• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük riski yardım!

Kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor
Bu gün 8 haftalık daha rapor verildi bana :(
Normal gebelik sürecine ne zaman geçebileceğim

Kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor
Bu gün 8 haftalık daha rapor verildi bana :KK43:
Normal gebelik sürecine ne zaman geçebileceğim
Ben beklemedeyim canim bana bayramin 2. Günü gel dedi en son. O kadar nasil bekleyecegim bilmiyorum ama ... bulantilar hafifledi bende acikinca bulaniyor ama çok cabuk acikiyorum 2 saatte bir bir seyler yiyorum bulanmamasi icin. Gelsin kilolar

Ben beklemedeyim canim bana bayramin 2. Günü gel dedi en son. O kadar nasil bekleyecegim bilmiyorum ama ... bulantilar hafifledi bende acikinca bulaniyor ama çok cabuk acikiyorum 2 saatte bir bir seyler yiyorum bulanmamasi icin. Gelsin kilolar
Herşey iyi olsunda bekleyelim Canım.bende gene cuma günü gidecem galiba kontrol için
Sıkı kontrol altındayım ya kanama riski yüzünden
Benim devamlı midem kötü bulantı benim de azaltı ama çok hassas oldu midem devamlı bir ağrı var şeklinde

Aynen bi degisik benimde migdem acikinca bulaniyo yemek yiyince sanki tas gibi oturuyo çok tatsiz yani. Dedigin gibi iyi olsunda sonu bekleyelim canim ya.

Herşey iyi olsunda bekleyelim Canım.bende gene cuma günü gidecem galiba kontrol için
Sıkı kontrol altındayım ya kanama riski yüzünden
Benim devamlı midem kötü bulantı benim de azaltı ama çok hassas oldu midem devamlı bir ağrı var şeklinde
Canım her şey yolunda mı?

Çok şükür iyiyim canım 2 haftayı geçti kanamam yok. Şu an için güzel gidiyo herşey yarın cinsiyet öğrenicez:) sen napıyosun nasılsın
Maşallah Canım benim şükür Yok
Oy oy cinsiyet öğrenme zamanı geldi demek
Bizde Bayram’dan sonra öğreniriz inşallah
Yarın haberlerini bekliyorum

merhaba bayanlar bende dusuk riskinden muzdaribim. ilk gebeligimde kanama alani vardi 5. haftadan 9 haftaya kadar feci kanamam oldu kalbi durdu ve kurtaj oldum. Ikinci gebeligim cok saglikliydi kizimi kucagima aldim suan yeniden hamileyim ve yine dusuk riskim var. Dr gittim kanama alanindan falan bahsetmedi bebegin kalp atisini gordu ve progestan ve proluton igne verdi. Once kahverengi leke oldu daha sonra pembe simdi hafif kirmiziya dondu ve pihtilar gelmeye basladi

merhaba bayanlar bende dusuk riskinden muzdaribim. ilk gebeligimde kanama alani vardi 5. haftadan 9 haftaya kadar feci kanamam oldu kalbi durdu ve kurtaj oldum. Ikinci gebeligim cok saglikliydi kizimi kucagima aldim suan yeniden hamileyim ve yine dusuk riskim var. Dr gittim kanama alanindan falan bahsetmedi bebegin kalp atisini gordu ve progestan ve proluton igne verdi. Once kahverengi leke oldu daha sonra pembe simdi hafif kirmiziya dondu ve pihtilar gelmeye basladi
Mutlaka doktoruna bu durumu ilet
Ve evde dinlen kendini yorma hatta yataktan kalkmaya çalış

Naza mi Çekiyor kendini kız mı acaba :) sağlıkla gelsinler de yeter
Benim 11 haftalık daha galiba ben daha bekleyeceğim öğrenmek için
Evet canım kıza benziyo ama kesin değil dedi bakalım 3 hafta nasıl beklicem bilmiyorum :) aslında en iyisi 16 da gitmek canım böyle de kesinlik olmuyo zaten

16 haftalık olduğunda inşallah 4 ci evlilik Yıl dönümüne denk geliyor :)
Randevumu o o güne denk getirecek en güzel evlilik yıldönümü hediyesi olacak bize Allah ın izni ile
Bayram’dan sonra 2 li test yapalım dedi doktorum

Back