• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük AMH, yüksek FSH, yumurtalık rezervinde azalma tedavi anketleri

Canim beyin ve psikoloji. Oturarak calosiyorum. Biliyormusun uykuluyum sürekli. Dinlenemiyorum. Okadar stress altindaymisim demekki diyorum. Cok seviniyorum isi biraktim diye. Bence iste beni cok etkiledi.

Kapali ortamda ve surekli bilgisayr karsisindaysan o yuzden oyle uykulu gibi hissesiyorsundur.
Ne zaman avm ye gitsem ustume boyle bir agirlik cokuyor ve cok yorgun hissediyorum. Kapali yer,telefonlar ve bilgisayarlar bir de stres olunca daha yorgun olursun.
Hayatimizi her seyimizi etkileyen seyler stres ve psikoloji zaten.

Senin de amh in dusuk sanirim canim.

Valla bende gitsem Karadeniz e şu istanbul stresten uzaklassam ama eşimde çalışıyor halimize bak her şeyden faydalanmaya çalışıyoruz arı gibi

Evet canim amh cok düsük. Yum olusmuyor. Gecen tatil yaptik 1 hafta. Baktim dinlenemiyorum. Inan hala aradira isi rüyamda görüyorum. Evet bilgisayar basinda hic durmaksizin baski altinda caliszim. Beyin sanirim yeni yeni farkinda. Simdi cikiyor.

11 agustosta baktirmistim canim,tam 2 ay once:
Fsh 5.31
Lh 7.69
Prolaktin 8.59
Amh 0.28
E2 694

E2 niye boyle cosmus anlamadim:KK43:

Cnm bu testleri adetinin kacinci gunu yaptirdin? 12. Gunden sonraysa eger E2 nin yuksek olmasi folikul gelistigini gosterir.. tahminimce de 3 yada 4 tur sayisi.

Evet canim amh cok düsük. Yum olusmuyor. Gecen tatil yaptik 1 hafta. Baktim dinlenemiyorum. Inan hala aradira isi rüyamda görüyorum. Evet bilgisayar basinda hic durmaksizin baski altinda caliszim. Beyin sanirim yeni yeni farkinda. Simdi cikiyor.

Tedavi oldun mu?
Hem vücut yorgunlugu hem kafa yorgunlugu insani yipratiyor valla canim ya.

Tedavi oldun mu?
Hem vücut yorgunlugu hem kafa yorgunlugu insani yipratiyor valla canim ya.
Evet canim. 1 yildir tüp bebekle ugrasiyorum. 2 yumurta olustu denildi. Narkozdan uyandim. Yumlar bos cikmis. Zaten toplamaya bile gelemiyorduk. Simdi ikikez daha hormonsuz deneyecegiz. Hormon istemiyorum artik dedim. Simdi isten ciktim tatil yaütim doktoruma kasimda dogal syklusdan bakalim dedim. Kürlere baslamadim onlarada baslamak istiyorum

Arkadaşlar merhaba,
Kafam iyice allak bullak oldu benim,hsg filmimi bir tanıdığa gösterdim oda HSG den sadece tıkalı olduğu anlaşılır sızıntı şişme gibi durumlar usg ya da mr da görülürmüş.Hangi doktora inanacağımı bilemiyorum şuan.

Arkadaşlar merhaba,
Kafam iyice allak bullak oldu benim,hsg filmimi bir tanıdığa gösterdim oda HSG den sadece tıkalı olduğu anlaşılır sızıntı şişme gibi durumlar usg ya da mr da görülürmüş.Hangi doktora inanacağımı bilemiyorum şuan.
Vallaha bilemiyorum canim. Ben yurtdisindayim. Gerci trdeki doktorlarda cok iyi diye duydum. Bence his meselesi. Kimde kendini rahat hissediyorsan ona inan.

Evet canim. 1 yildir tüp bebekle ugrasiyorum. 2 yumurta olustu denildi. Narkozdan uyandim. Yumlar bos cikmis. Zaten toplamaya bile gelemiyorduk. Simdi ikikez daha hormonsuz deneyecegiz. Hormon istemiyorum artik dedim. Simdi isten ciktim tatil yaütim doktoruma kasimda dogal syklusdan bakalim dedim. Kürlere baslamadim onlarada baslamak istiyorum

