• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük AMH, yüksek FSH, yumurtalık rezervinde azalma tedavi anketleri

Selam herkese .... ben mersin de oturuyorum... geçen sene haziran ayında mersin şehir hastanesinde AMH testi yaptırdım ... hem de ücret ödemeden... doktorların bile bu testi yapabildiklerinden haberi yok...

Yaşım 37... son tüp bebek denememi haziran ayında başladım ... amh :0.38 fsh da 14 tü... 5 tane folik gelişti 1 tanesi döllendi ve 5. Gün embriyosu olarak transfer edildi... şu anda transferin 5. Günündeyim. ..dün öğleden kadar göğüste şişme karın ağrısı ve şişlik varken öğleden sonra sanki toplu iğne batırılmış gibi dönmeye başladım .daha önceki başarısız denemeler de böyle olduğu için ümidim giderek azalıyor ... ve cuma test yapmayı bu eziyetten kurtulmayı düşünüyorum

Ayni ilaclari iciyoruz:)))
Ben de 1.5 aydir biosteron,cyclo progynova ve icinde omega3 ve koenzim olan bir vitamin iciyorum. 3 ay kullan dedi doktor.Cyclo yu aksatmamamiz lazimmis canim.

Ilk 15 gun sogan kuru yaptim. Ara vermeden hayit ve aslan pencesine basladim ayni anda. Hala devam ediyorum ikisine de bitmedi. Aslan pencesini 1 ay tuketmis olacagim,hayiti da 1.5 ay kullanmis olacagim. Bunlar bitince 10 gun daha sogan kuru,sogan bitince 15 gun de civan percemi yapmam gerekiyor ama ben sogan kismini atlayacagim cunku benim sogan kuru yapinca kanamam durmuyor gunlerce. Yani ikinci 10 gunluk sogan kurunu yapmadan civana gececegim. Ekimin sonu gibi bitecek bu kurler. Insallah faydasi olur.
birşey sorabılrmıyım cylo yuda ara vermeeden yenı pakete geçerekmı kullandın o ara adet gormemıs olmalısın

Back