- 12 Nisan 2012
- 4.570
- 6.864
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ilk başlarda pembe ve kahverengi lekem vardı. Doktor bana da düşük riski var dedi. Çok dua ettim Allah a şükür sonradan kalp atışını duyduk ve sağlıklı olduğunu gördük. Üzülme inşallah seninkide sağlıklıdır. İlk başlarda böyle problemler olabiliyorKizlarr dün gece kan verdim 54 beta hcg 3 haftalık dedi doktor reglime 2 gun var takvime gore .. yalnız gece kasık agrım oldu bugünde kahverengi leke gordum doktora gittik tekrar beta hcg ye bakalım artış varsa smdilik sorun yok demektir ama azaldıysa ümidi keseriz dedi 67 olmuş smdilik iyi ama kasık ağrısı ve kahverengi leke her zaman düşük riskidir dedi mutluluğumuzu kursağımızda bıraktı doktor kime sorsam bende yaşadım diyor bişey olmaz diyolar yaşayan var mı benim gibi düşük mu olcak sizce
Ara ara batma hissi oluyo suan bugün 1 gün geçikmeminBata yakın zamanda hatta bat günü ise yerleşmedir.sağ veya sol kasıkts iğne batması hissi oldu mu
Canım benimde on günde bir kanamam geliyo baya çok geliyo hemde ama bebeğim iyi kalp atışlarını da duyduk gelişimi de normal hergün kahverengi akıntım oluyo çamur gibi senin nasıl olmuştu bu arada progestan kullanıyorum tabi ister istemez stres yapıyorum 4. Yılda oldu bebeğimiz baya bekledik inşallah hayırlısı olur ilk gebelik olduğundan bilmiyorıx yani normal mi anormal mi,3 ay geldi bende o şekil adet zamanım, her defasında Dr a koştuk. Sağlıklı bir şekilde doğdu. Ama sen ilk 3 ay dikkat et, 3 ay riskli. Hayırlı dogumlar
Canım çok tatlısın amin inşallah bende senin gibi sevinebilirim senin adına da çok sevindim hamileysen eğer hala hamileysen sağlıkla alın inşallah kucağınızaBenimde ilk başlarda pembe ve kahverengi lekem vardı. Doktor bana da düşük riski var dedi. Çok dua ettim Allah a şükür sonradan kalp atışını duyduk ve sağlıklı olduğunu gördük. Üzülme inşallah seninkide sağlıklıdır. İlk başlarda böyle problemler olabiliyor
Inşallah mutlu haberi alırsınız :)Ara ara batma hissi oluyo suan bugün 1 gün geçikmemin
Aynen bende progestan kullanmıştım. Sen fazla yorma kendini , ayaklarınida yüksege dik. Dusuk riski vardı bende , Dr demişti. Ama çok kolay doğum yaptım. Allah ömür verdiyse yaşar onu düşünüp stres yapmaCanım benimde on günde bir kanamam geliyo baya çok geliyo hemde ama bebeğim iyi kalp atışlarını da duyduk gelişimi de normal hergün kahverengi akıntım oluyo çamur gibi senin nasıl olmuştu bu arada progestan kullanıyorum tabi ister istemez stres yapıyorum 4. Yılda oldu bebeğimiz baya bekledik inşallah hayırlısı olur ilk gebelik olduğundan bilmiyorıx yani normal mi anormal mi
Haklısın canım Allah önür verdiyse yaşar şimdi yine geldi kanamam napsam bilemedim ağrım da var kasıklarımdan alt tarafıma kadar insan ister istemez panik oluyoAynen bende progestan kullanmıştım. Sen fazla yorma kendini , ayaklarınida yüksege dik. Dusuk riski vardı bende , Dr demişti. Ama çok kolay doğum yaptım. Allah ömür verdiyse yaşar onu düşünüp stres yapma
Benimde aynı canım şuan huzursuzum içimde bişey var sığmıyo sanki içime açıp içimi atıversem sıkıntımı olacak ama işte olmuyo kanamalarımız bi bitse de rahatlasak keşkeKızlar bugün yine kasıkta ağrı yasiyorum huzursuzluk var tam tarif edemediğim 2 gündür çok rahattım sizde var mı böyle bişey
Canım valla tam anlattın:) benim lekelenmem bitti şimdide 2 gündür koyu sarı görüyorum 2 3 damla ne acaba buBenimde aynı canım şuan huzursuzum içimde bişey var sığmıyo sanki içime açıp içimi atıversem sıkıntımı olacak ama işte olmuyo kanamalarımız bi bitse de rahatlasak keşke
Acaba üşüttün mü iltihap gibi bişey mi yada fitil falan kullanıyo musunCanım valla tam anlattın:) benim lekelenmem bitti şimdide 2 gündür koyu sarı görüyorum 2 3 damla ne acaba bu
Hayır kullanmıyorum fitil iltihap olduğunu sanmıyorum çünkü kokulu değil birde geçen ay iltihaplan dolayı ilaç ve fitil kullandım ve sonraki ah gebeliğimi ilk öğrendiğimde iltihap geçmiş demişti doktor biraz araştırdım ama vajina kendini steril tutmak için sıvı üretiyormus o yüzden sarı akinti olabilirmiş diolar ama bilemiyorum tabiAcaba üşüttün mü iltihap gibi bişey mi yada fitil falan kullanıyo musun
Canım o zaman napıyoruz içimizi rahat tutuyoruz söylemesi kolay ama bebeğimiz için içimizi rahat tutuyoruzHayır kullanmıyorum fitil iltihap olduğunu sanmıyorum çünkü kokulu değil birde geçen ay iltihaplan dolayı ilaç ve fitil kullandım ve sonraki ah gebeliğimi ilk öğrendiğimde iltihap geçmiş demişti doktor biraz araştırdım ama vajina kendini steril tutmak için sıvı üretiyormus o yüzden sarı akinti olabilirmiş diolar ama bilemiyorum tabi
Ara ara oluyo benimde ama ayakta çok durunca oluyo geneldeKızlar bugün yine kasıkta ağrı yasiyorum huzursuzluk var tam tarif edemediğim 2 gündür çok rahattım sizde var mı böyle bişey
Normal bende de oluyordu hala oluyor doktor normal diyorBirde bugün köyü sarı 2 3 damla akinti gordum günlük pedte
Sarı dmi tatlm böyle hatta tam hardal rengiNormal bende de oluyordu hala oluyor doktor normal diyor
Genel olarak hepimiz aynı belirtileri yaşıyoruz demekki bunlar dogal :)Ara ara oluyo benimde ama ayakta çok durunca oluyo genelde
Allahın izniyle keseyi bir göreyim ne ağrımNormal bende de oluyordu hala oluyor doktor normal diyor
aslında çok değil bir ay önce bu şekilde belirtiler arıyordum kendimde hamilelik belirtisi olduğu için bunlar şimdide hamileyim niye ağrıyo diye düşünüyorum galiba biraz abartıyoruz :) bence bunlarda pskolojik gibiGenel olarak hepimiz aynı belirtileri yaşıyoruz demekki bunlar dogal :)