- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
Artık düşünmekten o kadar yoruluyorumki bırak diyorum peşini 30 günün 5 günü bırakıp 25 günü yine basliyorum zaten o 5 günde ay hali :) yarın yine gidicem dr adetlerim bile bitti bitecek 2 gündür 2 3 damla zorla yine hayırlısı dicem yine yorgunum
Sende ise yaradimi bunlar canım bende allahtan bekliyorum zatrn dr lar vesileBende ne etki yapti acaba
Canim tek bildigim vazgecmemiz gerektigi ve tevekkülle beklememiz gerektigi.
Olmak yada olmamak olsam az oluyor olmasam artık hiç umut yok diyorum. Bazen dusunmekten olduğum yerde uyuyorum. Resmen bu konular beni yaslandirdi evlenen kadar her şey normaldi sorun yoktu evlendim 6 ay sonra her şey ciktiBende aynı durumdayım adet olsam seviniyorum olmasam menopoz mu diyorum stres yapıyorum. Vazgeçiyorum tekrar düşünmeye başlıyorum. Hakkımızda hayırlısı diyorum.
Olmak yada olmamak olsam az oluyor olmasam artık hiç umut yok diyorum. Bazen dusunmekten olduğum yerde uyuyorum. Resmen bu konular beni yaslandirdi evlenen kadar her şey normaldi sorun yoktu evlendim 6 ay sonra her şey cikti
Sende ise yaradimi bunlar canım bende allahtan bekliyorum zatrn dr lar vesile
Vallahi bende kendimi nomal sanıyordum evlenmeden önce :) 2,5 yıllık evliyim o zamandan beri uğraşmaktayım. Psikolojim çokta iyi değil açıkcası.
Ben de kendiminormal saniyordum. Isteyince hemen olacak sandik
Hatta 2 sene once cocuk dusunmeyebasladigimizda tatile gidelim de donuste deneyelim,hemen olursa tatile gidemeyiz dedik
Meger ne haldeymisiz de haberimiz yokmus
O zamanlar kaçtı peki fsh falan canımCanim ben agustosun ortasinda baktirdim fsh,lh,e2,amh ve prolaktin. 2.5 ay surdu kurler. Kür bitince oldugun ilk adetle yeniden baktir dediler saracoglundakiler. Bu cumartesi bittikten sonra kürümün tamami,oldugum ilk adette baktiracagim hormonlara. Yazarim o zaman sonuclari.
Aynen canim,allah verecek,gerisi vesile.
He bende hemen il geceden hamile kalirim sandım ertesi ay adetim gecikti dr gittim Meğerse idrar yolları ıltihap olmuş sonraki aylar söktürücü ile oldum normal geçtim anormal oldum bugun anneme geçtim sahilde oturdum düşündüm en iyisi bu tarafa taşınım belki eski gunlerimde ki gibi rahat piskolojisi adet vs geri döner baksanız neler düşünüyorumVallahi bende kendimi nomal sanıyordum evlenmeden önce :) 2,5 yıllık evliyim o zamandan beri uğraşmaktayım. Psikolojim çokta iyi değil açıkcası.
He bende hemen il geceden hamile kalirim sandım ertesi ay adetim gecikti dr gittim Meğerse idrar yolları ıltihap olmuş sonraki aylar söktürücü ile oldum normal geçtim anormal oldum bugun anneme geçtim sahilde oturdum düşündüm en iyisi bu tarafa taşınım belki eski gunlerimde ki gibi rahat piskolojisi adet vs geri döner baksanız neler düşünüyorum
Aynen hatta bir ara korunmamıştık evliliğin ilk günleri eşim hemen ertesi gün hapı almıştı sanki hemen hamile kalacaktım.Zaten istesemde olmuyormuş
He bende hemen il geceden hamile kalirim sandım ertesi ay adetim gecikti dr gittim Meğerse idrar yolları ıltihap olmuş sonraki aylar söktürücü ile oldum normal geçtim anormal oldum bugun anneme geçtim sahilde oturdum düşündüm en iyisi bu tarafa taşınım belki eski gunlerimde ki gibi rahat piskolojisi adet vs geri döner baksanız neler düşünüyorum
O zamanlar kaçtı peki fsh falan canım
Bende evimden tasinirsam hamile kalırim saniyorum etkiye tepki aslında denemek gerek nasıl iyi hissederek öyle yasamamiz gerekÖyle valla bende çalışıyorum stresli bir iş, işten çıkarsam hamile kalırım sanıyorum ama çalışmaya da mecburum. Kafada bin tane soru :/
Valla canım biri ise biri cikio bi dengeleme olsa bişiler olcak hormonlar oyun oynuo bizle11 agustosta baktirmistim canim,tam 2 ay once:
Fsh 5.31
Lh 7.69
Prolaktin 8.59
Amh 0.28
E2 694
E2 niye boyle cosmus anlamadim
Valla canım biri ise biri cikio bi dengeleme olsa bişiler olcak hormonlar oyun oynuo bizle
Buda bizim sinavimiz herhalde :)Valla oyle canim ya. Birini indirmeye calisiyoruz oburu firliyor. Kendiliginden hamile kalanlarin her seyi yerli yerinde demekki:)
Buda bizim sinavimiz herhalde :)
Vallah ben ciktim isten. Okadar rahatladimki cok sükür. Insallah bir ise yarar ama yaramazsa bile kafam rahat. Benim iste cok stress doluydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?