Merhaba arkadaşlar 28 yaşındayım 7 yıllık evliyim 7 Yıldır bebek istedik olmadı klomen femera baya aşamadan geçtik en son Balıkesir de tüp bebek merkezi açılmış şehir hastanesinde Ekim ayında oraya gittik diğerlerime bakıldı lh : 2.1 fsh:4.3 amh:0.29 çıktı . İnsülin de 7 den yüksek çıkınca doktor öncesinde biosteron ve argifertil verdi sonrasında endokrin e gönderdi ben mart ayına 5 ay boyunca kullandım ilaçları ve yürüyüş diyet yaptım 35 kilo verecek 80 kg oldum. Ocak ayının 29 unda hsg çekildim sağ tüp biraz dar ama sıkıntı çıkmadı. Şubat da adet olmayınca bende martı bekledim. Soğan suyu kürü uyguladım 4. Gün adet oldum gittim doktora . Doktor aşılama deneyelim kilo verdiğin için yumurtalar belki toplamıştr kendini dedi . Gonal f 100 kullandım 4 gün 4 gün de 150 125 olarak kullandım tabi bu arada zeytinyağında incir yapmıştım adetten önce onu yedim düzenli olarak 7. Günde 5 yumurta gördü 14 15 15 19 20 olarak ertesi günü çatlatma iğnesi vurmadan önce tekrar baktı 3 yumurta kalmış 3 tanesi de solda e2 değerin de 680 civarında dedi . Aşılama yapıldı 36 saat sonra . Bekliyorum bakalım . Eşimin de sperm testi yıkama sonrasında 9 milyon çıktı ameliyat olmuştu zaten 4 yıl önce hareketi azdı. İleri hızlı hareketi de yüzde 80 çıktı