırada gerek kalmıcaksızın İlk asılama mı olacak?
Allah bagıslasın evladınızıEvet cnm ilk aşılama olucak 28 aylık oğlum var ilk düşğkten sonra klomenle olmuştu doğal şimdi de olmuyor çok stres yapıyoruz garanti olsun aşılama olsun dedik
Bende öyleyim bi süredir bu gücü sanki tekrar kendimde bulmaya başladım.2.kaybımdan sonra toparlamam çook zaman aldı.Hepimiz için dua ediyorum Allah bi daha gebe kalıpta kaybetme acısını yaşatmasın.Kucağımıza almayı uzun yıllar hayırlı bi ömrü nasip etsin inşallah.Arada gel gitlerim oluyor ama cok isteklıyım yenıden hamıle kalabilmek ıcın
Amiinn kuzum Aminn, saglıklı gebelğmiz olsun ınsallahBende öyleyim bi süredir bu gücü sanki tekrar kendimde bulmaya başladım.2.kaybımdan sonra toparlamam çook zaman aldı.Hepimiz için dua ediyorum Allah bi daha gebe kalıpta kaybetme acısını yaşatmasın.Kucağımıza almayı uzun yıllar hayırlı bi ömrü nasip etsin inşallah.
Kürtajdan beri online diyet yapıyorumBenım doktorum ev odevı sana dıyıp kılo veriyorsun dedı, ona yogunlasıcam bıraz,belkı bu sırada gerek kalmıcaksızın İlk asılama mı olacak?
Allah bağışlasın evladınızı.Sizin için en hayırlısı olsun inşallah.Evet cnm ilk aşılama olucak 28 aylık oğlum var ilk düşğkten sonra klomenle olmuştu doğal şimdi de olmuyor çok stres yapıyoruz garanti olsun aşılama olsun dedik
Ben sadece hergun yuruyus yapmaya gayret ediyorum ozellıkle son 2 3 haftadır, aman aman da bısey yemiyorum ama veremiyorum kolay kolay ınsulın direnci yuzunden, ama kafaya koydum bu sefer daha cok gayret edıcem dun Bı arkadas 30 gunde fit adlı Bı program uyguladığını paylasmıstı, ona bakıcam Bı 30 gun denemeye calısacam bakalımKürtajdan beri online diyet yapıyorumgerçekten özellikle ilk zamanlar çok oyalıyor çok dağıtıyor kafayı spor da aynı şekilde. hemencecik gelsin bebiş, güzel sonuçlar alırsın inşallah. Heyecanli bekleyiş devam ediyor.
Online diyet mi? İyiymişKürtajdan beri online diyet yapıyorumgerçekten özellikle ilk zamanlar çok oyalıyor çok dağıtıyor kafayı spor da aynı şekilde. hemencecik gelsin bebiş, güzel sonuçlar alırsın inşallah. Heyecanli bekleyiş devam ediyor.
Çok fazlan yokmuş zaten canım.1 ay var önünde.Ben sadece hergun yuruyus yapmaya gayret ediyorum ozellıkle son 2 3 haftadır, aman aman da bısey yemiyorum ama veremiyorum kolay kolay ınsulın direnci yuzunden, ama kafaya koydum bu sefer daha cok gayret edıcem dun Bı arkadas 30 gunde fit adlı Bı program uyguladığını paylasmıstı, ona bakıcam Bı 30 gun denemeye calısacam bakalım
BencedeeeeAmın bebegım ınsallahbılmıyorum ama pek bir umutluyum belkı de gerek kalmıcak gercekten