Amh 0,03 yumurta gelismeme durumu tedavi iptali

Benim amh 0.06 ve. 3 yumurta bazen 2 görünüyor 1 yumurtam büyüdü alındı embriyo donduruldu geçen ay yumurtam erken çatladı bir taneydi yine iptal oldu opu günü bu ay da ise rahim dinlendirelim dedi bazı aylarda hiç büyümüyor du asla pes etmeyin para bir şekilde bulunuyor ama zaman geçince bazı şeyler telefi edilmiyor benim de erken catlayinca 25 bin gitti çöpe ama devam ediyorum havuz yapılıyor

Merhaba inşallah gebe kalırsınız hiç değilse donmuş embriyonuz var inşallah yine olur ksc defa daha toplatıp transfer düşünüyorsunuz acaba hangi doktor veya şehirde tedavi oluyorsunuz

Çörek otu kapsülünü ilk kez duydum acaba burdan yazabilirsen yazarmisin markasını yazamazsan rica etsem özelden yazarmisin bende bi bakayım lütfen

Maşallah ne güzel cnm inşallah bana da olur ve isteyen herkese kaliteli çıkması önemli olan dediğin gibi ben zaten folik asit-baz b12 - d vitamini- balık yağı ve ek 2 vitamin daha kullanıyorum ama böyle oldu yine de. Zayifim hic sigara içmem zararlı şey içmem çay dahi içmem ama ona rağmen böyle okdu
Benimde amh 0.01 devlet hastanesinde yumurta tedavisi başladık 18. Gün op işlemi oldu 1 tane yumurtam cıktı bir emriyomuz donduruldu op işlemini özelde yaptırdım hazıranda prp yaptırdım ıkı adet gecsın tekrar baslayalım dendı başarısız oldu 10. Gun tedavı kestık hıc gelısım olmadı yumurtam gelısmedi ve 26 temmuzdan bugune adet goremedım dr fsh ve E2 tahli ıstedı fsh 103 E2 8.26 ve adet gormem ıcın cyclo-progynova ıctım bugun 6. Gün adet gormedım sitres uzuntu ıcındeyım Rabbim hepımıze şifa versın bugun çörek otu yagı hayıt otu ve civan percemı aldım şişede olan uclu karısını inş şifa bulurum

Adana Başkent'te tedavi oldum ben. Hastaneden ziyade doktor çok önemliydi benim için. Tayfun hocam nerede olsa oraya giderdim:) 3. Gün donduruldu embriyom. Transfer zamanı 5. Güne gelince hemen gidip transfer olduk. Şimdi 2 3 ayda bir anca adet oluyorum. 37 yaşında erken menopoz. 0,01 oldu artık amh. 1 kez daha yumurta toplatmıştım. 4 yumurta toplandı 1 embriyo donduruldu. Onu deniyoruz şimdi. Bir dünya ilaç, bitkisel şeyler yedim içtim ama şükür sonunda oldu. Allah zorunuzu kolaylaştırsın insallab gerçekten çok zor dönem
Benım amh da 0.01 banada umut oldu okuduklarım ama benım 1 yumurtam cıktı 2. Hıc cıkmqdı adet gormuyorum temmuz 26 dan bugune olunca dr gıdıcem

Benimde amh 0.01 devlet hastanesinde yumurta tedavisi başladık 18. Gün op işlemi oldu 1 tane yumurtam cıktı bir emriyomuz donduruldu op işlemini özelde yaptırdım hazıranda prp yaptırdım ıkı adet gecsın tekrar baslayalım dendı başarısız oldu 10. Gun tedavı kestık hıc gelısım olmadı yumurtam gelısmedi ve 26 temmuzdan bugune adet goremedım dr fsh ve E2 tahli ıstedı fsh 103 E2 8.26 ve adet gormem ıcın cyclo-progynova ıctım bugun 6. Gün adet gormedım sitres uzuntu ıcındeyım Rabbim hepımıze şifa versın bugun çörek otu yagı hayıt otu ve civan percemı aldım şişede olan uclu karısını inş şifa bulurum

Merhaba ama şu an da 1 tane de olsa embriyonuz var donmuş değil mi ? Transfer ettirebilirsiniz inşallah olumlu olur kaçıncı gün embriyosu oldu kalitesi nedir

Ilk amh 001 öğrendiğinizde kaç ay önceydi? Yani ne kadar zaman oldu öğreneli bu durumu.
Anladığım kadarıyla takip devlette opu özelde yabi iki doktor ile ilerlemişsiniz

