- 30 Kasım 2017
- 9.622
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.002
- 198
- Konu Sahibi casedebambini
-
Üfff walla insan ne yapsa ayrı dert oluyo yani kalabalık aile de hiç çekilmiyo walla sen iyi dayanmışsın yalnız sondaki söylediklerini sonradan okudum görümcene dediklerine kahka attımSağolun annem gelecek birkaç güne, yarın gidecekler sabahtan muhtemelen görmem bile erken saatte çıkacaklar
Evet anlamaz ama dediğiniz gibi suç annede. Eline dondurma verip bütün evi dolaştirmis.Konunuzda haklısınız fakat benim takildigim nokta iki çocuk annesi olarak belki de alındım bilmiyorum 1.5 yaşındaki çocuk yapma etme sustan anlamaz ki iki de bir sus demiyorlar demişsiniz eşiniz uyarmış el kadar bebeği anneyi uyarmaniz lazım
Görümcemi geldiği ilk günden beridir uyarıyor eşim. Evin düzenine eşyalara benden daha çok düşkün olduğu için benim sorun etmediğim şeyleri bile söyler. Devamlı sizin çocuğunuz olsun sizi de görücem, bir tanecik yeğenin o senin katlanacaksın tabi dediği için uyarılarımızı dikkate almadı.Konunuzda haklısınız fakat benim takildigim nokta iki çocuk annesi olarak belki de alındım bilmiyorum 1.5 yaşındaki çocuk yapma etme sustan anlamaz ki iki de bir sus demiyorlar demişsiniz eşiniz uyarmış el kadar bebeği anneyi uyarmaniz lazım
Sözde yardıma gelmiş onların size katlanması lazımdıGörümcemi geldiği ilk günden beridir uyarıyor eşim. Evin düzenine eşyalara benden daha çok düşkün olduğu için benim sorun etmediğim şeyleri bile söyler. Devamlı sizin çocuğunuz olsun sizi de görücem, bir tanecik yeğenin o senin katlanacaksın tabi dediği için uyarılarımızı dikkate almadı.
Lütfen görmeden göndermeyin. Ayıp. Kayınvaline onca yardım etmiş, böyle bir saygısızlığı hak etmiyor.Sağolun annem gelecek birkaç güne, yarın gidecekler sabahtan muhtemelen görmem bile erken saatte çıkacaklar
Gittiler bile ben yatıyordum açıkçası buraya benim için gelinmişse ben bekledim kızım hamilesin olur böyle şeyler kusura bakma denilmeyi. Odamın kapısına gelinme zahmetinde bile bulunulmadı.Lütfen görmeden göndermeyin. Ayıp. Kayınvaline onca yardım etmiş, böyle bir saygısızlığı hak etmiyor.
Olur böyle durumlar. Çok bilenmeyin. Oraya sizin için gelindi. Bir hafta aynı evin içinde çok uzun bir süre, elbet problem çıkar. Kayınvalide de yalnızca çocukları mutlu olsun diye uğraşmış, oğlu, kızı, siz arada çabalamış. Ben o üzülmesin diye söylemiştim. Sonuçta niyetleri hep iyiydi ben buna önem veririm. Kötü şeyler düşünüp kendinizi bunaltmayın.Gittiler bile ben yatıyordum açıkçası buraya benim için gelinmişse ben bekledim kızım hamilesin olur böyle şeyler kusura bakma denilmeyi. Odamın kapısına gelinme zahmetinde bile bulunulmadı.
Gittiler bile ben yatıyordum açıkçası buraya benim için gelinmişse ben bekledim kızım hamilesin olur böyle şeyler kusura bakma denilmeyi. Odamın kapısına gelinme zahmetinde bile bulunulmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?