Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki de sağlıklı beslenmek kaliteyi etkiler ancak sayı dogdugumuzda ne kadar yumurta varsa okadar oldugundan değişmeyen bir durum malesrfKeşke amh çıksa yukarı di mi...
Dr "yumurta sayısı az, artı amh düşük, bu kalitesiz yumurtlama demek" deyince olan umudumu da bıraktım oraya.
Ceviz badem, mercimek, nar yeşillik yesemde kaliteli olur mu dersin?
En azından kaliteli hale getirilebilir belki ordan tutunur inş.Tabiki de sağlıklı beslenmek kaliteyi etkiler ancak sayı dogdugumuzda ne kadar yumurta varsa okadar oldugundan değişmeyen bir durum malesrf
Merhaba benimde fsh yüksek amh 0.01 tüp. Bebek doktoruna mi Gideceksiniz var mı tavsiyenizbenim de amh düşük denmişti, diğer değerler fsh filan normal ama bir türlü hamile kalamıyorum. yaş 37, 11 yaşında bir oğlum var allah uzun ömürler versin. bakalım yarın tekrardan kadın doğum doktoruna gidicem inş bir umut verir.
yok normal kadın doğum doktoru ve infertelite kısırlık uzmanı doktor. Ben şuan yaz için erteledim. korona aşısı olucam . ters etkiler diye. klomen yazdı doktor. normal yolla deneyelim dedi. bi sonuç alırsam yazarım size.Merhaba benimde fsh yüksek amh 0.01 tüp. Bebek doktoruna mi Gideceksiniz var mı tavsiyeniz
Dr tüp için ne dedi, yaş kaç sizin?Merhaba benimde fsh yüksek amh 0.01 tüp. Bebek doktoruna mi Gideceksiniz var mı tavsiyeniz
Tüp ebebk için birkaç kere yumurtaligi.olusti aslında en son 13cm vardı ama büyük dedi doktor uygulama yapmadı kontrollere devam edelim dedi.Benim yaş 35Dr tüp için ne dedi, yaş kaç sizin?
Benim 44, tüpe bile olmaz dedi.
yok normal kadın doğum doktoru ve infertelite kısırlık uzmanı doktor. Ben şuan yaz için erteledim. korona aşısı olucam . ters etkiler diye. klomen yazdı doktor. normal yolla deneyelim dedi. bi sonuç alırsam yazarım size
Öyle mi hayırlı olsun. Ben aşııolmuyorum şu aşamalarda tegirhinlik yapıyor ne olur ne olmaz diye. Ertelemekte istemiyorum yaş olmuş 35:)peki gittiğiniz doktor nerede acaba?
yok normal kadın doğum doktoru ve infertelite kısırlık uzmanı doktor. Ben şuan yaz için erteledim. korona aşısı olucam . ters etkiler diye. klomen yazdı doktor. normal yolla deneyelim dedi. bi sonuç alırsam yazarım size.
white moon .!.:
Öyle mi hayırlı olsun. Ben aşııolmuyorum şu aşamalarda tegirhinlik yapıyor ne olur ne olmaz diye. Ertelemekte istemiyorum yaş olmuş 35:)peki gittiğiniz doktor nerede acaba?
İLAÇSİZ TÜP BEBEK NERDE YAPTIRDINIZTek ben ilaçsız tüp bebek yaptım üç ay önce opu oldum embriyolarim dondu o süreçte folik asit kullandım daha öncesinde biesteron kullanıyordum bazı doktorlar işe yarıyor diyor bazıları da tam tersi ama sanırım psikolojide çok etken açıkçası hiç dusunmedigim ve aslında hazır da olmadığım dönemde (bu nedenle transferi hep erteledim) ihtimal bile vermedigim bir ayda oldu doğal bir sekilde. Amh düşük rezerv gösteriyor doğru ama yumurta kalitesini yumurtayı alıp incelemeden yumurtanın kalitesiz olup olmayacağı ni da kimse net söyleyemiyor (FSH heray değişiyor ) kur vs ben en başından beri çok inanmadım açıkçası yüksek doz hormon almayı da hiç istemedim ve almadım da , ama raporlu opu olduğum için ilaçlarımı almıştım ve hiç kullanmadan dolapta muhafaza ediyorum . Ihtiyacı olacak birileri için saklamaya devam edeceğim.
Eğer bu yolda iseniz psikolojik olarak bu duruma çok odaklanmayın derim bence en önemli olan psikolojik olarak biraz durumdan uzaklaşıp rahatlamak
Canım merhaba takılma amh değerine önemli olan sağlıklı kaliteli bir tane dahi olsa yumurtandir beslenmene dikkat vitamin takviyesi bol su yürüyüş ve eşinle birlikte olurken kendinizi sartlayarak birlikte olmayın derim Rabbim tez zamanda herkesin emeğinin karşılığını versin.Benim de amh 1 dr hemen tüp dedi zaman geçtikce bu veride olmayabilir dedi 38 yaşındayım gec evlendim 7 ay oldu hala olmadi yasi gencler amh de dusuk bile olsa yumurtası kaliteli olduğu icin sans yüksekmiş... yani yasi ileri olanlarda yumurtalarda yaslanıyormus kür filan denedim vucudumda alerji yaptı aylarca kaşındım ... Bir kac ay daha olmazsa gonlum razi degil ama tüp deniycez iste... Allah KERİM...
İnş hepimiz hayırlı haberler alırız.Tüp ebebk için birkaç kere yumurtaligi.olusti aslında en son 13cm vardı ama büyük dedi doktor uygulama yapmadı kontrollere devam edelim dedi.Benim yaş 35
İstanbul tüp bebekİLAÇSİZ TÜP BEBEK NERDE YAPTIRDINIZ
İnşallahİnş hepimiz hayırlı haberler alırız.
Benim doktorum yumurta kalitesini belirleyen en önemli şey kadının yasidir demisti. Yaş gencse yumurta kalitelidir büyük ihtimalle. Doktorunuz gereksiz yere net konuşmuş. Bu sadece laboratuvarda belli olur. Amh şöyle yukarı çıkabiliyor eğer d vitamini eksikliğiniz varsa amh düşük çıkabiliyor. D vitamini normale döndüğünde amh yükselebiliyor ayrıca sağlıklı beslenerek yumurta kaybı yavaşlatıliyor.Keşke amh çıksa yukarı di mi...
Dr "yumurta sayısı az, artı amh düşük, bu kalitesiz yumurtlama demek" deyince olan umudumu da bıraktım oraya.
Ceviz badem, mercimek, nar yeşillik yesemde kaliteli olur mu dersin?
2 yıl önceki nasıl bugün aldınız anlamadım amh takılıp stres bunalıma girmeyin 0.01hamile kalanlar var ol dedikten sonra önemi yok canımBen de 2 yıl önce yaptırdığım test sonucunu bugün aldım. 1,02 çıkmış sonuç. Burada yazılanlara göre düşük olduğunu çok kafama takmamalı mıyım.
ya şehir hastanesinde yaptırmıştım. Bugün aşı olmaya gidince çıktısını aldım. düşük olduğunu zaten biliyodum. Baklım klomen yazdı doktor kullanmaya başlıcam adet olunca.2 yıl önceki nasıl bugün aldınız anlamadım amh takılıp stres bunalıma girmeyin 0.01hamile kalanlar var ol dedikten sonra önemi yok canım