ooo baya artmış10.Gün 270
12.Gün 457
17.gün 3 bin
20.Gün 5 bin di
Düştü
Herşey iyiydiooo baya artmışüzülmeyin ya lütfen yine olr allahın izniyle
neden düşmüş doktor ne dediHerşey iyiydi
Gördüm onu
Fotoğrafı kaldı elimde
neden düşmüş doktor ne dedi
Çok çok geçmil olsun Rabbim tekrar nasip etsin inşallah tüp bebekmiydi10.Gün 270
12.Gün 457
17.gün 3 bin
20.Gün 5 bin di
Düştü
hımmHenüz düşük devam ediyor
Gitmedim canım
Sonraki adette gel dedi
Evet 2.deneme de düştüÇok çok geçmil olsun Rabbim tekrar nasip etsin inşallah tüp bebekmiydi
hımm( allah yardım etsin
Canım sakın ol bu değer kendiliğinden yükselemiyor ya evet gebelik var ama değerlerimiz düşük olduğu için gebeliğin yerleşememe tutunamama yanlış yere tutunma boş gebelik gibi durumlar söz konusu ama bir gebelik 9 ay boyunca riskli bana göre oyuzden Allah'a teslimiyet boşver gerisini mucize sebebi Allah alırsa alcak olanda Allah .. ama şuan hamileyiz yani ilerisi içinde Allah kerim:)Ne biliyim insan herşeyden şüphe ediyor biliyormusun. benimde silik çizgi vardı kan değerim 42 ydi pazr 142 ydi hala var diyemiyozyaartık 1000 de görsem emin olamıcam gibi hissediyorum. doktor bugun 300 lerde bi değer cıkarsa vardır dedi. akşamı iple cekiyorum ya
Üzülme desem boş olcak ama bu dünyada hep hayırlısı bazen uzuldügumuz şey bizim için hayırlı olabiliyor belki Allah senin ileride daha çok üzülmeni engellemiştir tekrar nasip eder Rabbim inşallah sağlıkla alırsın kucağına meleğiniHerşey iyiydi
Gördüm onu
Fotoğrafı kaldı elimde
Bende aynı sizin gibi düşünüyorum sürekli rabbim sana emanet diyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCanım sakın ol bu değer kendiliğinden yükselemiyor ya evet gebelik var ama değerlerimiz düşük olduğu için gebeliğin yerleşememe tutunamama yanlış yere tutunma boş gebelik gibi durumlar söz konusu ama bir gebelik 9 ay boyunca riskli bana göre oyuzden Allah'a teslimiyet boşver gerisini mucize sebebi Allah alırsa alcak olanda Allah .. ama şuan hamileyiz yani ilerisi içinde Allah kerim:)
Amin canim zaten bu şekilde düşünemeseydik hiç mutlu hissedemezdik hep tedirgin olurduk çok şükür inancımız herşeyi kolaylaştırıyor.Bende aynı sizin gibi düşünüyorum sürekli rabbim sana emanet diyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ben hcg 369 iken öğrenmiştim doktor normal bir gebelik olup olmadığını hcg 3000 e çıkınca teyit edicez demişti.Boş gebelik ya da Allah korusun diş gebelik olunca da ilk başta kanama olabilir.İnşallallah sizinki de normal gebeliktir.Kahverbgiyi de gördüm kırmızıyı da ama çok şükür bugünlere kavuşturdu Rabbim kanama alanım kaybolmuş.Sizş korkutmak istemem ama leke kanama olup düşük yaşayanlar da oluyor Rabbim korusunKizlarr dün gece kan verdim 54 beta hcg 3 haftalık dedi doktor reglime 2 gun var takvime gore .. yalnız gece kasık agrım oldu bugünde kahverengi leke gordum doktora gittik tekrar beta hcg ye bakalım artış varsa smdilik sorun yok demektir ama azaldıysa ümidi keseriz dedi 67 olmuş smdilik iyi ama kasık ağrısı ve kahverengi leke her zaman düşük riskidir dedi mutluluğumuzu kursağımızda bıraktı doktor kime sorsam bende yaşadım diyor bişey olmaz diyolar yaşayan var mı benim gibi düşük mu olcak sizce
Benim öyle aşırı bi kanamam olmadı bir kez 3 damla kadar lekelenmem oldu başkada olmadı şu ana kadar çok şükür ayrıca doktorum her ihtimale karşı progestan verdi onu kullanıyorumBen hcg 369 iken öğrenmiştim doktor normal bir gebelik olup olmadığını hcg 3000 e çıkınca teyit edicez demişti.Boş gebelik ya da Allah korusun diş gebelik olunca da ilk başta kanama olabilir.İnşallallah sizinki de normal gebeliktir.Kahverbgiyi de gördüm kırmızıyı da ama çok şükür bugünlere kavuşturdu Rabbim kanama alanım kaybolmuş.Sizş korkutmak istemem ama leke kanama olup düşük yaşayanlar da oluyor Rabbim korusun
Eğer henüz adet Zaman'ın gelmeden olduysa Yerleşme kanamasıdır benim beklenen adet tarihinde kahverengi pembe bikaç damla gelmişti meğer Yerleşme kanamasıymış :)Benim öyle aşırı bi kanamam olmadı bir kez 3 damla kadar lekelenmem oldu başkada olmadı şu ana kadar çok şükür ayrıca doktorum her ihtimale karşı progestan verdi onu kullanıyorum