Bende bu ay kist operasyonu oldum 2 tane yumurta kist olmuş içini boşalttılar diğer aya ne olcak bilmiyorum marttan beri 1 kere bile opu olamadim

ben ilk yumurta rezervim 0.03 ken öğrendim bekardım 2023 ekim ayıydı devlet tup bebekcı dr lar gorus alım dedım nıyetınız cıddıse evlen gel tedavıne baslayalım dedı bu kadar zor bı surec olcagını tahmın etmedım tsh degerımden oturu baslayamadık kasım 2023 de evlendım gıttım nısanda basladık mayısta bır adet yumurta ve emrıyo donduruldu. Daha sonra prp yapıldı bir deneme hıc gelısme olmadı ilac ile oldum 21 gun içtim Cycloprogynova bitti 6. Günü oldum 2. Gunu yıne devlete gittim devlet de asıstan dr ınceledı saglı sollu 2 şer yumurta folıkul gördü çok mutlu oldum aynı gun özelede gıttım gorus aldım o dr da bır adet capı 20 milim mi denıyo ole gördü ve bu şans dedı degerlendırelım dedı catlamasın dıye ıgne ılav verdı bu cumartesı sabah ultrasyon kan baktı %50 şans verdı maddı olarak zorlamazsa cıkabılır yumurta dedı bızde denedık bugun sabah yumurta cıktı ama ogleden sonra bılgı geldı olgun olmadıgı ıcın işleme alınmadı çok umutsuz mutsuzum elımde degıl evet bır emriyo var ama bır tane daha olması beni çok motıve edecektı aynı ılacı tekrar ıcıyorum adetın 2. Gunu gel bakalım dedı emrıyonun oldugu merkezdekı dr bugunkı op ıslemı baska bı dr merkezdı ve o devlet hastanesındekı dr gordugu folıkuş yumurta goremedı asıstan dedı damar gormus folıkul sanmıstır dedı devlet hastanesı bızle tedavı olacaksan adetın 16. Gun gel gonopeptly sabah 11 de koldan baslatalım 15 gun boyunca sonra kanama oluyo ıgne yerken 13. Gununde oldu 2.3. Gunu gobekten devam edıyor yumurtamı onlar buldu devlete tekrar gıtmediğime pişman oldum eşim transfer deneyelım sonra bakarız dıyo zamanda alehıme işliyo tabi nasıp hayırlısı ama çok istiyorum Rabbim herkese nasip etsin isteyen.

Merhaba ama şu an da 1 tane de olsa embriyonuz var donmuş değil mi ? Transfer ettirebilirsiniz inşallah olumlu olur kaçıncı gün embriyosu oldu kalitesi nedir
5. Gün 4A kalitesi dediler acıkcası elımdekı tek şans altın yumurta dedıklerı ıcın korkuyorum Ama kabul ettım eşime tamam dedım dr tabı nederse o hesabıma gore kasım 3 de ilac bıtıcek ne zaman adet gorursem 2. Günü gidicem 12 kasım evlılıgımıze 1 yıl olcak umarım bize hediye güzel bir gelısme olur.

Merhaba ben varım benimde amh 0,03 daha önce yumurtalarım gelişmedi gelişti opu da boş çıktı ancak şu anda Allaha şükür yeni doktorum ile foliküllerim ilaçla büyüyor ve 3.gün bir embriyom oluştu. Hiç birşey imkansız değil benim hem ileri yaş var hemde rezerv azlığı ama ben hiç pes etmedim imkanlarım el verdikçe deneyeceğim işim çok zor ama ilerde pişman olmak istemiyorum. Sizin yaşınız daha çok genç vitamin takviyeleri ve iyi bir doktor ile denemeye devam edin moralinizi bozmayın. Ne yazıkki bazı doktorlar için konuşmak çok kolay benim ablama doktor senin çocuğun olmaz tüp bebek ile bile sen Kıbrıs a git demişti ablam çok üzülmüştü yılmadı şimdi 6 yaşında bir oğlu var. Sizde pes etmeyin denemeye devam edin.
merhabalar, yaşımız aynıymış, şu an hangi aşamadasınız acaba

merhabalar, yaşımız aynıymış, şu an hangi aşamadasınız acaba
şu anda havuz yöntemi yapıyor doktor bu ay foliküller küçük boyuttaydı tedavim bir dahaki adet donemine kaldı. Siz nerde tedavi görüyorsunuz siz ne aşamadasınız. Bizim gibi ileri yaşta olanlar için çok zorlu bir süreç ne yazıkki

