- 25 Mart 2010
- 102
- 59
Ben adet olduğumda başlamıştım bir sonraki adete kadar yedim sonrada zaten yumurta toplama oldupeki ne kadar yemem lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adet olduğumda başlamıştım bir sonraki adete kadar yedim sonrada zaten yumurta toplama oldupeki ne kadar yemem lazım
Günde kaç tane kullanıyorsun canım bioesteronu?bana biesteronu doktor verdi ama 8. günündeyim tedavinin iğne ve diğer ilaçlarıda kullanıyorum. şimdiye kadar hiç kan tahlili bakılmadı. Doktorun bu konuda kontrolu olduğunu düşünmüyorum.
az önce bunun şüphesine düştüm. Günde 3 tane kullanıyorum. sanki biraz yüksek gibi geldi. Birde araştırdımda tüp bebekle ne alakası var tam anlayamadım.Günde kaç tane kullanıyorsun canım bioesteronu?
Böyle şeyleri yaparken dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Yapmış biri olarak sizi uyarmak istedim. Cok dikkatli olmalısınız. Aynı kürü uyguladım. Bir anda karaciğer enzimlerinde yükseklik oldu. hiçbir sebep bulunamıyor. sadece toksik bir etkiyle karşılaştığım düşünülüyor. Bu yaptığım kürlerden kaynakladığını düşünüyorlar. Hele de bitkisel çaylardan uzak durun derim. 1.5 senedir bununla uğraşıyorum yeni yeni toparlanmaya başladım. Tabi yüksek diye doktorlar tüp bebeğe başlamak için çekinceli davrandı.peki ne kadar yemem lazım
Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Tüp bebek tedavisinden 6-8 hafta önce başlanması gerekirmiş. benim tedavi ile başladı. Muhtemelen yumurtalarıma bir faydası olamayacak diye düşünüyorum. Bunun nedeni de sanırım doktorun hasta kaybetmeme endişesi... yanlış mı düşünüyorum.az önce bunun şüphesine düştüm. Günde 3 tane kullanıyorum. sanki biraz yüksek gibi geldi. Birde araştırdımda tüp bebekle ne alakası var tam anlayamadım.
Canım benim de okuduğum ve gördüğüm tüp bebekte doktorlar 2-3 adet kullandırıyor günde. Bence normal canım iğneyle kullanılabildiğini bilmiyordum. Onu senden öğrendim.az önce bunun şüphesine düştüm. Günde 3 tane kullanıyorum. sanki biraz yüksek gibi geldi. Birde araştırdımda tüp bebekle ne alakası var tam anlayamadım.
Bir arkadaşıma bir adet öncesi başlandı canım. Genellikle adet öncesi başlatılıyor. Seninki direk iğnelerle mi başlattı? Belki bu ay olmazsa sonraki ay için yatırım yapıyordur kuzum öyle de düşünebilirsin.Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Tüp bebek tedavisinden 6-8 hafta önce başlanması gerekirmiş. benim tedavi ile başladı. Muhtemelen yumurtalarıma bir faydası olamayacak diye düşünüyorum. Bunun nedeni de sanırım doktorun hasta kaybetmeme endişesi... yanlış mı düşünüyorum.
2 biesteron , 3 Argifertil olarak kullanıldığını okudum öyle başladım 3 de olur sanırımBir arkadaşıma bir adet öncesi başlandı canım. Genellikle adet öncesi başlatılıyor. Seninki direk iğnelerle mi başlattı? Belki bu ay olmazsa sonraki ay için yatırım yapıyordur kuzum öyle de düşünebilirsin.
Ben de2 biesteron , 3 Argifertil olarak kullanıldığını okudum öyle başladım 3 de olur sanırım
amin inşallah Ne kadar kullanacaksın sen başladın mı tedaviye tekrar?Ben de
2 biosteron
2 agrifertil
1 maxijuno
olarak kullanıyorum. Bi de omepa q10 ve melatonin içiyorum ek olarak. Şifa olur umarım hepimize
Canım bana bu ay yumurta takibi yapıyor doktor. Mart'ta başlayacak mı bilmiyorum. Konuşmuyor doktorum benim. Başlarız diyor ama başlamıyor bakalım, bekleyip göreceğim. Ben sanırım bu sefer opu olana kadar kulanacağım bunları kuzum. Baksana iğneyle kullanan arkadaşlarımız var. Geçen sefer iğneye başlayınca bırakmıştım. 1 ay civarı kullanmıştım. İki yumurta çıktı, biri döllendi embriyo oldu transfer oldum ama tutmadı. İki yumurtadan birinin dolu çıkıp döllenmesinde belki etkisi olmuştur bu kullandıklarımın.amin inşallah Ne kadar kullanacaksın sen başladın mı tedaviye tekrar?
