- 15 Mayıs 2024
- 29
- 41
- 3
Yaa çok sevindim canım kendi gebelik haberimi almış gibi sevindimKızlar benim dün bat günümdü, betam 120 geldiinşallah sağlıkla ilerler kalp atışını da duyarız çok heyecanlıyım darısı tüm topiğin başına inşallah güzel haberleri bekliyorum bize haber verinn
Amin canım hep aklımdasınız inşallah.Yaa çok sevindim canım kendi gebelik haberimi almış gibi sevindiminşallah sağlıkla mutlulukla kucağında alırsın bizim içinde çok dua et
Çok güzel bir haber sağlıkla gelsin inşallahKızlar benim dün bat günümdü, betam 120 geldiinşallah sağlıkla ilerler kalp atışını da duyarız çok heyecanlıyım darısı tüm topiğin başına inşallah güzel haberleri bekliyorum bize haber verinn
İnşallah, burdan bende o güzel haberi veririmBen 3 ay korundum sonrasında 2. ayda şuan hamileyimama kürtajdan hemen sonra kalanları duymuştum inşallah nasip olur size de
Geçmiş olsun canım bata kaç gün kala kan verdin? Çok erken verdiysen hala umut vardır ben adete 1 gün kala silik çizgi gördüm. Sat 26 ocak galiba yanlış mı yazdın, benim 22 ocak çünkü daha yeni adet gecikti. Hayırlısı olsun inşallah tutmuşturBen de Eylül ayında kürtaj oldum. Bir ay d.k hapıyla korundum 3 ay geçti bu 4. denemem. Bu ay ilk defa doktorla yumurtlama takibi yaptırdım. Biraz erken kan verdim sanırım Sat 26 şubat. Biraz daha bekleyeceğim, umarım bu ay sonuç alırız hepimizz
Ayy maşallah çok sevindim canım Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsinKızlar benim dün bat günümdü, betam 120 geldiinşallah sağlıkla ilerler kalp atışını da duyarız çok heyecanlıyım darısı tüm topiğin başına inşallah güzel haberleri bekliyorum bize haber verinn
Çok ama çok sevindimmKızlar benim dün bat günümdü, betam 120 geldiinşallah sağlıkla ilerler kalp atışını da duyarız çok heyecanlıyım darısı tüm topiğin başına inşallah güzel haberleri bekliyorum bize haber verinn
Ayy maşallah çok sevindim canım Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin
Çok ama çok sevindimminşallah sağlıklı bir gebelik geçirip bebişinizi kucağınıza alırsınız. Buradan bizleri bilgilendirmeyi unutmayın olur mu
Evett sat 26 ocak bat 26 şubatGeçmiş olsun canım bata kaç gün kala kan verdin? Çok erken verdiysen hala umut vardır ben adete 1 gün kala silik çizgi gördüm. Sat 26 ocak galiba yanlış mı yazdın, benim 22 ocak çünkü daha yeni adet gecikti. Hayırlısı olsun inşallah tutmuştur
Kürtajdan sonra korunmansa bi sorun olur mu, ben de yakın zamanda kürtaj oldum beklemek içimden gelmiyor :)))İnşallah , herkes bebişine kavuşsunkürtajdan sonra korunmaya gerek duymadım çünkü rahim hazır değilse zaten adet görcem her türlü mantığında ama çok güzel yumurtladığımı düşünüyorum :)) ve değerlendirdim tabiki. İçimdeki umudu kaybetmek istemiyorum
Kürtaj sonrası mutlaka muayeneye gidin kızlar doktor uygun görürse korunmazsınız bana 1 ay sonra rahim toparlanmış demiştiKürtajdan sonra korunmansa bi sorun olur mu, ben de yakın zamanda kürtaj oldum beklemek içimden gelmiyor :)))
Bence sıkıntı olmaz dediğimiz gibi olay rahimde bitiyor bu platformda çok gördüm 1 sene dinlendim sonrasında yine düşük oldu gibi şeyler diyenleri. Hem bence psikoloij olarakta hormonel olarakta vücut unutmadan tekrarlatmış oluyoruz bu güzel bir şeyKürtajdan sonra korunmansa bi sorun olur mu, ben de yakın zamanda kürtaj oldum beklemek içimden gelmiyor :)))
Tabi bu benim düşüncem siz tabiki doktorunuzu dinlenek isterseniz onu bilememBence sıkıntı olmaz dediğimiz gibi olay rahimde bitiyor bu platformda çok gördüm 1 sene dinlendim sonrasında yine düşük oldu gibi şeyler diyenleri. Hem bence psikoloij olarakta hormonel olarakta vücut unutmadan tekrarlatmış oluyoruz bu güzel bir şey
Benim doktorum da kürtajdan bir ay geçsin dene dedi, hamilelik için ideal bir süre demişti sizin yazınız da umut verdi açıkçası Allah hepimizi sevindirsin inşallahTabi bu benim düşüncem siz tabiki doktorunuzu dinlenek isterseniz onu bilemem
İnşallah:) siz hangi tarihte kürtaj oldunuzBenim doktorum da kürtajdan bir ay geçsin dene dedi, hamilelik için ideal bir süre demişti sizin yazınız da umut verdi açıkçası Allah hepimizi sevindirsin inşallah
28 Ocak da kürtaj oldumİnşallah:) siz hangi tarihte kürtaj oldunuz
Yakın tarihlerde olmuşuz. Bundan sonrası yeni heyecanlar inşallah:)28 Ocak da kürtaj oldum
Aminn inşallahYakın tarihlerde olmuşuz. Bundan sonrası yeni heyecanlar inşallah:)
11 gün kanama yaşadım. Regl ne zaman olcam hiç bilmiyorum döngüm sıfırlandığı için tahminde de bulunamıyoruAminn inşallahsizin tam olarak kanama ve regl ne zaman bitmişti kürtajın kaçıncı gününde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?