Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kaliteyi çok düşünme bazen en iyi kaliteler tutmuyor düşük yada orta kaliteler tutuyor benimde 5bc embriyom tuttu kalbi durdu orasi ayri ama şu an embriyolarım 5.güne gelmesi icin dua ediyorumKızlar merhaba, ocak ayında 2 tane embriyo transfer edilecek. 5.gün 3cc ve 5.gün 2cc olarak. Kaliteleri kötü farkındayım fakat embriyolog sonucta 5.güne geldiler gebelik vaadediyorlar diyor. Benzer yollardan geçenler bana biraz umut olsa çok sevinirim.
Bozma canım moralini benim 2ab tuttuKızlar merhaba, ocak ayında 2 tane embriyo transfer edilecek. 5.gün 3cc ve 5.gün 2cc olarak. Kaliteleri kötü farkındayım fakat embriyolog sonucta 5.güne geldiler gebelik vaadediyorlar diyor. Benzer yollardan geçenler bana biraz umut olsa çok sevinirim.
Doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim sizin içinde dua edeceğim inşallah güzel haberlerimizi yazalım burayaBence kaliteyi çok düşünme bazen en iyi kaliteler tutmuyor düşük yada orta kaliteler tutuyor benimde 5bc embriyom tuttu kalbi durdu orasi ayri ama şu an embriyolarım 5.güne gelmesi icin dua ediyorum
2ab niz tek transfer miydi ve bebisiniz doğdu mu acabaBozma canım moralini benim 2ab tuttu
Allah razı olsun. Güzel sonuclar alalım insallahDoğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim sizin içinde dua edeceğim inşallah güzel haberlerimizi yazalım buraya
İki tane idi canım ikisi de aynı kalite dedi doktor 5, gün embriyosu 11haftalij canım daha çok yeni2ab niz tek transfer miydi ve bebisiniz doğdu mu acaba
Ay çok şükür çok sevindim sizin adınıza benimde doktorum 3cc ve 2 tanede 2cc koymak istiyor ama emin olamadık 3 tane koyulmasındanİki tane idi canım ikisi de aynı kalite dedi doktor 5, gün embriyosu 11haftalij canım daha çok yeni
Allah razı olsun canım bence transfer ettir birinden biri mutlaka tutacaktır.Ay çok şükür çok sevindim sizin adınıza benimde doktorum 3cc ve 2 tanede 2cc koymak istiyor ama emin olamadık 3 tane koyulmasından
3 tane konuluyormukı?Ay çok şükür çok sevindim sizin adınıza benimde doktorum 3cc ve 2 tanede 2cc koymak istiyor ama emin olamadık 3 tane koyulmasından
Bende orta kalite embriyo transferi oldum 25 kasımda beklemedeyim hala test için. İnşallah güzel sonuçlar alirsinizKızlar merhaba, ocak ayında 2 tane embriyo transfer edilecek. 5.gün 3cc ve 5.gün 2cc olarak. Kaliteleri kötü farkındayım fakat embriyolog sonucta 5.güne geldiler gebelik vaadediyorlar diyor. Benzer yollardan geçenler bana biraz umut olsa çok sevinirim.
İnsallah çok teşekkür ederim doktorumda öyle söylüyor çünkü 3 tane embriyom var zaten.Allah razı olsun canım bence transfer ettir birinden biri mutlaka tutacaktır.
Ayy lütfen haberdar edin sizede çok dua edicem. Kalitesi neydi acaba tam olarakBende orta kalite embriyo transferi oldum 25 kasımda beklemedeyim hala test için. İnşallah güzel sonuçlar alirsiniz
Normalde koyulmuyor sanırım ama benım 3 tane var ikisininde tutma ihrimali neredeyse yok o sebeple hepsini koymak istiyor doktorum3 tane konuluyormukı?
İçin rahat olsun canım Rabbim gönlünüze göre versin inşallah Rabbim gönlünüze göre versin inşallahİnsallah çok teşekkür ederim doktorumda öyle söylüyor çünkü 3 tane embriyom var zaten.
Bana sadece orta kalite dediler acikcasi bende çok detayını öğrenip kafaya takmak istemedim . Öğrenmeden kafayı yiyorum inşallah güzel haberler vermeyi nasip eder rabbim bizede tüm isteyenleredeAyy lütfen haberdar edin sizede çok dua edicem. Kalitesi neydi acaba tam olarak
Banada söylememislerdi diretip öğrendim öğrendiğim günden beride buradan çıkmıyorum o sebeple cok bilmekte iyi bir şey değil gerçekten. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız okuduğuma göre kalitenin bi önemi yok gerçekten nasip işi. İnşallah hayırlı, sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olurBana sadece orta kalite dediler acikcasi bende çok detayını öğrenip kafaya takmak istemedim . Öğrenmeden kafayı yiyorum inşallah güzel haberler vermeyi nasip eder rabbim bizede tüm isteyenlerede
Aminnn. İnşallahBanada söylememislerdi diretip öğrendim öğrendiğim günden beride buradan çıkmıyorum o sebeple cok bilmekte iyi bir şey değil gerçekten. İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız okuduğuma göre kalitenin bi önemi yok gerçekten nasip işi. İnşallah hayırlı, sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olur