• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük riski yardım!

Allahın izniyle keseyi bir göreyim ne ağrım

aslında çok değil bir ay önce bu şekilde belirtiler arıyordum kendimde hamilelik belirtisi olduğu için bunlar şimdide hamileyim niye ağrıyo diye düşünüyorum galiba biraz abartıyoruz :) bence bunlarda pskolojik gibi
Güldürdün beni ya çok haklısın canim :)

Güldürdün beni ya çok haklısın canim :)
Allaha emanet olsun bebişlerimizzzz biraz rahat bırakalım kendimizi bu arada arkadaşlar ben işim gereği cenazelerlee ilgileniyorum inanın hergün 2 3 4 her sabah güne cenazeyle başlıyorumm anne karnında 3 4 5 6 aylık ölen bebekte gördüm doğumdan birgün önce ölen bebekte gördüm çocukta gördüm hersey Allahtan verende o alanda diceğim o kasmayalım fazla oluruna bırakalım ne kadar rahat olursak o kadar iyi

Haklısın canım Allah önür verdiyse yaşar şimdi yine geldi kanamam napsam bilemedim ağrım da var kasıklarımdan alt tarafıma kadar insan ister istemez panik oluyo
Bende tüm hamileliğimi stresli geçirdim bu yüzden. Ama normal zaman , normal kiloda dogdu.cok ağrın ağrsa Dr a git için rahat etsin. Bundan sonrası için dinlen ayaklarını dik , dua et. En son ne zaman gittin Dr a

Allaha emanet olsun bebişlerimizzzz biraz rahat bırakalım kendimizi bu arada arkadaşlar ben işim gereği cenazelerlee ilgileniyorum inanın hergün 2 3 4 her sabah güne cenazeyle başlıyorumm anne karnında 3 4 5 6 aylık ölen bebekte gördüm doğumdan birgün önce ölen bebekte gördüm çocukta gördüm hersey Allahtan verende o alanda diceğim o kasmayalım fazla oluruna bırakalım ne kadar rahat olursak o kadar iyi
Amin canım :anneadayı::KK200:İşin zormuş gerçekten:( ama doğru herşey Allah'tan bencede rahat olmak en en güzeli .. yinede bu site paylaşımlar insana iyi geliyor :KK49:

Merhaba kızlar bugün doktora cumartesi gününden itibaren değerlerim şu şekilde 42-76-120-259 doktorum artışın güzel olduğu sağ yumurtamın çatladığını rahim kalınlığımın 15 mm olduğunu haftaya perşembe günü alttan bakarak keseyi görmeye çalışıcaz dedi sağlıklı bir gebelikmi değilmi o zaman karar vericez dedi kimyasal olsaydı değerlerin bu şekilde artmazdı dedi tabiki keseyi görmeden net bişey söylemek istemiyolar inşallah kese görülür 1 hafta sonra

merhabalar 6 haftalık hamileyim 10 gün süren kahverengi lekelenmem olmuştu bugün randevum vardı kese büyümüş ama kalp atışları duyulmadı doktor haftaya pazartesi kesin duyulması lazım dedi %50 şans var,duyulmazsa sonlandırılmalı dedi bu belirsizlik beni çok yıpratıyor 2 yıl önce de 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım of 7 hafta bile olmayacak aldırmak için erken olur mu başka doktorada gideyim diyorum umarım kalp atışını duyarız hakkımızda hayırlısı

Kızlar kam verdim bugün yine 177 olan sonuç 267 olmuş 2 ye katlamadi bu sefer bir tehlike siz konusu mudur sizce

[
Kızlar nerelerdesiniz ya
Buğün doktorum kimyasal gebelik diyebilmemiz için değerlerin atıyorum 40 45 yada 50 artması lazım demişti sizinkinde böyle bir artış yok dolayısıyla kimyasal olabilceğini sanmıyorum ama lütfen doktora gitmek için değerinizin 1000 olmasını beklemeyin ben gebeliğimi ilk öğrendiğim günden beri doktora gidiyorum sadece 1 kez lekelenmem olmasına rağmen bana progestan verdi hatta cumartesiden bu yana ilk doktorumu bile değiştirdim şimdiden tüm tahlillerim yapıldı bile bir doktora görünüp destek alın

[

Buğün doktorum kimyasal gebelik diyebilmemiz için değerlerin atıyorum 40 45 yada 50 artması lazım demişti sizinkinde böyle bir artış yok dolayısıyla kimyasal olabilceğini sanmıyorum ama lütfen doktora gitmek için değerinizin 1000 olmasını beklemeyin ben gebeliğimi ilk öğrendiğim günden beri doktora gidiyorum sadece 1 kez lekelenmem olmasına rağmen bana progestan verdi hatta cumartesiden bu yana ilk doktorumu bile değiştirdim şimdiden tüm tahlillerim yapıldı bile bir doktora görünüp destek alın
Canim gittim ben doktora net bir şey söylemiyorlar benim 2 gün lekelenmem oldu bunuda söyledim bana kan testi ile kontrol edicez dedi hic bir ilac vermedi bilmiyorum progesteron hormonu için test yaptı sonuç iyi dedi belki o yuzden vermemiştir dedim ama kafam karışık yani kadının tavrı gitmemeye karar vermemde sebep oldu aslında bugüne kadar hep 2 katı arttı 54 ten 1 gün sonra 67 oldu 2 gün sonra 177 bugün 90 artıp 267 ben bi öncekinde 177 görünce 267 çok az geldi ama lekem yok hiç 2 gün sonra gelmedi bidaha

