- 14 Temmuz 2013
- 251
- 210
Femara yi fsh düşürmek için mi kullandınız?Evet iki kere kullandım bir kere de aşılama yaptım ama olmadı maalesef, ben de hırslandım hormonlarım düzelmeden yapmayacağım bişey diye, 2 ay önce 19 du 16,5 a düştü fazla düzenli kullanmamıştım,bu ay tam düzenli kullanacağım bakalım etki edecek mi
Ben de siteden çıkamıyorum, kendim test yaptırdım sanki, sonuç bekliyorum.
Ben de siteden çıkamıyorum, kendim test yaptırdım sanki, sonuç bekliyorum.
Erken gidicem demisti.. biraz korktum yazmayinca. Insallah sevincten girememistir
Önce edoşuma sonra bize o mutluluğu yaşatsın Rabbim inşallahBen de siteden çıkamıyorum, kendim test yaptırdım sanki, sonuç bekliyorum.
İnşallah inşallah güzel düşünelim inşallah güzel haberle gelirErken gidicem demisti.. biraz korktum yazmayinca. Insallah sevincten girememistir
:) klomen femara yumurta geliştirici ilaçlar duymadınız mı hiç burda , çok fazla kullanan var çok fazla gebelik yakalayanda var bu ilaçlarla .yumurtası gelişmeyenler için.sonrasında çatlatma iğnesi uygulamasıyla birlikte. Fsh ı doğrudan düşürecek bir ilaç yok maalesefFemara yi fsh düşürmek için mi kullandınız?
Yumurtaları büyütmek için kullanıldığını biliyorum ama üstteki arkadaşın yorumundan Yumurta için değil fsh düşürmek için kullandığı anlamını çıkardım ben,onun için sordum.:) klomen femara yumurta geliştirici ilaçlar duymadınız mı hiç burda , çok fazla kullanan var çok fazla gebelik yakalayanda var bu ilaçlarla .yumurtası gelişmeyenler için.sonrasında çatlatma iğnesi uygulamasıyla birlikte. Fsh ı doğrudan düşürecek bir ilaç yok maalesef
EvetBir arkadaşımızın daha test günüydü bugün.
Olabilir o zaman. Keşke öyle olsaydı :)Yumurtaları büyütmek için kullanıldığını biliyorum ama üstteki arkadaşın yorumundan Yumurta için değil fsh düşürmek için kullandığı anlamını çıkardım ben,onun için sordum
Yine olmadı benim kızlar inşallah size kısmet olurEvetyazbitmeden inşallah ama daha geç gidecekti sanki sabah iğne fitil gibi ilaç kullanımlarından ötürü
yazbitmeden nasıl canım sonucunu aldın mı yaptın mı test
Yine olmadı benim kızlar inşallah size kısmet olur
Çok üzüldüm, teselli etmek için ne desek boş, ama pes etmeyin. Bir dahakine motive olun lütfen. Birçok kere negatif görüp, sonunda pozitifi yakalayanlar var. Dualarım sizinleYine olmadı benim kızlar inşallah size kısmet olur
Ah canım kıyamam. Geçmiş olsun. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok üzüldüm. Bu da bizim sınavımız. Pes etme ,umutsuzluğa kapılma lütfen.Kızlar negatif