Amın kuzumm, nasip diğer aya artıkOyy canim sagliklisi olsun inşallah
Aşılama da kolayca geçer bu ay olacak inşallah
Bizim yolumuz böyle testte görsek bile endişeler endişeler..Amın kuzumm, nasip diğer aya artık
Günaydın,şimdi hiç moral motive bozmadan önümüzdeki tedaviye odaklanıyoruz o zamanGünaydın kızlar
Güne kanama ile basladım, yıne de test yaptım, negatif cıktı.. Dunku test bozuktu sanırım, bugun hastaneyi arıcam, doktor adetın ikinci günü gel demisti.. Nasip önümüzdeki aya.. Aşılama yolu göründü bana yine
Ah deme ya uyandım hemen girdim acaba naptı diye ama nasipten öte yol yok güzel günler seni bekliyodur inşallahGünaydın kızlar
Güne kanama ile basladım, yıne de test yaptım, negatif cıktı.. Dunku test bozuktu sanırım, bugun hastaneyi arıcam, doktor adetın ikinci günü gel demisti.. Nasip önümüzdeki aya.. Aşılama yolu göründü bana yine
Moral bozmak yok, elbet o güzel günler bizler için de gelecek.. önemli olan sağlıklı hayırlı evlatlar.. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor bizler icinGünaydın kızlar
Yaa canım benimmGünaydın kızlar
Bizim yolumuz böyle testte görsek bile endişeler endişeler..
İnşallah sağlıkla nasip olsun sohrabim.
Günaydın,şimdi hiç moral motive bozmadan önümüzdeki tedaviye odaklanıyoruz o zamanDuam hep aynı biz belki sabırsızız bir an önce olsun istiyoruz ama Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı,sağlıklı evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin
Ah deme ya uyandım hemen girdim acaba naptı diye ama nasipten öte yol yok güzel günler seni bekliyodur inşallah
Moral bozmak yok, elbet o güzel günler bizler için de gelecek.. önemli olan sağlıklı hayırlı evlatlar.. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor bizler icin❤
Yaa canım benimmolsun bir dahaki ay olacak inşallah
Saçmalama ne meşgul etmesi hepimiz birbirimizin sevincini üzüntüsünü yaşıyoruz buradaCok tesekkur ederım kızlar, sizleri de mesgul ettım hakkınızı helal edinaradım hastaneyi yarın gıdıcem Allah ızın verırse, sımdılık asılama gıbı gorunuyor, bakalım yarın doktorum ne dıyecek.. Nasipten öte yol yok, daha zamanımız var beklıcez
Cok tesekkur ederım kızlar, sizleri de mesgul ettım hakkınızı helal edinaradım hastaneyi yarın gıdıcem Allah ızın verırse, sımdılık asılama gıbı gorunuyor, bakalım yarın doktorum ne dıyecek.. Nasipten öte yol yok, daha zamanımız var beklıcez
Günaydın canım.Hiç moral bozmak yok.Bende negatifi görünce bu yola çıktığımı yeniden anladım.Moralimi bozmadım kafamı dağıtmak için annemlere gittimGünaydın kızlar
Günaydın kuzumGünaydın kızlar
Canım keşke olmuş olsaydı ama hayırlısı böyleymiş hiç üzülme umudunu kaybetme İnşallahh önümüzdeki ay olacak Rabbim erteliyorsa sa mutlaka daha güzelini vereceğindendir.Hepimiz için Allah hayırlısını nasip etsinGünaydın kızlar
Canım benımde 14. Günüm benımde belim çok ağrıyor neden acaba anlam veremiyorum ara ara kanama bitip başlıyı o normal galiba canım2 hafta olabilir demişti canım. Bitip tekrar yoğun başlayınca bide yoğun bel ağrısı olunca korktum.
Canım akıl vermek gibi olmasın ama tüp bebek düşünsen aşılamadan daha yüksek oranı ya ondan aşılamayla hamile kalabiliyosan ondad arahat hamile kalabilirsin bide aşılamada ikiz çok oluyor tek embriyo transfer yaptırırsınCok tesekkur ederım kızlar, sizleri de mesgul ettım hakkınızı helal edinaradım hastaneyi yarın gıdıcem Allah ızın verırse, sımdılık asılama gıbı gorunuyor, bakalım yarın doktorum ne dıyecek.. Nasipten öte yol yok, daha zamanımız var beklıcez
Ana rahmine düştüğü anda anneliği hissediyoruz çünküEvet bebek yoktu belki fasulye kadar Bı et parcası ıcın uzuluyoruz ama o fasulyenin bıze hissettirdikleri, hayallerimiz.. Kımse onları dusunemeıyor ıste
Bu süreçte çoğu gereksiz insanı hayatımdan çıkardım üzülmüyorum bile insanlar böyle anlarda gösteriyor gerçek yüzünüYeni doğum yapmış yakın arkadaşının sırf hamile olduğu için alakasız biri ile yakınlaşıp bebegini kaybettiğin için senden uzaklaşması..
Biz insan mı yiyoruz
Doğacak evladıma teyze mi yok be o kaybeder
Demek ki beni hiç tanıyamamış. Ben sevdiklerimin mutluluğuna çılgınlar gibi sevinirim. Herseyinde yanında oldum. Kotu günlerinde de. Hamile kaldığında bebegini istemiyordu hiç deli gibi agliyodu, kendi dertlerimi bırakıp (cenazemiz vardi) onu teselli ediyodum. Verdiğim emeklere yanarım. Yine yükseldim
Hayırlısı olsun canım. En baştan takipli olarak hamile kalman daha iyi olacak inşalalhGünaydın kızlar
Düşük sırasında kan almadılar mı kanda ki enfeksiyona bakılıyor bende 80 kat artmıştı bide enfeksiyon yüzünden hastanede yattım baya sonra evde antibiyotik kullandım evdeAminnn canım Aminnn inşallah. Rabbim hepimize şifa ve sabır versin. Cerrahi bi işlem olduğu için hep böyle komplikasyonlar oluyor. Bebebeklerimizi kaybetmenin acısı bir yana birde fiziksel zorluklarla uğraşıyoruz. Enfeksiyon olunca nasıl belirtiler oldu canım. Kanama mi oluyor o zamanda.
Selam canim, hakkinda hayirlisi olsun insallah onumuzdeki ay bebis haberini alacagiz❤Günaydın kızlar