Ben de 1.5 yildir ugrasiyorum. Ben de iki defa igneli,iki defa da hapla denedim. Ilk 3 tedavide 1 yumurta transfer edildi. Son tedavide 2 yumisim bos cikti ve ben bunu narkozluyken hayal meyal duydum. Ya doktor ya embriyolog yumurtalar bos cikti dedi. Ben de acaba ruya mi gordum dedim. Odaya esleri almiyorlardi benim merkezde. Esim bekleme odasindaydi. Aradim,esimi ornek vermeye cagirmadiklarini ogrenince anladim ruya olmadigini. Eve geldik ama daha doktorun yanindayken aglamaya baslamistim. 2 3 gun cokkotuydu. 1 tane de olsa transfer olduyordu ama bos cikinca cok kotu oldum. Dogurganlikla ilgili bir kitap almisti annem bana. Aldiginda hepsini.bitirmemistim. Hemen okumaya basladim kitabi ve 2 gunde bitirdim. Kendime bir plan yaptim. Beslenmemikitaptaki bilgilere gore ayarladim. Hemen saracoglunu aradim ve tahlil sonuclarima gore erken menopoz kuru verdiler,onu almaya karar verdim. Hic bir tedavi oncesi bitkisellere ve kürlere yonelmemistim. Annem cok israr etti,hemen tedaviye baslama ,su kurleri bir yap dedi,ana sozu dinledim:)
Hemen gittim aldim seti. 2.5 ay surecek kürün dediler. Yeni tedaviye baslamam da zaten 2 ayi bulacakti,o arada da kürlere agirlik vermek istedim bos durmak yerine.
Sonra kendime yeni bir doktor buldum. O da biosteron ve vitamin verdi. 3 ay bunlari kullan oyle gel dedi.
Yani 2.5 aydir bunlara agirlik verdim,saglikli beslenmeye calistim. Her gun ceviz,cig badem,cig kaju,cig kabak cekirdegi,1 kasik corekotu yagi,gercek zeytinyagi,ari sutu+bal+polen yiyorum.

Eger hemen tedaviye baslamayacaksan boyle bir hazirlik asamasini tavsiye ederim sana da.

Arkadaşlar merhaba,

Toplam 2 doktora mi gosterdin canim ve ikisi de farkli yorum mu yapti?

Vallaha bilemiyorum canim. Ben yurtdisindayim. Gerci trdeki doktorlarda cok iyi diye duydum. Bence his meselesi. Kimde kendini rahat hissediyorsan ona inan.

İçimden hiç bişey yapmak gelmiyor artık vallahi yoruldum. :(

Toplam 2 doktora mi gosterdin canim ve ikisi de farkli yorum mu yapti?

medikalpark'taki doktor hsg ye bakarak sol tamamen tıkalı ama sağda da şişlik var buda sızıntı yapar tüp bebek o yüzden tutmaz dedi. Bende emin olmak için tanıdık bir doktora gösterdim onun dediği de şişlik ve sızıntı hsg de görülmez Mr ve usg de belli olur dedi. Şimdi onları yaptırcam ya da tamamen tüpleri aldırcam öyle yapabilirsem öyle başlayacam 3.tedaviye

İçimden hiç bişey yapmak gelmiyor artık vallahi yoruldum. :KK43:

medikalpark'taki doktor hsg ye bakarak sol tamamen tıkalı ama sağda da şişlik var buda sızıntı yapar tüp bebek o yüzden tutmaz dedi. Bende emin olmak için tanıdık bir doktora gösterdim onun dediği de şişlik ve sızıntı hsg de görülmez Mr ve usg de belli olur dedi. Şimdi onları yaptırcam ya da tamamen tüpleri aldırcam öyle yapabilirsem öyle başlayacam 3.tedaviye

O zaman 3.bir doktordan fikir alabilirsin istersen.

O zaman 3.bir doktordan fikir alabilirsin istersen.

Dün kayınpederim bana tüp bebek yapan dru aramış biraz serzenişte bulunmuş tüplere bakmadan sızıntı var mı yokmu anlamadan tüp bebek yaptınız diye.dr. beni aradı filmlerle gel dedi anlayacağın kafayı sıyırmaya az kaldı :D :D

Dün kayınpederim bana tüp bebek yapan dru aramış biraz serzenişte bulunmuş tüplere bakmadan sızıntı var mı yokmu anlamadan tüp bebek yaptınız diye.dr. beni aradı filmlerle gel dedi anlayacağın kafayı sıyırmaya az kaldı :KK70: :KK70:

Hepimiz o noktadayiz canim:KK47::KK55:
Oynatmaya az kaldi doktorum nerdeèeee:KK34:

İçimden hiç bişey yapmak gelmiyor artık vallahi yoruldum. :KK43:

HANGİ MEDİKALPARK canım hangi doktor

Günaydın kizlar dün dr gittim adetin 3. Günü 2 yumurtam varmış amaa geçen aydan kalmış dedi dr catlatma ignesi verdi Geçen ayda dr gitmemeistik şansa bakın catlatma ignesi verdi kist olmas ınlar diye eğer kandan hormon a bakarsam yanlis çıkabilir dedi bir dahaki aya adet olunca gidecem

Back