Yerleşme kanaması denen şeyi yaşadığımı düşünüyorum tatlım ben çünkü 2 gün leke geldi 4 5 damla kadar koyu kahve ve kesildi henüz yok ben dün tekrar kan verdim 67 olan hcg iki günde 177 olmuş ×2 yapması gerek sağlıklı gidiyor diyebilmemiz için . Doktorunun söyledikleri bana biraz abartı geldi bir bildiği vardır tabi ama hcg 3000 çok büyük bi düzey buda keseyi bebeği görmek için yeterli yani 1500 u bulunca yüksek ihtimal zaten keseyi görmesi ve artık sadece hcg üzerinden değil ultrason muayenesinden de yorum yapması lazım diye düşünüyorum hcgniz 369 ise zaten 2 sonra 738 bundan 2 gün sonra da 1476 olması gerek yani totalde 4 gün sonra doktorunuzun size daha net yorum yapması gerekirdi ultrasonda da görmesi yüksek ihtimaldi diye düşünüyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alin farklı bir doktorada görünün derim birde aklinizda bulunsun hcg değerini çok araştırdım ve anladığım kadarıyla değer aralığı kişiden kişiye değişiyor önemli olan bu değerin 2 günde bir dumping yapması yani 2 ye katlaması çünkü kimyasal gebelikte artış olmuyor yada çok az oluyor dış gebeliktete durum bu ve kanamalar ağrılar evet eşlik ediyor boş gebelikde kese görününce ortaya çıkıyor erken dönemlerde kafanızı çok karıştıritmayin psikoloji çok önemli hcg degerinzii gözetim altında kendiniz tutum 1000 i 1500 u görüncede doktora gidin çünkü kese görünecek duruma gelinceye kadar sanırım doktorlar olumsuzu bildirme zorunluluğuyla keyif kaçırıyorlar:)Ben hcg 369 iken öğrenmiştim doktor normal bir gebelik olup olmadığını hcg 3000 e çıkınca teyit edicez demişti.Boş gebelik ya da Allah korusun diş gebelik olunca da ilk başta kanama olabilir.İnşallallah sizinki de normal gebeliktir.Kahverbgiyi de gördüm kırmızıyı da ama çok şükür bugünlere kavuşturdu Rabbim kanama alanım kaybolmuş.Sizş korkutmak istemem ama leke kanama olup düşük yaşayanlar da oluyor Rabbim korusun
Bata 2 3 gğn vardı bende yerleşme diye düşündüm hatta doktora sordum oda yerleşmede olabilir dediEğer henüz adet Zaman'ın gelmeden olduysa Yerleşme kanamasıdır benim beklenen adet tarihinde kahverengi pembe bikaç damla gelmişti meğer Yerleşme kanamasıymış :)
Üzülme desem boş olcak ama bu dünyada hep hayırlısı bazen uzuldügumuz şey bizim için hayırlı olabiliyor belki Allah senin ileride daha çok üzülmeni engellemiştir tekrar nasip eder Rabbim inşallah sağlıkla alırsın kucağına meleğini
Şu an 22.haftadayım canım çok şükürYerleşme kanaması denen şeyi yaşadığımı düşünüyorum tatlım ben çünkü 2 gün leke geldi 4 5 damla kadar koyu kahve ve kesildi henüz yok ben dün tekrar kan verdim 67 olan hcg iki günde 177 olmuş ×2 yapması gerek sağlıklı gidiyor diyebilmemiz için . Doktorunun söyledikleri bana biraz abartı geldi bir bildiği vardır tabi ama hcg 3000 çok büyük bi düzey buda keseyi bebeği görmek için yeterli yani 1500 u bulunca yüksek ihtimal zaten keseyi görmesi ve artık sadece hcg üzerinden değil ultrason muayenesinden de yorum yapması lazım diye düşünüyorum hcgniz 369 ise zaten 2 sonra 738 bundan 2 gün sonra da 1476 olması gerek yani totalde 4 gün sonra doktorunuzun size daha net yorum yapması gerekirdi ultrasonda da görmesi yüksek ihtimaldi diye düşünüyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alin farklı bir doktorada görünün derim birde aklinizda bulunsun hcg değerini çok araştırdım ve anladığım kadarıyla değer aralığı kişiden kişiye değişiyor önemli olan bu değerin 2 günde bir dumping yapması yani 2 ye katlaması çünkü kimyasal gebelikte artış olmuyor yada çok az oluyor dış gebeliktete durum bu ve kanamalar ağrılar evet eşlik ediyor boş gebelikde kese görününce ortaya çıkıyor erken dönemlerde kafanızı çok karıştıritmayin psikoloji çok önemli hcg degerinzii gözetim altında kendiniz tutum 1000 i 1500 u görüncede doktora gidin çünkü kese görünecek duruma gelinceye kadar sanırım doktorlar olumsuzu bildirme zorunluluğuyla keyif kaçırıyorlar:)
Bata yakın zamanda hatta bat günü ise yerleşmedir.sağ veya sol kasıkts iğne batması hissi oldu muBata 2 3 gğn vardı bende yerleşme diye düşündüm hatta doktora sordum oda yerleşmede olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?