- 4 Ekim 2023
- 65
- 58
- 47
İnşallah 3 nümde döllendiğinin haberini alırsın yarınYarın döllenip Döllenmediklerini söylerler canımsonra da gün gün gelişim gösterip göstermediklerini söylüyorlar. 5. Güne kadar yaşarlarsa, doldurulacak inşallah... İlkinde iki toplanmıştı biri döllenmişti. İnşallah şimdi üçü de Döllenir amin
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler henuz kan vermedim. Bekleyen tüm herkes bu haberi alır inşallahÇok güzel bir haber Allah tamamına erdirsin Maaşallah
AminÇok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler henuz kan vermedim. Bekleyen tüm herkes bu haberi alır inşallah
Eda aradılar mıSağol kuzum ❤ İnşallah dolu çıkarlar ve döllenirlerinşallah güzel haberi verebilirim ❤ yarın da yazarım canım
Canım şimdi aradılar ❤Eda aradılar mı
İnşallah canım ❤
Çok sevindim canım. Gözün aydın.Canım şimdi aradılar ❤iki tanesi olgunmuş, ikisini işleme almışlar ikisi de döllenmiş canım buna şükür çok şükür Allahımm
Sağol canım inşalah beşinci günü de görmek nasip olurÇok sevindim canım. Gözün aydın.
Çok şükür olacak inşallah 5. Güne doğru gidiyoruz çok çok güzel haberSağol canım inşalah beşinci günü de görmek nasip olur❤
İnşallah kuzumÇok şükür olacak inşallah 5. Güne doğru gidiyoruz çok çok güzel haber
İnşallah canımİnşallah canım ❤inşallah beşinci günü görmek nasip olur
Prp sonrasi ağrısız olmusmuydu dün prp oldum yumurtaliklarimi hissediyorum çok ağrıyor arada bi batma oluyorBenim aslında deneyecek yumurtam da hiç olmamıştı. Biraz uzun olacak ama ay ay özetlemeye çalışayım.
1.ay FSH 30a yakın diye tedaviye başlanmadı. Cyclo progynova verildi.
2.ay İlac FSHı düşürmemişti. 25in üzerindeydi. Ayrıca kist olmuştu. İlaca devam denildi. Moralim baya bozuldu. Amerikan Hastanesi Bülent Urman'a 2.görüş için gittim. Çok olumlu konuşmadı. Senin durumunda FSHin düşmesini beklemek vakit kaybı. Ben olsam hemen başlardım. İstersen biosteron kullan dedi. Başladım biosterona.
3.ay FSH 18e düşmüştü. Memorial 15in üstünde başlanmasını önermeyiz dedi. Ben sonuçlarına razıyım diyerek ısrar ettim. Başladık ve yumurta büyütme süreci normalde 10-12 günken bende 18 gün sürdü, 225 üniteyle başlayan tedavim yumurta cevap vermiyor diye 600 üniteye çıktı. 1 folikül gelişti, o da OPUda boş çıktı.
4. ay folikül yoktu, başlayamadık.
5.ay 3 folikül görüldü. 225-300 ünite ilaca cevap verdi. İki tanesi 10 günde gelişti. Baya heyecanlandık ama malesef OPUda ikisi de boş çıktı.
Bu noktada ben artık aynı döngüden cevap alamayacağımı, başka birşey yapmam gerektiğini düşündüm. PRP yaptırdım. Acıbademin verdiği Biosteron, Gonamax ve Seaqten'i kullandım.
PRP'den 2 ay sonraki denemede FSH 15e düşmüştü. 4 yumurta toplandı. 3ü döllendi ve 5.güne gitti. Üçünü de genetik teste gönderdik.
Ben bu arada PRPnin etkisi geçmeden bir sonraki ay tekrar yumurta toplatmak istedim. O sırada genetik sonucu belli değildi. Yaşımdan ötürü sağlıklı gelmeyebilir diye endişe etmiştim.
PRPden sonraki 3.ay FSH 4e düşmüştü. 15ken 3 embriyo varsa 4ken kimbilir ne olur diye baya motive olduk ama o iş öyle olmuyormuş. İki yumurta toplandı. Biri döllendi ama malesef gelişimi devam etmedi. Bu arada genetik sonucu 2 embriyo sağlam şeklinde geldi. Çok zor embriyo elde ettiğimiz için rahim anomalilerini elimine etmek için tanısal histeroskopi yaptırdım. Bir sorun yokmuş. Bir sonraki ay da iki embriyodan biri transfer edildi ve oğlum oldu.
Bu forumlarda okuduklarımdan çok şey öğrendim. En çok da umudumu kaybetmemeyi. Herkesin en kısa sürede bebeğine kavuşmasını dilerim.
Insallah canim benim cok cok mutlu oldum adina rabbim daha da guzellestirsinİnşallah kuzuminşallah yarını iple çekiyorum. İnşallah yaşamaya devam ederler. Cumartesi 5. Gün olacak. İnşalah cumartesi dondurulduklarını da görebiliriz
Amin amin kuzummInsallah canim benim cok cok mutlu oldum adina rabbim daha da guzellestirsin
Ben de bu hafta olacağım. Nerde yaptırdınız nasıldı acaba? En başta böyle opu gibi ağrılar olacağını okumuştum.Prp sonrasi ağrısız olmusmuydu dün prp oldum yumurtaliklarimi hissediyorum çok ağrıyor arada bi batma oluyor
bende prp yaptırmıştım ilk 2 gün çok ağrım olmuştu sonra azalarak 1 haftada tamamen geçtiPrp sonrasi ağrısız olmusmuydu dün prp oldum yumurtaliklarimi hissediyorum çok ağrıyor arada bi batma oluyor
Neler yaşadınız işe yaradı mı acaba.bende prp yaptırmıştım ilk 2 gün çok ağrım olmuştu sonra azalarak 1 haftada tamamen geçti
Ya ne güzel sonuçlar almışsın aslında. Ben de şu an takviyelere devam ediyorum. Evet yaptırcam faydası olur inşallah bana da .. 1-2 folikül görünüyor..Benim Prp öncesi Fsh:96 çıkmıştı. Ultrasonda görünen Folikül sayısı:0 dı. Prp sonrası ilk Fsh:34 ve sol yumurtalıktan folikül çıkmaya başladı. Şu an Fsh:16 geliyor. Çok şükür embriyo da elde edebildik. Havuzlama ile devam etmeye çalışıyoruz. Ben bende işe yaradığını düşünüyorum açıkçası. Tabi ki beslenme düzenimi değişirdim ve takviyeler kullanmaya başladım onlarda süreci desteklemiştir. İnşallah sizde de işe yarar. Doktorumuz yumuratalıklar içerisinde eğer hücre varsa uyandıracak göreceğiz demişti. Bi grupta işe yaradığını bir grupta fayda sağlamadığını söyledi kısaca başka çaremiz olmadığı için denemiştik.Ezgickk