Ayy süper cok sevindim yaaa kesin hamilesin:)))))Kizlarrr 2 günde 67ydi 177 olmuş
Canimm çok sagol :) ama herkes aynı tepkiyi veriyor merak ettim hamile olmama ihtimalimmi vardı benimAyy süper cok sevindim yaaa kesin hamilesin:)))))
Ne biliyim insan herşeyden şüphe ediyor biliyormusun. benimde silik çizgi vardı kan değerim 42 ydi pazr 142 ydi hala var diyemiyozyaCanimm çok sagol :) ama herkes aynı tepkiyi veriyor merak ettim hamile olmama ihtimalimmi vardı benim
Testlere göre hamileyiz doktorlara göre değiliz valla muallakta kaldım sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim anneme anneanne oluyosun demiştim testi yaptırınca doktor belli değil diyince olmuyomussun dedim şimdi bizim durumumuz nedir arkadaşlar :) bu arada benim kuzenimde ilk kan verdiğinde değeri 105 çıkmış suan hamile 6 aylık akşam benim 120 olmuş dedim tmm hamilesin işte haftaya git kesene bakılsın dedi BENCE HAMİLEYİZ KIZLARRNe biliyim insan herşeyden şüphe ediyor biliyormusun. benimde silik çizgi vardı kan değerim 42 ydi pazr 142 ydi hala var diyemiyozyaartık 1000 de görsem emin olamıcam gibi hissediyorum. doktor bugun 300 lerde bi değer cıkarsa vardır dedi. akşamı iple cekiyorum ya
benm kuzenimde 24 le öğrend, değeri 24 tü sadece doktor hamilesin haftaya tekrar gel demişti kız doğurdu bileTestlere göre hamileyiz doktorlara göre değiliz valla muallakta kaldım sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim anneme anneanne oluyosun demiştim testi yaptırınca doktor belli değil diyince olmuyomussun dedim şimdi bizim durumumuz nedir arkadaşlar :) bu arada benim kuzenimde ilk kan verdiğinde değeri 105 çıkmış suan hamile 6 aylık akşam benim 120 olmuş dedim tmm hamilesin işte haftaya git kesene bakılsın dedi BENCE HAMİLEYİZ KIZLARR
masallah 525 tlKızlar bu arada ben silik çizgiyi gördüğüm gün doktora gittim keseye baktı görünmüyo dedi kan dan takip edicez dedi gelmişken diğer testlerinide yapalım zaten yapılcak olanlar bunlar dedi hamileyim şimdi ben dedim evet dedi bi güzel 525 tl mi aldı testlere az önce aradılar diğer test değerlerim gayet güzelmiş onlarda sorun yoksa bence yükselmelerim artıcaktır diye düşünüyorum
hadi ya geçmiş olsun. kesinmi ne kadarlıkki bebekBen düşük yapıyorum
Kesin düştü canımhadi ya geçmiş olsun. kesinmi ne kadarlıkki bebek
cok geçmiş olsun bi hayır vardır allah en kısa sürede gönlünüzdekini versinKesin düştü canım
Gördüm
1 aylıktı
2.transfer im de düştü
cok geçmiş olsun bi hayır vardır allah en kısa sürede gönlünüzdekini versin
Bugün kan vermicem artık yarın vermeyi düşünüyorum benim bi cumartesi akşam 2 3 damla oldu kanamam sonra olmadı çok şükür inşallah kimyasal gebelik yaşamıyoruzdur inşallah 300 üstü değer görürsünmasallah 525 tlkafayı yemişler. sen bugunde kan testi ysptırcakmısın canım? bnm bat günüm 31 maystı. tam 31 maysta ve 1 haziranda bir buçuk gün sürencok koyu renk kanamam oldu. beni sadece o kanama dşündüürüo kanamadan snra 142 cıktı deeğerim ama bakalım bugun klaç çıkcak doktor 300 lerde bi rakam cıkarsa eğer üstüne görme olmuş hamilesin diyebliriz dedi. değer düşmüş olursada kimyasaldı düştü olcak
insallah canım yaaa inşalllahhh bugun iş yernde hiç ibşi yapasımda yok. uykum varrrrrrr midem yanıyorrr aklım sonuctaBugün kan vermicem artık yarın vermeyi düşünüyorum benim bi cumartesi akşam 2 3 damla oldu kanamam sonra olmadı çok şükür inşallah kimyasal gebelik yaşamıyoruzdur inşallah 300 üstü değer görürsün
Sizin değerleriniz nasıldı kaçtı kaça çıktı nasıl olduAmin inşallah
Ben izin aldım işede gittiğim yok eşimde işi gereği yanımda yoktu bugün gelebiliyo yarın onla gidicez doktora tekrar hakkımızda hayırlısıinsallah canım yaaa inşalllahhh bugun iş yernde hiç ibşi yapasımda yok. uykum varrrrrrr midem yanıyorrr aklım sonucta
ne iş yapıyorusuunuz keşke bende izin alabilsemBen izin aldım işede gittiğim yok eşimde işi gereği yanımda yoktu bugün gelebiliyo yarın onla gidicez doktora tekrar hakkımızda hayırlısı
Sizin değerleriniz nasıldı kaçtı kaça çıktı nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?