Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O silik çizginin biraz beklemiş hali;

Eklentiler

• 7AB117CE-529E-4D06-A74C-21BB446663F3.jpeg
    7AB117CE-529E-4D06-A74C-21BB446663F3.jpeg
    160,4 KB · Görüntüleme: 44
4. Günündeyim. Ben de bu ay biraz daha farklı olacağım kendime söz verdim.
Ilk gebeligim hiç olmaz dediğim zaman, hastalıkların üstüne belki 10 Gün ilişki olmamışken tek bir ilişkiyle olmuştu.. bu ay ovulasyon testi kullandım sorsan her önemli gün değerlendirildi ama nasip. 🤭 inşallah sözümü tutabilirim
Canım ne zaman stres yapıp üstüne düşersen olmuyor. Benim ilk gebeligim umursamadı bırakıp hiç takip falan etmediğim zaman olmuştu.

Kızlar merhaba nasılsınız, hepinize iyi yıllar 🥳 ben regl olduktan sonra biraz kendime gelmek için uzaklaştım buralardan. Şimdi bat hesabı falan da yapmıyorum. Klomene devam. Salı günü kontrele gideceğim. Bundan sonra hesap falan yok 😂
En iyisi canım 🥳 klomen kullandınmı geçen ay sen bende ocak adetimde başlayacağım

4. Günündeyim. Ben de bu ay biraz daha farklı olacağım kendime söz verdim.
Ilk gebeligim hiç olmaz dediğim zaman, hastalıkların üstüne belki 10 Gün ilişki olmamışken tek bir ilişkiyle olmuştu.. bu ay ovulasyon testi kullandım sorsan her önemli gün değerlendirildi ama nasip. 🤭 inşallah sözümü tutabilirim
Benim de ilk gebeliğim yumurtlamayı kaçırdığımı zannettiğim ay geç döllenme ve tek ilişkiyle olmuştu. Evdeki bütün ovulasyonlar gebelikler bitti. O yüzden kafam rahat bekleyeceğim ya da beklemeye çalışacağım. 😂

Merhabalar kızlar 🌸🌷🌸🌷
Bugun doktora gittim muayene oldum, doktor bu ay aşılamaya baslamak ıstemedı, rahım 1 ay daha toparlansın dedı, bu ay ki kanama pıhtılı ve sancılı gelıyor demıstım dun, rahım kalınlığı yerlesme ıcın uygun deıl, dollenme olsa bıle tutunamaz dedı, kromozom testı de verdık, o da 3 haftaya cıkıcak ınsallah.. 🙏🏻 Bu ay oyle kendı cabalarımızla devam.. ❤️🥰

Merhabalar kızlar 🌸🌷🌸🌷
Bugun doktora gittim muayene oldum, doktor bu ay aşılamaya baslamak ıstemedı, rahım 1 ay daha toparlansın dedı, bu ay ki kanama pıhtılı ve sancılı gelıyor demıstım dun, rahım kalınlığı yerlesme ıcın uygun deıl, dollenme olsa bıle tutunamaz dedı, kromozom testı de verdık, o da 3 haftaya cıkıcak ınsallah.. 🙏🏻 Bu ay oyle kendı cabalarımızla devam.. ❤️🥰
Sağlıklı olsun da kuzum. 1 ay geçolsa da olur 🙏🙏🙏

Merhabalar kızlar 🌸🌷🌸🌷
Hakkında hayırlısı olsun kuzum umarım gönlündekini daha fazla beklemeden alırsın senin için herşey güzel olsun 🤗

X