Canim gittim ben doktora net bir şey söylemiyorlar benim 2 gün lekelenmem oldu bunuda söyledim bana kan testi ile kontrol edicez dedi hic bir ilac vermedi bilmiyorum progesteron hormonu için test yaptı sonuç iyi dedi belki o yuzden vermemiştir dedim ama kafam karışık yani kadının tavrı gitmemeye karar vermemde sebep oldu aslında bugüne kadar hep 2 katı arttı 54 ten 1 gün sonra 67 oldu 2 gün sonra 177 bugün 90 artıp 267 ben bi öncekinde 177 görünce 267 çok az geldi ama lekem yok hiç 2 gün sonra gelmedi bidaha
Gerçekten doktor çok önemli sizinle ilgilenen durumuzu anlatan bir doktor bulun bana bugün değerin 200 lerde olması lazım dedi gerçekten de. 259 çıktı ama keseyi görmeden sağlıklı gebelik olduğunu söylemiyolar bence değeriniz iyi artmış sonucta % 60 lık değeride kabul ediyolar illa 2 katı şart değilmiş

Gerçekten doktor çok önemli sizinle ilgilenen durumuzu anlatan bir doktor bulun bana bugün değerin 200 lerde olması lazım dedi gerçekten de. 259 çıktı ama keseyi görmeden sağlıklı gebelik olduğunu söylemiyolar bence değeriniz iyi artmış sonucta % 60 lık değeride kabul ediyolar illa 2 katı şart değilmiş
Evet canim haklisin .. aslında %60 olsa kafam karismicakti ama tam %60 değil %60ı 283 yapıyor 267 olunca acaba sorun mu var dedim saat olarak 3 saat fark var saat fark eder mi sence .Birde senin değerlerin nasıl basından beri

Evet canim haklisin .. aslında %60 olsa kafam karismicakti ama tam %60 değil %60ı 283 yapıyor 267 olunca acaba sorun mu var dedim saat olarak 3 saat fark var saat fark eder mi sence .Birde senin değerlerin nasıl basından beri
Ben tüm testlerimi farklı hastanelerde farklı saatlerde yaptırdım
02.06.2018 = 42
03.06.2018 = 76
04.06.2018= 120
06.06.2018 = 259
Normal şartlarda pazartesi günü hastalanmam gerekiyordu

Ben tüm testlerimi farklı hastanelerde farklı saatlerde yaptırdım
02.06.2018 = 42
03.06.2018 = 76
04.06.2018= 120
06.06.2018 = 259
Normal şartlarda pazartesi günü hastalanmam gerekiyordu
Bu arada bence saat değiş dakikalar bile fark ediyolar akşam teste negatif çıkıp sabah pozitif olanlar bile var şimdi moralimizi bozmuyoruz yarın hemen doktora gidiyoruz benim artışlarım güzel ama kese daha görülmediği için hala net bişey yok haftaya perşembeye kadar düşünmemeye çalışıcam bu durumu bide lütfen dua et sağ elini karnına koy bunu salavat gibi çek ve yavrunu allaha emanet et hasbünallahu ve nimel vekil de

Eklentiler

• 54DB5716-C9D3-4766-9427-6FC9842BFDCA.jpeg
    54DB5716-C9D3-4766-9427-6FC9842BFDCA.jpeg
    40,4 KB · Görüntüleme: 28
Bu arada bence saat değiş dakikalar bile fark ediyolar akşam teste negatif çıkıp sabah pozitif olanlar bile var şimdi moralimizi bozmuyoruz yarın hemen doktora gidiyoruz benim artışlarım güzel ama kese daha görülmediği için hala net bişey yok haftaya perşembeye kadar düşünmemeye çalışıcam bu durumu bide lütfen dua et sağ elini karnına koy bunu salavat gibi çek ve yavrunu allaha emanet et hasbünallahu ve nimel vekil de
Maşallah canim değerlerin gayet iyi görünüyor inşallah hep böyle dev etsin . Cumartesiye randevu aldım en azından cuma günüde kan verip o sonucla doktora gitmek istiyorum Rabbim hayırlısını versin korusun meleklerimizi

Merhaba dış gebelik yaşayanlar diye bir topik ararken sizlerin yazılarına rastladım. Bilginiz varsa bana yazarmisiniz. Ben yumurtlamanın 11.gunu test yaptım yani pazartesi günü pozitif çıktı.12.gunu yine yaptım daha net pozitif çıktı. Ama o günden beri 3 gündür kahve leke var.bugün doktora gittim doktor betayı verelim sonuca göre 2.batayi isterim dedi . Cumartesi bi daha verilecek. Bugün döngü günüm. En son sat 12 mayısta idi. 3 haftalık falan sonucum 42.32 çıktı. Her lavaboya gittimde silindikce peceteye geliyo. Dün 2 damla kırmızı geldi ama bugün hep kahve leke geliyo.boyle bir şey yaşayan varmı ne olur yardim edin.

Back