Düşük riski yardım!

,3 ay geldi bende o şekil adet zamanım, her defasında Dr a koştuk. Sağlıklı bir şekilde doğdu. Ama sen ilk 3 ay dikkat et, 3 ay riskli. Hayırlı dogumlar

Benimde ilk başlarda pembe ve kahverengi lekem vardı. Doktor bana da düşük riski var dedi. Çok dua ettim Allah a şükür sonradan kalp atışını duyduk ve sağlıklı olduğunu gördük. Üzülme inşallah seninkide sağlıklıdır. İlk başlarda böyle problemler olabiliyor

,3 ay geldi bende o şekil adet zamanım, her defasında Dr a koştuk. Sağlıklı bir şekilde doğdu. Ama sen ilk 3 ay dikkat et, 3 ay riskli. Hayırlı dogumlar
Canım benimde on günde bir kanamam geliyo baya çok geliyo hemde ama bebeğim iyi kalp atışlarını da duyduk gelişimi de normal hergün kahverengi akıntım oluyo çamur gibi senin nasıl olmuştu bu arada progestan kullanıyorum tabi ister istemez stres yapıyorum 4. Yılda oldu bebeğimiz baya bekledik inşallah hayırlısı olur ilk gebelik olduğundan bilmiyorıx yani normal mi anormal mi

Ca
Canım çok tatlısın amin inşallah bende senin gibi sevinebilirim senin adına da çok sevindim hamileysen eğer hala hamileysen sağlıkla alın inşallah kucağınıza

Kızlar bugün yine kasıkta ağrı yasiyorum huzursuzluk var tam tarif edemediğim 2 gündür çok rahattım sizde var mı böyle bişey

Aynen bende progestan kullanmıştım. Sen fazla yorma kendini , ayaklarınida yüksege dik. Dusuk riski vardı bende , Dr demişti. Ama çok kolay doğum yaptım. Allah ömür verdiyse yaşar onu düşünüp stres yapma

Haklısın canım Allah önür verdiyse yaşar şimdi yine geldi kanamam napsam bilemedim ağrım da var kasıklarımdan alt tarafıma kadar insan ister istemez panik oluyo

Kızlar bugün yine kasıkta ağrı yasiyorum huzursuzluk var tam tarif edemediğim 2 gündür çok rahattım sizde var mı böyle bişey
Benimde aynı canım şuan huzursuzum içimde bişey var sığmıyo sanki içime açıp içimi atıversem sıkıntımı olacak ama işte olmuyo kanamalarımız bi bitse de rahatlasak keşke

Benimde aynı canım şuan huzursuzum içimde bişey var sığmıyo sanki içime açıp içimi atıversem sıkıntımı olacak ama işte olmuyo kanamalarımız bi bitse de rahatlasak keşke
Canım valla tam anlattın:) benim lekelenmem bitti şimdide 2 gündür koyu sarı görüyorum 2 3 damla ne acaba bu

Acaba üşüttün mü iltihap gibi bişey mi yada fitil falan kullanıyo musun
Hayır kullanmıyorum fitil iltihap olduğunu sanmıyorum çünkü kokulu değil birde geçen ay iltihaplan dolayı ilaç ve fitil kullandım ve sonraki ah gebeliğimi ilk öğrendiğimde iltihap geçmiş demişti doktor biraz araştırdım ama vajina kendini steril tutmak için sıvı üretiyormus o yüzden sarı akinti olabilirmiş diolar ama bilemiyorum tabi

Canım o zaman napıyoruz içimizi rahat tutuyoruz söylemesi kolay ama bebeğimiz için içimizi rahat tutuyoruz

Normal bende de oluyordu hala oluyor doktor normal diyor
Allahın izniyle keseyi bir göreyim ne ağrım
Genel olarak hepimiz aynı belirtileri yaşıyoruz demekki bunlar dogal :)
aslında çok değil bir ay önce bu şekilde belirtiler arıyordum kendimde hamilelik belirtisi olduğu için bunlar şimdide hamileyim niye ağrıyo diye düşünüyorum galiba biraz abartıyoruz :) bence bunlarda pskolojik gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…