Glutatyon serum hakkında bilginiz var mı hee hafta 5 seans şeklinde yapıyorlarmış. 1 ay beklicem ya ben de o ara yaptırsam mı diye düşünüyorum doktoruma danışacağım henüz. Faydasını görenler olmuş ama bilemedim.Canım bana bu ay yumurta takibi yapıyor doktor. Mart'ta başlayacak mı bilmiyorum. Konuşmuyor doktorum benim. Başlarız diyor ama başlamıyor bakalım, bekleyip göreceğim. Ben sanırım bu sefer opu olana kadar kulanacağım bunları kuzum. Baksana iğneyle kullanan arkadaşlarımız var. Geçen sefer iğneye başlayınca bırakmıştım. 1 ay civarı kullanmıştım. İki yumurta çıktı, biri döllendi embriyo oldu transfer oldum ama tutmadı. İki yumurtadan birinin dolu çıkıp döllenmesinde belki etkisi olmuştur bu kullandıklarımın.
Onu hiç bilmiyorum canımGlutatyon serum hakkında bilginiz var mı hee hafta 5 seans şeklinde yapıyorlarmış. 1 ay beklicem ya ben de o ara yaptırsam mı diye düşünüyorum doktoruma danışacağım henüz. Faydasını görenler olmuş ama bilemedim.
işte o zaman öbür ay başlasaydık. dünya para gidiyor. Açıkcası durumumuzda okdr iyi değil. Birinci ve ikinci için anca para denkleştirebiliyoruz. Oda düğün altınlarımla. benimki direkt adetimin 2. günü gitmiştim doktora, hemen bu ay başlayalım dedi. iğnelerle beraber bu ilaçları verdi. Allah büyüktür ne diyim, hepimizin yardımcısı olsun.Bir arkadaşıma bir adet öncesi başlandı canım. Genellikle adet öncesi başlatılıyor. Seninki direk iğnelerle mi başlattı? Belki bu ay olmazsa sonraki ay için yatırım yapıyordur kuzum öyle de düşünebilirsin.
Doktorunuzu glutatyonu önermiş sanırım size neler söyledi yaptırdınız mı acabaişte o zaman öbür ay başlasaydık. dünya para gidiyor. Açıkcası durumumuzda okdr iyi değil. Birinci ve ikinci için anca para denkleştirebiliyoruz. Oda düğün altınlarımla. benimki direkt adetimin 2. günü gitmiştim doktora, hemen bu ay başlayalım dedi. iğnelerle beraber bu ilaçları verdi. Allah büyüktür ne diyim, hepimizin yardımcısı olsun.
Canım öncelikle gönlüne göre olsun.Merhaba kizlar. Ben de adetin 4. Günü başladım tedaviye. İlk kontrolde 5 yumurtam vardı. Sonra 8 oldu şimdi 10 tane oldu. 4 tanesi 12,5 mm oldu digerleri 7-8-9 mm büyüklükte. Pazartesi yumurta toplama işlemi olacak. Küçüklerde büyür mü acaba pazartesiye kadar? Doktor senin yaşındaki bir hastada tüp bebekte 30 yumurtanız olması gerekirdi dedi. Benim 10 tane ve bazıları daha yavaş büyüyor. Sizce durum kötü mü
evet dün akşam ilk dozunu yaptırdım. İçine Saf C vitamini ve asist de koyduk. benim karaciğerimde sorun olduğu için önerdi. toksik maddeleri vücuttan uzaklaştıran bir aminoasit aslında. Aynı zamanda antioksitan yani hücre yenileyici. Bu nedenle de yumurta kalitesinde de yararlı. Ama benim için bence geç bir uygulama. Cünkü zaten şu an tedavi aşamasındayım. Tedaviye başlamadan yaptırılsa daha iyi olur gibi geliyorDoktorunuzu glutatyonu önermiş sanırım size neler söyledi yaptırdınız mı acaba
Glutadyon ben 2 seans kullandım. Ve sonraki adette yumurta oluştu ve kaliteliydi bana hemen etki etmiştievet dün akşam ilk dozunu yaptırdım. İçine Saf C vitamini ve asist de koyduk. benim karaciğerimde sorun olduğu için önerdi. toksik maddeleri vücuttan uzaklaştıran bir aminoasit aslında. Aynı zamanda antioksitan yani hücre yenileyici. Bu nedenle de yumurta kalitesinde de yararlı. Ama benim için bence geç bir uygulama. Cünkü zaten şu an tedavi aşamasındayım. Tedaviye başlamadan yaptırılsa daha iyi olur gibi geliyor