Merhaba. Ben 4 sene önce başladığımda amh 0,14 çıktı erken menopoz. Öncesinde 4 düşük yaşadım. 2 yumurta toplandı bir dünya ilaçla. 1 embriyo oldu ve kızım 3 yaşına girecek inşallah. Darısı size olsun 🥰

Maşallah Allah bağışlasın evladınizi 😊 sağlıcakla büyütün. Havuz sistemi yapılmadı o halde size değil mi direk 1 toplama ve ordan 2 yumurta çıkıp 1 tane embriyo ile mi kızınız oldu ?

Tek yumurtam var geçen ay 2 yumurtam kist olmuştu yarın itibariyle ilaçlara başlıyorum iğne yok bu sefer 2 ay evvel başka doktor iğneyle denedi yumurta gelişmedi diyip tedaviyi iptal etti 2 taneydi sonradan yumurtalar kendi kendine gelişti düzensiz takip edilip tedavim iptal olmasa belkide toplanırdı ve belkide embriyo olurdu diyorum nasip değilmiş ikiside kist oldu. Geçen ay başka doktorla iki kistin de ici boşaltılıp prp yapıldı. Bu ay da tek yumurta görünüyor klomen ile denenecek bilmiyorum ne olur. Inşallah bana da nasip olur tez vakitte 😊 isteyen herkese. Tek yumurta olduğu için insan biraz endişe ediyor gelişir mi embriyo olur mu kaliteli çıkar mı döllenir mi vs vs gibi ama naaiptr varsa hepimiz tek yumurtadan olduk yoksa 10 tanede olsa olmaz diyorum. Inşallah nasibimde vardır o güzel haberi alabilirim.

Kızınız kaçıncı gün embriyosuydu acaba? Kalitesi nasıldı? Nerede tedavi oldunuz

Maşallah Allah bağışlasın evladınizi 😊 sağlıcakla büyütün. Havuz sistemi yapılmadı o halde size değil mi direk 1 toplama ve ordan 2 yumurta çıkıp 1 tane embriyo ile mi kızınız oldu ?

Tek yumurtam var geçen ay 2 yumurtam kist olmuştu yarın itibariyle ilaçlara başlıyorum iğne yok bu sefer 2 ay evvel başka doktor iğneyle denedi yumurta gelişmedi diyip tedaviyi iptal etti 2 taneydi sonradan yumurtalar kendi kendine gelişti düzensiz takip edilip tedavim iptal olmasa belkide toplanırdı ve belkide embriyo olurdu diyorum nasip değilmiş ikiside kist oldu. Geçen ay başka doktorla iki kistin de ici boşaltılıp prp yapıldı. Bu ay da tek yumurta görünüyor klomen ile denenecek bilmiyorum ne olur. Inşallah bana da nasip olur tez vakitte 😊 isteyen herkese. Tek yumurta olduğu için insan biraz endişe ediyor gelişir mi embriyo olur mu kaliteli çıkar mı döllenir mi vs vs gibi ama naaiptr varsa hepimiz tek yumurtadan olduk yoksa 10 tanede olsa olmaz diyorum. Inşallah nasibimde vardır o güzel haberi alabilirim.

Kızınız kaçıncı gün embriyosuydu acaba? Kalitesi nasıldı? Nerede tedavi oldunuz
Güzel dilekleriniz için teşekkürler 😊 Havuz yapmadık. 2 yumurta toplandı 1 embriyo 3. Gün donduruldu. Transgmfer zamanı 5. Güne gelince transfer oldum. Kafamı karıştırmamak için kalite falan hiç sormadım ama orta kalite demişti doktorum. Adana Başkentte oldum ben Tayfun hocama ama şimdi yok. Yine Başkentte Pınar hocaya 2. İçin başlayacağım ama yumurta çıkmaz sanırım yine de şansımı deneyeceğim. 4 düşük sonrası, çok zorlu gebelik döneminden sonra şimdi yaramaz huysuz kızım var. Darısı size 🥰

