Düşük AMH, yüksek FSH, yumurtalık rezervinde azalma tedavi anketleri

Günaydın,hadi bakalım hayırlısı olsun.

Kızlar istanbulda rapor geçen bir merkez ve zor hasta seven doktor öneriniz var mı?
6.tedavim olacak ta

slm hanimlar benim rezervim iyi çıkan yumurta larda dolu spermde iyi ya dollenme yada kaliteli bolunme olmuyor. neyapacagimi şaşırdım onerebileceginiz bişey varmi 2 ayda 2 opu transfer hiç yapılamadı malesef

slm hanimlar benim rezervim iyi çıkan yumurta larda dolu spermde iyi ya dollenme yada kaliteli bolunme olmuyor. neyapacagimi şaşırdım onerebileceginiz bişey varmi 2 ayda 2 opu transfer hiç yapılamadı malesef

Allah Allah bi yasima daha girdim. Yumurta 2 tanemiymis birde neden catlamamis. Yani gecen aydan yumurta olunca ise yaramiyormu. Birde mensle o aslinda cikmazmi
Bende anlamadım neden ise yaramıyor sanırım kaliteli olmuyor kafamda soru çok ya geç yumurtlama okuyorsa

Sana vitamin verdiler mi bu surecte

ilkinde her çok iyi göründüğü için benden çok eşime verdiler.transfere gitmedim ama yinede kaliteli o lmasda yine 5tane embiriyom oluştu 2. 3000 tl vitamin kullandık ayrıca incir kuru arisutu bal polen ama döllenme dahi olmadı.ve 10tane olgun yumurta

Rabbim ol diyecek canim,o kadar. Ben buna inandim. zaten inaniyoruz ama o kadar cok hikaye duydum ki eger rabbim nasip etmediyse her sey bahane,eger nasip ettiyse yemesi icmesi bali poleni doktoru merkezi hepsi vesile.
Aynen oyle insan dusunuyor iste bukadar emek.Allahim diyorum nasip etmiceksen sabrini ver hayata tutunmam icin bana yardim et.olmamasindada var bisey diyorum teselli ediyorum kendi kendimi

Ben ilce degistirdim bebeklerimi kaybedince tasindiktan bikacay sonra erken menepozu ogrendim.tebdili mekanda ferahlik varmis tezini curutmus oldum :) ben yaptim onuda yaptim.su kirk kere soylersen olur aklima gelen basima geldi gibi sozler bana hic denk gelmiyo nedensee..

Hormonlarla alakali benimde oldu catlatma ignesi vermiati doktor.aldigimiz ilaclar yada bitkisel kurlerde cok fazla yuklenme oluyormus yumurtada buyumeye devam ediyormus ama catlamiyormus yani hormon dengesizligi demisti doktorum.e benim iki opum adetliyken oldu ona nedemeli adetliyken yumurta olusuyodu bide bianda catliyodu ornek bugun 11 mm olan yumurtaya iki gun sonra tekrar baktirmk icin gidiyodum kan aliyolardi catlick hemen almamiz gerekir diyolardi yani cok cabuk buyuyodu.

Ben incir kürü yapmıştım acaba ondanmi adet öncesi çıktılar da buyuduler

Arkadaşlar benim de bi tarafta yumurtam yok diğer tarafta tek yumurtam varmış. menopozuma az kalmış. Bi doktor tüpü hiç denemem ben dedi.Diğeri deneme yapmalıyız dedi.çok moralim bozuk. Benzer durumda olan var mı.

Merhaba canım benimde her gittiğimde tek tarafta görüyorlar geçmişte okuduysan donor almamı bile tavsiye ettiler ama inatla gidiyorum geçen ay zar zor 2 yumurtam oldu onada dr cagirmamisti bide 5 ay önce olmuştu 3 tane oda eski diye dr tedaviye girmedi hep zamansizlik oldu fsh kac senin baktirdim mi hic

Canim benim de yumurtam az ama bana denemem diyendoktor olmadi. ben tedavi olmaya devam ediyorum ve 5e basladim.
Ama baska sayfalarda bunu duyan arkadaslarimiz var ve buna hic aldiris etmeden mucadele etmeye devam ediyorlar ve yumurtalari da oluyor. Burda karar senin. Ya en basinda doktor yapmam dedi deyip o doktoru dinleyeceksin ya da deneyelim diyen doktoruna guvenip allahtan da umudunu kesmeyip mucadeleyebaslayacaksin. Evet isimiz zor ama 1 yumurta elde edip gebe kalan cooook kisi var buralarda. Denemeye deger bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…