Düşük riski yardım!

Canım sakın ol bu değer kendiliğinden yükselemiyor ya evet gebelik var ama değerlerimiz düşük olduğu için gebeliğin yerleşememe tutunamama yanlış yere tutunma boş gebelik gibi durumlar söz konusu ama bir gebelik 9 ay boyunca riskli bana göre oyuzden Allah'a teslimiyet boşver gerisini mucize sebebi Allah alırsa alcak olanda Allah .. ama şuan hamileyiz yani ilerisi içinde Allah kerim:)

Herşey iyiydi
Gördüm onu
Fotoğrafı kaldı elimde
Üzülme desem boş olcak ama bu dünyada hep hayırlısı bazen uzuldügumuz şey bizim için hayırlı olabiliyor belki Allah senin ileride daha çok üzülmeni engellemiştir tekrar nasip eder Rabbim inşallah sağlıkla alırsın kucağına meleğini

Bende aynı sizin gibi düşünüyorum sürekli rabbim sana emanet diyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Ben hcg 369 iken öğrenmiştim doktor normal bir gebelik olup olmadığını hcg 3000 e çıkınca teyit edicez demişti.Boş gebelik ya da Allah korusun diş gebelik olunca da ilk başta kanama olabilir.İnşallallah sizinki de normal gebeliktir.Kahverbgiyi de gördüm kırmızıyı da ama çok şükür bugünlere kavuşturdu Rabbim kanama alanım kaybolmuş.Sizş korkutmak istemem ama leke kanama olup düşük yaşayanlar da oluyor Rabbim korusun

Benim öyle aşırı bi kanamam olmadı bir kez 3 damla kadar lekelenmem oldu başkada olmadı şu ana kadar çok şükür ayrıca doktorum her ihtimale karşı progestan verdi onu kullanıyorum

Benim öyle aşırı bi kanamam olmadı bir kez 3 damla kadar lekelenmem oldu başkada olmadı şu ana kadar çok şükür ayrıca doktorum her ihtimale karşı progestan verdi onu kullanıyorum
Eğer henüz adet Zaman'ın gelmeden olduysa Yerleşme kanamasıdır benim beklenen adet tarihinde kahverengi pembe bikaç damla gelmişti meğer Yerleşme kanamasıymış :)

Yerleşme kanaması denen şeyi yaşadığımı düşünüyorum tatlım ben çünkü 2 gün leke geldi 4 5 damla kadar koyu kahve ve kesildi henüz yok ben dün tekrar kan verdim 67 olan hcg iki günde 177 olmuş ×2 yapması gerek sağlıklı gidiyor diyebilmemiz için . Doktorunun söyledikleri bana biraz abartı geldi bir bildiği vardır tabi ama hcg 3000 çok büyük bi düzey buda keseyi bebeği görmek için yeterli yani 1500 u bulunca yüksek ihtimal zaten keseyi görmesi ve artık sadece hcg üzerinden değil ultrason muayenesinden de yorum yapması lazım diye düşünüyorum hcgniz 369 ise zaten 2 sonra 738 bundan 2 gün sonra da 1476 olması gerek yani totalde 4 gün sonra doktorunuzun size daha net yorum yapması gerekirdi ultrasonda da görmesi yüksek ihtimaldi diye düşünüyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alin farklı bir doktorada görünün derim birde aklinizda bulunsun hcg değerini çok araştırdım ve anladığım kadarıyla değer aralığı kişiden kişiye değişiyor önemli olan bu değerin 2 günde bir dumping yapması yani 2 ye katlaması çünkü kimyasal gebelikte artış olmuyor yada çok az oluyor dış gebeliktete durum bu ve kanamalar ağrılar evet eşlik ediyor boş gebelikde kese görününce ortaya çıkıyor erken dönemlerde kafanızı çok karıştıritmayin psikoloji çok önemli hcg degerinzii gözetim altında kendiniz tutum 1000 i 1500 u görüncede doktora gidin çünkü kese görünecek duruma gelinceye kadar sanırım doktorlar olumsuzu bildirme zorunluluğuyla keyif kaçırıyorlar:)

Eğer henüz adet Zaman'ın gelmeden olduysa Yerleşme kanamasıdır benim beklenen adet tarihinde kahverengi pembe bikaç damla gelmişti meğer Yerleşme kanamasıymış :)
Bata 2 3 gğn vardı bende yerleşme diye düşündüm hatta doktora sordum oda yerleşmede olabilir dedi

Amin inşallah

Şu an 22.haftadayım canım çok şükürdarısı bütün isteyenlere olsun.doktor zaten kağıt üzerinde hcg Artış Hesabı yaptı ve kese içinde bebeği göreceği zamana ayarlayıp öyle çağırdı kontrole o zamanlar

Bata 2 3 gğn vardı bende yerleşme diye düşündüm hatta doktora sordum oda yerleşmede olabilir dedi
Bata yakın zamanda hatta bat günü ise yerleşmedir.sağ veya sol kasıkts iğne batması hissi oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…