Adana Başkent'te tedavi oldum ben. Hastaneden ziyade doktor çok önemliydi benim için. Tayfun hocam nerede olsa oraya giderdim:) 3. Gün donduruldu embriyom. Transfer zamanı 5. Güne gelince hemen gidip transfer olduk. Şimdi 2 3 ayda bir anca adet oluyorum. 37 yaşında erken menopoz. 0,01 oldu artık amh. 1 kez daha yumurta toplatmıştım. 4 yumurta toplandı 1 embriyo donduruldu. Onu deniyoruz şimdi. Bir dünya ilaç, bitkisel şeyler yedim içtim ama şükür sonunda oldu. Allah zorunuzu kolaylaştırsın insallab gerçekten çok zor dönem
Merhaba sizde yumurta gelismeme gibi bi durum oldu mu acaba? Benimde amh sizle aynı 003-001 arazi çıkıyor. Yumurtam daha önce ignelerle gelişmedi tedaviyi iptal ettiler bu konuyu buraya ben yazmıştım sonradan yumurtalar kendi kendin gelişti ama takip edilmedifim için yumurtalar kist oldu ve ben operasyon olmak zorunda kaldım kistlerin ici boşaltıldı. Bu sefer kistleri boşaltan doktor ayrıydı o klomen verdi ama hic istediği gibi olmamış büyümemiş yani iğne verdi o yüzden çarşambaya kadar kullan gel dedi Gonalf 150 ve meriofert verdi. Ama yine aynı şey başıma gelecek diye korkuyorum neden bilmiyorum böyle oldu. Nasıl büyütecem bilmiyorum bu yumurtaları

Merhaba inşallah gebe kalırsınız hiç değilse donmuş embriyonuz var inşallah yine olur ksc defa daha toplatıp transfer düşünüyorsunuz acaba hangi doktor veya şehirde tedavi oluyorsunuz
Merhaba buraya gırmeye fırsatım olmadı adet döneminde gelişen bir yumurtaya %50 şans verdı 2. Gittiğim merkezdeki dr sizin bütcenız ıcın uygunsa denemek ısterım bole durumlarda ıcı dolu cıkabılıyo dedı yumurta çıktı ama olgun degıldı başarısız olduk şimdi adet 2. Günü muane oldum bugun ılk gittigim özeldeki Recai Babuccu dr da Deniz hocaya saglı sollu bir yumurta gordu transfer deneyelım demıstık eşimle Deniz hocam deneyelım ne kadar çok olursa şans yüksek olur dedi ve tekrar tedaviye başladık bugun ilk günümüz
Femara tablet
Sabah 1
Akşam 1
Tok Başlayiniz

Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
İç bırak

Pergoveris
1toz 1su Yapınız
Saat 20.00de
Göbekten
Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı şeklınde 1 hafta denıcez hayırlısı olsun bakalım inşaAllah güzel olur.

Merhaba arkadaşlar 32 yaşındayım düşük amh var 003 hatta bu testte 001 de cıktı 1 ay ara ile yani labaratuvar farkı mi gerçekten düştü mü bilemiyorum netice olarak ciddi bi düşünlük var ve rezervim tükenmek üzere. Fsh de geçen ay 53 tü ama bu ay düşmüş olabilir çünkü 28.gun de adet oldum zamanında. Nisan ayında 4 yumurta görünüyordu şu an sadece tek yumurta ve onun içi tup bebeğe başladım bir umut biliyorum imkansız gibi görünüyor aslında ama yine de denemeden bilemeyiz dedik hepimiz 1 yumurtadan olduk diye. Ikıncı ultrasonda arkadann1 yumurta daha göründü ufak ama ikiside ignelerle hiç bir gelişim göstermedi sabit kaldı

Gonalf 150
Meriofert
Letu

Doktor yüksek doz kullanmama ragmen gelismemis dedi tedagiyi tam 8.gunde iptal etti 38.000 tl cop oldu ona mi yanayim yumurta az ona mi yoksa hayallerine mi yanayım çok üzüldüm. Doktor tekrar denemeyi önermedi gelişmediği için umutlu görmedi beni başına boyle bisey gelen oldu mu yumurtası gelişmeyip düşük amh lı sonraki tedavide yumurtası gelişen oldu mu ?tamamen umudumu kesmem mi gerekir yoksa 1 defa daha denemelimiyim ? Başına gelenler varsa yazarsa çok mutlu olurum
BENİMDE İLK ÖYLE OLMUŞTU SONRA TEK TEK OLSA DA 3 YUMURTA TOPLANDI SÜRECE ODAKLANIN STRES YAPMAYIN BENİM DEĞERİM DAHA DÜŞÜK

X