• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük AMH, yüksek FSH, yumurtalık rezervinde azalma tedavi anketleri

Artık düşünmekten o kadar yoruluyorumki bırak diyorum peşini 30 günün 5 günü bırakıp 25 günü yine basliyorum zaten o 5 günde ay hali :) yarın yine gidicem dr adetlerim bile bitti bitecek 2 gündür 2 3 damla zorla yine hayırlısı dicem yine yorgunum

Bende aynı durumdayım adet olsam seviniyorum olmasam menopoz mu diyorum stres yapıyorum. Vazgeçiyorum tekrar düşünmeye başlıyorum. Hakkımızda hayırlısı diyorum.

Bende aynı durumdayım adet olsam seviniyorum olmasam menopoz mu diyorum stres yapıyorum. Vazgeçiyorum tekrar düşünmeye başlıyorum. Hakkımızda hayırlısı diyorum.
Olmak yada olmamak olsam az oluyor olmasam artık hiç umut yok diyorum. Bazen dusunmekten olduğum yerde uyuyorum. Resmen bu konular beni yaslandirdi evlenen kadar her şey normaldi sorun yoktu evlendim 6 ay sonra her şey cikti

Olmak yada olmamak olsam az oluyor olmasam artık hiç umut yok diyorum. Bazen dusunmekten olduğum yerde uyuyorum. Resmen bu konular beni yaslandirdi evlenen kadar her şey normaldi sorun yoktu evlendim 6 ay sonra her şey cikti

Vallahi bende kendimi nomal sanıyordum evlenmeden önce :) 2,5 yıllık evliyim o zamandan beri uğraşmaktayım. Psikolojim çokta iyi değil açıkcası.

Sende ise yaradimi bunlar canım bende allahtan bekliyorum zatrn dr lar vesile

Canim ben agustosun ortasinda baktirdim fsh,lh,e2,amh ve prolaktin. 2.5 ay surdu kurler. Kür bitince oldugun ilk adetle yeniden baktir dediler saracoglundakiler. Bu cumartesi bittikten sonra kürümün tamami,oldugum ilk adette baktiracagim hormonlara. Yazarim o zaman sonuclari.

Aynen canim,allah verecek,gerisi vesile.

Vallahi bende kendimi nomal sanıyordum evlenmeden önce :) 2,5 yıllık evliyim o zamandan beri uğraşmaktayım. Psikolojim çokta iyi değil açıkcası.

Ben de kendiminormal saniyordum. Isteyince hemen olacak sandik:olamaz::KK48:
Hatta 2 sene once cocuk dusunmeyebasladigimizda tatile gidelim de donuste deneyelim,hemen olursa tatile gidemeyiz dedik:KK70:
Meger ne haldeymisiz de haberimiz yokmus:skandal:

Ben de kendiminormal saniyordum. Isteyince hemen olacak sandik:olamaz::KK48:
Hatta 2 sene once cocuk dusunmeyebasladigimizda tatile gidelim de donuste deneyelim,hemen olursa tatile gidemeyiz dedik:KK70:
Meger ne haldeymisiz de haberimiz yokmus:skandal:

Aynen hatta bir ara korunmamıştık evliliğin ilk günleri eşim hemen ertesi gün hapı almıştı sanki hemen hamile kalacaktım. :D :D Zaten istesemde olmuyormuş

Canim ben agustosun ortasinda baktirdim fsh,lh,e2,amh ve prolaktin. 2.5 ay surdu kurler. Kür bitince oldugun ilk adetle yeniden baktir dediler saracoglundakiler. Bu cumartesi bittikten sonra kürümün tamami,oldugum ilk adette baktiracagim hormonlara. Yazarim o zaman sonuclari.

Aynen canim,allah verecek,gerisi vesile.
O zamanlar kaçtı peki fsh falan canım

He bende hemen il geceden hamile kalirim sandım ertesi ay adetim gecikti dr gittim Meğerse idrar yolları ıltihap olmuş sonraki aylar söktürücü ile oldum normal geçtim anormal oldum bugun anneme geçtim sahilde oturdum düşündüm en iyisi bu tarafa taşınım belki eski gunlerimde ki gibi rahat piskolojisi adet vs geri döner baksanız neler düşünüyorum:rapci:

He bende hemen il geceden hamile kalirim sandım ertesi ay adetim gecikti dr gittim Meğerse idrar yolları ıltihap olmuş sonraki aylar söktürücü ile oldum normal geçtim anormal oldum bugun anneme geçtim sahilde oturdum düşündüm en iyisi bu tarafa taşınım belki eski gunlerimde ki gibi rahat piskolojisi adet vs geri döner baksanız neler düşünüyorum:rapci:

Öyle valla bende çalışıyorum stresli bir iş, işten çıkarsam hamile kalırım sanıyorum ama çalışmaya da mecburum. Kafada bin tane soru :/ :(

Kendini daha rahat hissedeceksen neden olmasin canim.

Vallah ben ciktim isten. Okadar rahatladimki cok sükür. Insallah bir ise yarar ama yaramazsa bile kafam rahat. Benim iste cok stress doluydu.

Back