Umutlanıp biranda böyle haber almak insanı yıkıyor cidden , bende olumlu olacak diye düşünmüştüm ama malesef bi garantiside yok maddi manevi yoruluyor insanEvet benimde E2 65 lerdeydi iki yumurta toplandı 1 yumurta bol çıktı diğeri de döllenmedi dün bana haber geldi ve yıkıldım maalesef
Bende umutsuzdum yumurtam yoktu allah isterse herşey olur umutsuzlanmak yok belki uğraşacaz ama inşallh sonu güzel olacak stres herşey etkiliyor bizim gibileri o yüzden pozitif olmak lazım ama işte yapamıyoruz güzel dülünelim güzel olsunBenim umudum tükendi ya hiç anne olamıcam hissi sürekli var. Zaman geçiyo. Sürekli umut edip hüsrana uğramayı yaşıyorsun.
Cumartesi kontrole gittiğimde muhakkak doktora soracağım ve burdan size yazacağım bu arada yaşınız kaç sizinSize sebep olarak ne dediler? Bizde sperm faktörü de var şiddetli.
Bu arada canını sıkma bir yumurta olması için iyi ve ya kötü insanlar var birde bu tarftan bak olayaBenim umudum tükendi ya hiç anne olamıcam hissi sürekli var. Zaman geçiyo. Sürekli umut edip hüsrana uğramayı yaşıyorsun.
30Cumartesi kontrole gittiğimde muhakkak doktora soracağım ve burdan size yazacağım bu arada yaşınız kaç sizin
Oooo daha çok gençsin ben 34 yaşındayım
Ve ben yeni 2 aydır tüp bebek tedavisine başladım
1 yıl olacak benim de 3 tedavi. Yoruldum birazVe ben yeni 2 aydır tüp bebek tedavisine başladım
Evet çok yorucu ama inan benim tedavi olduğum hastanede çiftin biri 5 yıl uğraşından sonra oldu ve onda yumurta rezervi azdı ve azosperm vardı geçenlerde hamile kaldı1 yıl olacak benim de 3 tedavi. Yoruldum biraz
Ben tedavimi Bursa yapıyorum1 yıl olacak benim de 3 tedavi. Yoruldum biraz
Antioksidant canımGlutatyon nedir vitamin takviyesi mi
Bana incir tarifi yazarmısın sana zahmet olmazsaUmutlanıp biranda böyle haber almak insanı yıkıyor cidden , bende olumlu olacak diye düşünmüştüm ama malesef bi garantiside yok maddi manevi yoruluyor insan
bana biesteronu doktor verdi ama 8. günündeyim tedavinin iğne ve diğer ilaçlarıda kullanıyorum. şimdiye kadar hiç kan tahlili bakılmadı. Doktorun bu konuda kontrolu olduğunu düşünmüyorum.Biesteron ve argifertili doktor kontrolünde mi kullanmak gerekir bilginiz var mı. Rezerv düşüklüğü için araştırmalarım sonucu aldım ama dhea da bi hormon olunca zararı olur mu diye emin olamadım.
Yaaa kıyamam valla bazı hastaneler çok garip gözlerinin içinde dolar dönüyor resmenDaha geçen gün Dr biri amh 0.01 ile gebe kalan Bi hasta paylaşmıştı mesaj attım durumumu anlattım bana demiş ki sizin tanınız farklı diye başka da bişey dememiş ama iyi Bi Dr a benziyor
Bi başkası vardı aklımda belki bi gözüksem mi diye ona da koca Bi destan mesaj attım en son da o kadar çaresiz kaldım ki demiştim
Bana dediği yumurta kalmayınca çare de kalmıyor
Ay nasıl canım sıkıldı çok şükür Allah a bir den ikiden yumurtam çıkıyor o kadar ümitsiz vaka değilim bence
Ne bilim yaa Dr lar gerçekten çok acımasız bazıları
İncir miktarı sana bağlı incirleri yıka küçük küçük doğra , küçük bir kavonoza doldur ve üzerine saf zeytin yağ yarıya kadar doldur arada ters düz yap kavonozu… sabahları aç tüketBana incir tarifi yazarmısın sana zahmet olmazsa
peki ne kadar yemem lazımİncir miktarı sana bağlı incirleri yıka küçük küçük doğra , küçük bir kavonoza doldur ve üzerine saf zeytin yağ yarıya kadar doldur arada ters düz yap kavonozu… sabahları aç tüket
Prolaktin yükseltiyor diye duydum bende incir yemeye korkuyorumİncir miktarı sana bağlı incirleri yıka küçük küçük doğra , küçük bir kavonoza doldur ve üzerine saf zeytin yağ yarıya kadar doldur arada ters düz yap kavonozu… sabahları aç tüket