- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- 123
Canim beyin ve psikoloji. Oturarak calosiyorum. Biliyormusun uykuluyum sürekli. Dinlenemiyorum. Okadar stress altindaymisim demekki diyorum. Cok seviniyorum isi biraktim diye. Bence iste beni cok etkiledi.Eminim ki vücudunuzun rahatlamasina faydasi olur.
Canim beyin ve psikoloji. Oturarak calosiyorum. Biliyormusun uykuluyum sürekli. Dinlenemiyorum. Okadar stress altindaymisim demekki diyorum. Cok seviniyorum isi biraktim diye. Bence iste beni cok etkiledi.
Insallah hersey istedigimiz gibi olur. Ben akdenize gittim.Valla bende gitsem Karadeniz e şu istanbul stresten uzaklassam ama eşimde çalışıyor halimize bak her şeyden faydalanmaya çalışıyoruz arı gibi
11 agustosta baktirmistim canim,tam 2 ay once:
Fsh 5.31
Lh 7.69
Prolaktin 8.59
Amh 0.28
E2 694
E2 niye boyle cosmus anlamadim
Cnm bu testleri adetinin kacinci gunu yaptirdin? 12. Gunden sonraysa eger E2 nin yuksek olmasi folikul gelistigini gosterir.. tahminimce de 3 yada 4 tur sayisi.
Evet canim amh cok düsük. Yum olusmuyor. Gecen tatil yaptik 1 hafta. Baktim dinlenemiyorum. Inan hala aradira isi rüyamda görüyorum. Evet bilgisayar basinda hic durmaksizin baski altinda caliszim. Beyin sanirim yeni yeni farkinda. Simdi cikiyor.
Evet canim. 1 yildir tüp bebekle ugrasiyorum. 2 yumurta olustu denildi. Narkozdan uyandim. Yumlar bos cikmis. Zaten toplamaya bile gelemiyorduk. Simdi ikikez daha hormonsuz deneyecegiz. Hormon istemiyorum artik dedim. Simdi isten ciktim tatil yaütim doktoruma kasimda dogal syklusdan bakalim dedim. Kürlere baslamadim onlarada baslamak istiyorumTedavi oldun mu?
Hem vücut yorgunlugu hem kafa yorgunlugu insani yipratiyor valla canim ya.
Vallaha bilemiyorum canim. Ben yurtdisindayim. Gerci trdeki doktorlarda cok iyi diye duydum. Bence his meselesi. Kimde kendini rahat hissediyorsan ona inan.Arkadaşlar merhaba,
Kafam iyice allak bullak oldu benim,hsg filmimi bir tanıdığa gösterdim oda HSG den sadece tıkalı olduğu anlaşılır sızıntı şişme gibi durumlar usg ya da mr da görülürmüş.Hangi doktora inanacağımı bilemiyorum şuan.
Evet canim. 1 yildir tüp bebekle ugrasiyorum. 2 yumurta olustu denildi. Narkozdan uyandim. Yumlar bos cikmis. Zaten toplamaya bile gelemiyorduk. Simdi ikikez daha hormonsuz deneyecegiz. Hormon istemiyorum artik dedim. Simdi isten ciktim tatil yaütim doktoruma kasimda dogal syklusdan bakalim dedim. Kürlere baslamadim onlarada baslamak istiyorum
Arkadaşlar merhaba,
Kafam iyice allak bullak oldu benim,hsg filmimi bir tanıdığa gösterdim oda HSG den sadece tıkalı olduğu anlaşılır sızıntı şişme gibi durumlar usg ya da mr da görülürmüş.Hangi doktora inanacağımı bilemiyorum şuan.
Vallaha bilemiyorum canim. Ben yurtdisindayim. Gerci trdeki doktorlarda cok iyi diye duydum. Bence his meselesi. Kimde kendini rahat hissediyorsan ona inan.
Toplam 2 doktora mi gosterdin canim ve ikisi de farkli yorum mu yapti?
İçimden hiç bişey yapmak gelmiyor artık vallahi yoruldum.
medikalpark'taki doktor hsg ye bakarak sol tamamen tıkalı ama sağda da şişlik var buda sızıntı yapar tüp bebek o yüzden tutmaz dedi. Bende emin olmak için tanıdık bir doktora gösterdim onun dediği de şişlik ve sızıntı hsg de görülmez Mr ve usg de belli olur dedi. Şimdi onları yaptırcam ya da tamamen tüpleri aldırcam öyle yapabilirsem öyle başlayacam 3.tedaviye
O zaman 3.bir doktordan fikir alabilirsin istersen.
Dün kayınpederim bana tüp bebek yapan dru aramış biraz serzenişte bulunmuş tüplere bakmadan sızıntı var mı yokmu anlamadan tüp bebek yaptınız diye.dr. beni aradı filmlerle gel dedi anlayacağın kafayı sıyırmaya az kaldı
HANGİ MEDİKALPARK canım hangi doktorİçimden hiç bişey yapmak gelmiyor artık vallahi yoruldum.
medikalpark'taki doktor hsg ye bakarak sol tamamen tıkalı ama sağda da şişlik var buda sızıntı yapar tüp bebek o yüzden tutmaz dedi. Bende emin olmak için tanıdık bir doktora gösterdim onun dediği de şişlik ve sızıntı hsg de görülmez Mr ve usg de belli olur dedi. Şimdi onları yaptırcam ya da tamamen tüpleri aldırcam öyle yapabilirsem öyle başlayacam 3.tedaviye
HANGİ MEDİKALPARK canım hangi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?