• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük riski yardım!

Canım süper yaaa cok sevindim bende yarnı iple cekiyorum umarm yarın benimde artmış olur
İnşallahh kana alan adam çok acele ediyosunuz bu kadar acele etmeyin dedi değerin yükselmesi çok bişey ifade etmez 1 hafta sonra kesenin görünmesi lazım dedi kan gelmeside iyi değilmiş insanın moralini bozmakta birebirler

İnşallahh kana alan adam çok acele ediyosunuz bu kadar acele etmeyin dedi değerin yükselmesi çok bişey ifade etmez 1 hafta sonra kesenin görünmesi lazım dedi kan gelmeside iyi değilmiş insanın moralini bozmakta birebirler
Benim bugunki doktorda 2 gin kanamam oldugu halde kanamayı pek önemsemedi bile değere baktı. Herkes ayrı bi cins heleki erkeklerin anlamasını hiç beklemiyorum

Kizlarr dün gece kan verdim 54 beta hcg 3 haftalık dedi doktor reglime 2 gun var takvime gore .. yalnız gece kasık agrım oldu bugünde kahverengi leke gordum doktora gittik tekrar beta hcg ye bakalım artış varsa smdilik sorun yok demektir ama azaldıysa ümidi keseriz dedi 67 olmuş smdilik iyi ama kasık ağrısı ve kahverengi leke her zaman düşük riskidir dedi mutluluğumuzu kursağımızda bıraktı doktor kime sorsam bende yaşadım diyor bişey olmaz diyolar yaşayan var mı benim gibi düşük mu olcak sizce
Canimm kesinlikle kendini yataga bagla yemek disinda is falan yapma dinlen bol bol insallah atlatirsin

Hem acilde hem özelde doktor görmeden tahlil verdim sorun çıkmadı muayene olmadım da her yerin farklı demekki
Valla kocisim yüzünden oldu bence kan vermek için muayne olmaya gerek var mi dediği için oldu sanırım adamda muayne olmanız lazım der tabi :) ben hemen beta hcg testi yaptrcam dicektim

Canimm kesinlikle kendini yataga bagla yemek disinda is falan yapma dinlen bol bol insallah atlatirsin
Canım haklı olabilirsin belki ama ben çok sakinilan göze çöp battigina inanıyorum kanamam olsa yinede yatardım tabi tedbir almak lazım ama çok şükür sadece 2 gün lekelenmem oldu bugün oda olmadi

Back