Canim hangi bağışıklık testleri yapiliyor bana da söyler misin sen yaptirdiysan ?Geçmiş olsun canım. Daha önce trombofili( pıhtılaşma) yaptırdın mı ve kromozom analizi? Öncelikle bunları yapıyorlar bi de bağışıklık sistemiyle ilgili birkaç değere bakıyorlar. Hepsine baktır inşallah çözümü bulunur
Ben yaptırmadım dahiliye yönlendirmedi romatolojiyeCanim hangi bağışıklık testleri yapiliyor bana da söyler misin sen yaptirdiysan ?
Romatoloji ve hematolojiye kayit actirdim randevu alcam da hangi testleri yaptirmam gerek tam hakim degilim konuya.
Lupus testi yapiliyormus bi galiba romat.da baska var mi yapilacak test
Aaa niye yönlendirmedi ki. Ben genetik dr.u istedi yonlendirebilir misiniz dedim sıkıntı çıkarmadılar.Ben yaptırmadım dahiliye yönlendirmedi romatolojiyeama doktorum bi liste vermişti şöyle
ANA
ACA
Lupus
Protein s
Protein c
Homosistein
Gerek yok dedi doktorAaa niye yönlendirmedi ki. Ben genetik dr.u istedi yonlendirebilir misiniz dedim sıkıntı çıkarmadılar.
Teşekkür ederim canim bende dr.a soyleyeyim bu testleri
Benimde tek düşük canim ama dahiliyeciye yonlendirir misiniz deseydin cokta aciklama yapmasaydin muhtemelen yonlendirirdi. Ben biraz artik bu konularda dr.larin insiyatifine birakmaktan cekinir oldum. Cok fazla eksik bilgi ile süreci yönetiyorlar bende rahatsız oluyorum bu durumdan. Umarim bir sıkıntı yoktur sende de bende deGerek yok dedi doktor( benim tek düşük ondan tek düşükte bakılmıyor dedi genetik doktorum iyi çıktı da kromozoma baktı
İnşallah yoktur evet doktorlar öyle malesefBenimde tek düşük canim ama dahiliyeciye yonlendirir misiniz deseydin cokta aciklama yapmasaydin muhtemelen yonlendirirdi. Ben biraz artik bu konularda dr.larin insiyatifine birakmaktan cekinir oldum. Cok fazla eksik bilgi ile süreci yönetiyorlar bende rahatsız oluyorum bu durumdan. Umarim bir sıkıntı yoktur sende de bende de
Faktör 2 ve faktör 5 i önemsiyoruz demişlerdi bana senin 2 heterozigot olduğu için kan sulandırıcı verebilirler gerçi tedbiren diğer genler olsa da veriyorlarmış ama. Doktor daha iyi bilir tabi dozunu, kaç ay kullanılacağını falanKızlar kan pıhtılaşması sonucuma bakabilir misiniz bilgisi olan var mı? Kadın doğum doktorundan haftaya randevum muhtemelen benim düşüğün sebebi pıhtılaşma
Randevu aldım teşekkür ederimFaktör 2 ve faktör 5 i önemsiyoruz demişlerdi bana senin 2 heterozigot olduğu için kan sulandırıcı verebilirler gerçi tedbiren diğer genler olsa da veriyorlarmış ama. Doktor daha iyi bilir tabi dozunu, kaç ay kullanılacağını falan
ayy görmemişiiimmmBugün test aldım yapsam mı yaa bata 2-3 gün varr
var mıı iyi habeerBugün test aldım yapsam mı yaa bata 2-3 gün varr
Dün testim silikti bugün kan vericem daha veremedimmvar mıı iyi habeer
Ayyyyy inşallah doğruduur hadiii bakalımmDün testim silikti bugün kan vericem daha veremedimmartımed çok yalancı çıkarıyor diyorlar umutlanmamaya çalışıyorum inşallah doğrudur
Geçmiş olsun canım herkesin aynı acısı var burda Allah sabrını arttırsın daha güzel günler gelir inşallah yalnız değilsin bende yaşadım aynısını ama zaman senin ilacın olacak unutma bir emanetti geldi gitti daha güzelleri gelsin hepimizeMerhaba benide ekler misiniz 24 ocakta yoğun kanamayla gittim ve kalp atışı durduğunu söylediler 6 haftalığa gerilemiş. İlk gebeliğimdi
Geçmiş olsun Allah sağlıkla sıhhatle yeniden nasip etsin inşallahMerhaba benide ekler misiniz 24 ocakta yoğun kanamayla gittim ve kalp atışı durduğunu söylediler 6 haftalığa gerilemiş. İlk gebeliğimdi
Teşekkür ederim, isteyen herkese nasip olsun inşallah. Kürtajdan hemen sonra yani adet olmadan hamile kalan var mı çok merak ediyorum:)Geçmiş olsun Allah sağlıkla sıhhatle yeniden nasip etsin inşallah
Ben 3 ay korundum sonrasında 2. ayda şuan hamileyimTeşekkür ederim, isteyen herkese nasip olsun inşallah. Kürtajdan hemen sonra yani adet olmadan hamile kalan var mı çok merak ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?