- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben beklemedeyim canim bana bayramin 2. Günü gel dedi en son. O kadar nasil bekleyecegim bilmiyorum ama ... bulantilar hafifledi bende acikinca bulaniyor ama çok cabuk acikiyorum 2 saatte bir bir seyler yiyorum bulanmamasi icin. Gelsin kilolarKızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor
Bu gün 8 haftalık daha rapor verildi bana
Normal gebelik sürecine ne zaman geçebileceğim
Herşey iyi olsunda bekleyelim Canım.bende gene cuma günü gidecem galiba kontrol içinBen beklemedeyim canim bana bayramin 2. Günü gel dedi en son. O kadar nasil bekleyecegim bilmiyorum ama ... bulantilar hafifledi bende acikinca bulaniyor ama çok cabuk acikiyorum 2 saatte bir bir seyler yiyorum bulanmamasi icin. Gelsin kilolar
Canım her şey yolunda mı?Herşey iyi olsunda bekleyelim Canım.bende gene cuma günü gidecem galiba kontrol için
Sıkı kontrol altındayım ya kanama riski yüzünden
Benim devamlı midem kötü bulantı benim de azaltı ama çok hassas oldu midem devamlı bir ağrı var şeklinde
Şükür canımm evde yatış devam iyiyiz ama her cuma kontrolum varCanım her şey yolunda mı?
Bayadır yazmıyorsun nasılsınMerhaba kızlar. Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri lekelenmem kanamam var. Düşük tehlikesini atlatamıyorum bi türlü. Iyice strese giriyorum böyle olunca da
Çok şükür iyiyim canım 2 haftayı geçti kanamam yok. Şu an için güzel gidiyo herşey yarın cinsiyet öğrenicez:) sen napıyosun nasılsınBayadır yazmıyorsun nasılsın
Maşallah Canım benim şükür YokÇok şükür iyiyim canım 2 haftayı geçti kanamam yok. Şu an için güzel gidiyo herşey yarın cinsiyet öğrenicez:) sen napıyosun nasılsın
Ben de iyiyim şükür Lekelenme devam ediyor mu sende ?Şükür canımm evde yatış devam iyiyiz ama her cuma kontrolum var
Bayram’dan sonra ikili test yapılacak hayırlısıyla
Sen nasılsın napıyorsunuz
Mart anneleri topigi var oraya da gelsene
Kese altı kanaması hala devam ediyormuşBen de iyiyim şükür Lekelenme devam ediyor mu sende ?
İnş. Güzel haberler alırsın bir dahaki kontrole. Bu kadar gelebildiyse bundan sonrada bir şey olmaz umarım.Kese altı kanaması hala devam ediyormuş
Ne kadar süreceği bilinmiyor ve o olduğu sürece hep risk varmış
Mutlaka doktoruna bu durumu iletmerhaba bayanlar bende dusuk riskinden muzdaribim. ilk gebeligimde kanama alani vardi 5. haftadan 9 haftaya kadar feci kanamam oldu kalbi durdu ve kurtaj oldum. Ikinci gebeligim cok saglikliydi kizimi kucagima aldim suan yeniden hamileyim ve yine dusuk riskim var. Dr gittim kanama alanindan falan bahsetmedi bebegin kalp atisini gordu ve progestan ve proluton igne verdi. Once kahverengi leke oldu daha sonra pembe simdi hafif kirmiziya dondu ve pihtilar gelmeye basladi
Göstermedi canım ya sakladı kendini :) yani benim de bayram sonrasına kaldı:)Maşallah Canım benim şükür Yok
Oy oy cinsiyet öğrenme zamanı geldi demek
Bizde Bayram’dan sonra öğreniriz inşallah
Yarın haberlerini bekliyorum
Naza mi Çekiyor kendini kız mı acaba :) sağlıkla gelsinler de yeterGöstermedi canım ya sakladı kendini :) yani benim de bayram sonrasına kaldı:)
Evet canım kıza benziyo ama kesin değil dedi bakalım 3 hafta nasıl beklicem bilmiyorum :) aslında en iyisi 16 da gitmek canım böyle de kesinlik olmuyo zatenNaza mi Çekiyor kendini kız mı acaba :) sağlıkla gelsinler de yeter
Benim 11 haftalık daha galiba ben daha bekleyeceğim öğrenmek için