• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük riski yardım!

Canimm çok sagol :) ama herkes aynı tepkiyi veriyor merak ettim hamile olmama ihtimalimmi vardı benim
Ne biliyim insan herşeyden şüphe ediyor biliyormusun. benimde silik çizgi vardı kan değerim 42 ydi pazr 142 ydi hala var diyemiyozya :( artık 1000 de görsem emin olamıcam gibi hissediyorum. doktor bugun 300 lerde bi değer cıkarsa vardır dedi. akşamı iple cekiyorum ya :(

Ne biliyim insan herşeyden şüphe ediyor biliyormusun. benimde silik çizgi vardı kan değerim 42 ydi pazr 142 ydi hala var diyemiyozya :KK43: artık 1000 de görsem emin olamıcam gibi hissediyorum. doktor bugun 300 lerde bi değer cıkarsa vardır dedi. akşamı iple cekiyorum ya :KK43:
Testlere göre hamileyiz doktorlara göre değiliz valla muallakta kaldım sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim anneme anneanne oluyosun demiştim testi yaptırınca doktor belli değil diyince olmuyomussun dedim şimdi bizim durumumuz nedir arkadaşlar :) bu arada benim kuzenimde ilk kan verdiğinde değeri 105 çıkmış suan hamile 6 aylık akşam benim 120 olmuş dedim tmm hamilesin işte haftaya git kesene bakılsın dedi BENCE HAMİLEYİZ KIZLARR

Testlere göre hamileyiz doktorlara göre değiliz valla muallakta kaldım sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim anneme anneanne oluyosun demiştim testi yaptırınca doktor belli değil diyince olmuyomussun dedim şimdi bizim durumumuz nedir arkadaşlar :) bu arada benim kuzenimde ilk kan verdiğinde değeri 105 çıkmış suan hamile 6 aylık akşam benim 120 olmuş dedim tmm hamilesin işte haftaya git kesene bakılsın dedi BENCE HAMİLEYİZ KIZLARR
benm kuzenimde 24 le öğrend, değeri 24 tü sadece doktor hamilesin haftaya tekrar gel demişti kız doğurdu bile :D benim 142 oldu hala kesin değil :D akşama umarım değer uçmuştur 300 400 :D belirti olarak adet olcakmışım gibi kasıklarda ara ara sızlama var ve eğer o günki kanamam adetse üstüne görme değilse bugun 6. günüm ve kahve rengi bi damla lekem oldu sabah. benim hayatım boyunca hiç bi adetimin 6. günü damla bile olmadı leke. bugunki tam bi damla. bakalım sonucu acayip merak ediyorum yaaa. insan kimseye söyleyemiyor. hamileyim diyip snra değilmişim desen insanlar şizofren gibi davrancak gibi hissediyorum :D

Kızlar bu arada ben silik çizgiyi gördüğüm gün doktora gittim keseye baktı görünmüyo dedi kan dan takip edicez dedi gelmişken diğer testlerinide yapalım zaten yapılcak olanlar bunlar dedi hamileyim şimdi ben dedim evet dedi bi güzel 525 tl mi aldı testlere az önce aradılar diğer test değerlerim gayet güzelmiş onlarda sorun yoksa bence yükselmelerim artıcaktır diye düşünüyorum

Kızlar bu arada ben silik çizgiyi gördüğüm gün doktora gittim keseye baktı görünmüyo dedi kan dan takip edicez dedi gelmişken diğer testlerinide yapalım zaten yapılcak olanlar bunlar dedi hamileyim şimdi ben dedim evet dedi bi güzel 525 tl mi aldı testlere az önce aradılar diğer test değerlerim gayet güzelmiş onlarda sorun yoksa bence yükselmelerim artıcaktır diye düşünüyorum
masallah 525 tl :( kafayı yemişler. sen bugunde kan testi ysptırcakmısın canım? bnm bat günüm 31 maystı. tam 31 maysta ve 1 haziranda bir buçuk gün sürencok koyu renk kanamam oldu. beni sadece o kanama dşündüürüo kanamadan snra 142 cıktı deeğerim ama bakalım bugun klaç çıkcak doktor 300 lerde bi rakam cıkarsa eğer üstüne görme olmuş hamilesin diyebliriz dedi. değer düşmüş olursada kimyasaldı düştü olcak :(

masallah 525 tl :KK43: kafayı yemişler. sen bugunde kan testi ysptırcakmısın canım? bnm bat günüm 31 maystı. tam 31 maysta ve 1 haziranda bir buçuk gün sürencok koyu renk kanamam oldu. beni sadece o kanama dşündüürüo kanamadan snra 142 cıktı deeğerim ama bakalım bugun klaç çıkcak doktor 300 lerde bi rakam cıkarsa eğer üstüne görme olmuş hamilesin diyebliriz dedi. değer düşmüş olursada kimyasaldı düştü olcak :KK43:
Bugün kan vermicem artık yarın vermeyi düşünüyorum benim bi cumartesi akşam 2 3 damla oldu kanamam sonra olmadı çok şükür inşallah kimyasal gebelik yaşamıyoruzdur inşallah 300 üstü değer görürsün

Bugün kan vermicem artık yarın vermeyi düşünüyorum benim bi cumartesi akşam 2 3 damla oldu kanamam sonra olmadı çok şükür inşallah kimyasal gebelik yaşamıyoruzdur inşallah 300 üstü değer görürsün
insallah canım yaaa inşalllahhh bugun iş yernde hiç ibşi yapasımda yok. uykum varrrrrrr midem yanıyorrr aklım sonucta

Back