- 18 Eylül 2022
- 372
- 161
- 36
Çok güzel heber inşallah herşey güzel ilerler canımKızlar bugün kontrolüm vardı.
Yanlış duymadıysam 5 folikül göründü
1 tane 26 mm ( bu kist olmuştur sanıyorum)
1 tane 10 mm (bu da çok minik)
3 tane 17-19 mm vardı. İdeal boyuttalar.
Yarın çatlatma iğnesimi yapacağım, pazartesi toplamam olacak. İnşallah foliküllerimin hepsi dolu ve olgun çikarbaya gerginim ama sakın görünmeye çalışıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım Allah sevindirsin inşallahKızlar bugün kontrolüm vardı.
Yarın çatlatma iğnesimi yapacağım, pazartesi toplamam olacak. İnşallah foliküllerimin hepsi dolu ve olgun çikarbaya gerginim ama sakın görünmeye çalışıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yarın güzel haberlerini bekliyorum canim. Yaz mutlaka.Kızlar bugün kontrolüm vardı.
Canım çıktımYarın güzel haberlerini bekliyorum canim. Yaz mutlaka.
CaniiiiimCanım çıktımüç yumurta toplandı. Ben gayet iyiyim. İnşallah hepsi de döllenebilir ❤ donduracaklarmış bu sefer.
Amin inşallah kuzumCaniiiiiminşallah hepsi dollenir en iyi kalitede olurlar. Haberlerini bekliyorum
İyiyim güzelimAmin inşallah kuzumsen nasılsın canım?
İnşallah hepsi güzelce embriyo olur her şeye değerCanım çıktımüç yumurta toplandı. Ben gayet iyiyim. İnşallah hepsi de döllenebilir ❤ donduracaklarmış bu sefer.
Ay ne diyorsunİyiyim güzelimdün çift çizgi gördüm ama emin olamıyorum kan vermeden. Sanırım Çarşamba verecegim normalde test günü ctesi
Valla şaka maka çizgi gördüm barizdi. Smdi diğer marka testi bekliyorum o gelsin onunla da yapacağım. 5. Günün akşamıydı dün inşallah doğrudurAy ne diyorsunAllahım Allah'ım ❤ inşallah çizgin kızarır kop koyu olur canım transferden sonra 5. Günde falan çift çizgi çıkan oluyor. İnşalah senin de bebişin göbüşündedir kuzum. Çatlatma iğnesi olmadın dimi? Çatlatma iğnesi de pozitif çıkarabilir.
Sağol kuzumİnşallah hepsi güzelce embriyo olur her şeye değer
Ayy ay ay ay hem de iğnesizse bebektir o bebekValla şaka maka çizgi gördüm barizdi. Smdi diğer marka testi bekliyorum o gelsin onunla da yapacağım. 5. Günün akşamıydı dün inşallah doğruduryok canım iğne olmadım ben ilaçlı transferdi benimki. İnşallah hep beraber güzel haberler alırız
Canim benimAyy ay ay ay hem de iğnesizse bebektir o bebekay ilk denemede inşalah geliyor yeğenimiz Allah sevincimizi boşa çıkarmasın inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum kuşum
Maşallah, çok sevindim canım. İnşallah üçü de çok kaliteli olur. Ne zaman haber verecekler?Canım çıktımüç yumurta toplandı. Ben gayet iyiyim. İnşallah hepsi de döllenebilir ❤ donduracaklarmış bu sefer.
Yarın döllenip Döllenmediklerini söylerler canımMaşallah, çok sevindim canım. İnşallah üçü de çok kaliteli olur. Ne zaman haber verecekler?
Gozun gonlun aydin olsun canim canimCanım çıktımüç yumurta toplandı. Ben gayet iyiyim. İnşallah hepsi de döllenebilir ❤ donduracaklarmış bu sefer.
Sağol kuzum ❤ İnşallah dolu çıkarlar ve döllenirlerGozun gonlun aydin olsun canim canim
Gayet guzel uc tane bravo sana guzelim
Guzel haberlere insallah
Ne güzel haber böyle, çok güzel haberler alırsın inşallahCanım çıktımüç yumurta toplandı. Ben gayet iyiyim. İnşallah hepsi de döllenebilir ❤ donduracaklarmış bu sefer.
İnşallah kuzumNe güzel haber böyle, çok güzel haberler alırsın inşallah
Çok güzel bir haber Allah tamamına erdirsin MaaşallahValla şaka maka çizgi gördüm barizdi. Smdi diğer marka testi bekliyorum o gelsin onunla da yapacağım. 5. Günün akşamıydı dün inşallah doğruduryok canım iğne olmadım ben ilaçlı transferdi benimki. İnşallah hep beraber güzel haberler alırız