Benim en buyuk hatam hic bir saglk problemim yokken kendime hormon yuklemek oldu.normalde zaten duzenli yumurtlayan biriydim kocakari ilaclari yaptigim zamanlarda ayda iki defa adet oluyodum.yuklenen hormonlar sonucu kist olustu ve aldilar.o ameliyattan sonra olan oldu.meger benim zaten erken menepoz riskim varmis bide ustune sag yumurtaliktan olunca iice azalmis.olmasaydim seyrinde gidiyordu hersey o kistlede hamile kalabilirmisim.hep doktorlarin ihmali.
tup bebek yaptirdigim doktorum senin sanssizligin ameliyat olmaman gerekiyordu dedi eger ameliyattan once amh bakilsaydi bana direkt tup bebek tedavisi uygulanacakti.zincirleme kaza gibi bi kotuluk digerini getirdi.ameliyati yapan doktor yumurtaligima hicbizarar gelmeyecegini soyledi ameliyat sonrasi aileme iki tupumunde kapali oldugunu hemen tup bebek yapilmasi gerektigini soylemis.ameliyattan sonra hsg cektirdim iki tupumde acikti.doktor olabilir yanilabiliriz dedi saka gibi ameliyatta ne gorduyse yalan soyledi.iste ondan sonra zaten benim menepoz surecim basladi