Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım akıl vermek gibi olmasın ama tüp bebek düşünsen aşılamadan daha yüksek oranı ya ondan aşılamayla hamile kalabiliyosan ondad arahat hamile kalabilirsin bide aşılamada ikiz çok oluyor tek embriyo transfer yaptırırsın
Kuzum ben de hep doktora tup bebek yapalım dıye ısrar ediyorum, doktor son caremız o dedı, sen normal hamıle kalabıldın, Bosuna vucudun hormon yuklemeye gerek yok dıyo, eger bu asılama olmazsa tüpe gececek

Kuzum ben de hep doktora tup bebek yapalım dıye ısrar ediyorum, doktor son caremız o dedı, sen normal hamıle kalabıldın, Bosuna vucudun hormon yuklemeye gerek yok dıyo, eger bu asılama olmazsa tüpe gececek
İnşallah gerek kalmaz ozamm tüpe sen ankaradasın demi hangi doktora gidiyorsun bende çok düşünceliyim doktorumu değiştreyim mi diye

Kizlar ben size bir sey sormak istiyorum bu fikri aklima kuzenim soktu ve bana dedi ki madem bu kadar cok ve hemen bebek istiyorsun catlatma ignesi denesene diye, ben daha once hic doktorumla bu konuyu konusmadim acikcasi catlatma ignesi icin doktorlarin aradigi bir sart var mi sizce boyle bir sey soylesem kabul eder mi doktor?

Kizlar ben size bir sey sormak istiyorum bu fikri aklima kuzenim soktu ve bana dedi ki madem bu kadar cok ve hemen bebek istiyorsun catlatma ignesi denesene diye, ben daha once hic doktorumla bu konuyu konusmadim acikcasi catlatma ignesi icin doktorlarin aradigi bir sart var mi sizce boyle bir sey soylesem kabul eder mi doktor?
Benim 2 tanıdığım da hiç sıkıntı yokken planlı bi şekilde yumurta takibi ve çatlama iğnesi kullandılar. Belki doktordan doktora degisiyordur benimkinin yapacağını sanmıyorum.

İnşallah tüp bebek olayına kalmadan bu tedavi ile hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsın ya😇

Benim doktorum kürtaj sonrası randevuda yumurta rezervin yaşına göre az dedi,3 ay dinlen sonra denemeye başla 3 ay olmazsa ben müdehale ederim dedi galiba bu ilaç ve iğne işini ima etti. Yanı ilk önce sen bi 3 ay dene dedi bakalım

Günaydın kızlar🌸🌷🥰
Güne kanama ile basladım, yıne de test yaptım, negatif cıktı.. Dunku test bozuktu sanırım, bugun hastaneyi arıcam, doktor adetın ikinci günü gel demisti.. Nasip önümüzdeki aya.. Aşılama yolu göründü bana yine 🥰
Olsun canım üzülmek yok. Hiç bişey Bitmiş değil. Elbet bigun alıcaz o güzel haberi

Düşük sırasında kan almadılar mı kanda ki enfeksiyona bakılıyor bende 80 kat artmıştı bide enfeksiyon yüzünden hastanede yattım baya sonra evde antibiyotik kullandım evde
Aldilarda bilmiyorum ne oldu canim. Islem sonrasi serum ve antibiyotik verdiler. Eve giderkende antibiyotik verdiler. Bir haftada bitti kullandım.

Canım bende kontrole gittim foliküllerim küçük kalmıştı bana klomen verdi yani o tedaviye duruma göre doktorun karar verir bazıları bu klomeni kullanıp yumurtasını büyütüyor ve hemen çatlama iğnesi yapıyor ya da kendiliğinden çatlamasını bekliyor

Benim yumurta rezervim az
Ekim ayında çatlatma iğnesi vurundum ve hamile kaldım
Ama 7 haftalıkken kalbi durdu
Doktorum rezervin düşük olduğu için beklediğimiz birşeydi dedi
Mart ayında tüp bebeğe başlayacağım inşallah

Adetin 3. Günü femaraya başladım(yumurta geliştirici ilaç) 5 gün kullandım
İlaç bitiminden birkaç gün sonra da ovitrella(çatlatma iğnesi) vurundum
İğneden 15 gün sonra kanda çıkmıştı

Benim yumurta rezervim az
Ekim ayında çatlatma iğnesi vurundum ve hamile kaldım
Ama 7 haftalıkken kalbi durdu
Doktorum rezervin düşük olduğu için beklediğimiz birşeydi dedi
Mart ayında tüp bebeğe başlayacağım inşallah

Adetin 3. Günü femaraya başladım(yumurta geliştirici ilaç) 5 gün kullandım
İlaç bitiminden birkaç gün sonra da ovitrella(çatlatma iğnesi) vurundum
İğneden 15 gün sonra kanda çıkmıştı
Geçmiş olsun canım. Yumurta rezervi hangi testle belirleniyor. Bende pkos var ilk gebeliğim klomenle oldu ve sağlıklı doğum yaptım. 2 ve 3. hamileliğim kendiliğinden oldu. Biri kimyasal diğeri 8 haftalıkken bebek gelişmediği için kürtajla son buldu. Rezervin yumurta kalitesini etkilediğini bilmiyordum sayende bişey daa öğrenmiş oldum. Acaba bende de böyle bir sorun mu var. pkosta rezerv fazla oluyor diye hiç test yapılmadı sadece fsh bakılıyor o normal çıkıyor

Geçmiş olsun canım. Yumurta rezervi hangi testle belirleniyor. Bende pkos var ilk gebeliğim klomenle oldu ve sağlıklı doğum yaptım. 2 ve 3. hamileliğim kendiliğinden oldu. Biri kimyasal diğeri 8 haftalıkken bebek gelişmediği için kürtajla son buldu. Rezervin yumurta kalitesini etkilediğini bilmiyordum sayende bişey daa öğrenmiş oldum. Acaba bende de böyle bir sorun mu var. pkosta rezerv fazla oluyor diye hiç test yapılmadı sadece fsh bakılıyor o normal çıkıyor
Amh testı cnm, benımkı de 1.92... Öyle aman aman deil ama doktor fena deıl demıstı. 0.1 ile bebek sahıbı olan var

X