Düşük Amh (0,1) ve Yumurtalık Gözükmemesi

Saizen cümlesi yarım kalmış. Forumda bir arayın onu ben faydası olduğunu düşünüyorum.

Canım eğer düzenli adet görüyorsan hiç korkma ben de düşük amh ile doğal yoldan gebe kaldım çok şükür. Yumurta kaliteni arttırmak için arı sütü bal polen yemeni öneririm. Bir de en önemlisi olan sırta hacamat yaptırmanı kesinlikle öneriyorum. Bana yaradı inşallah sana da faydası olur. Rabbim nasip etsin inşallah

Arı sütü, qenzim q10, hayıt otu, arslanpençesi kullanabilirsin. Yumurtalıklar için prp tedavisi kesin yaptır. 40 üstü yaş, amh 0.1 iken prp desteğiyle hamile kaldım. Umutsuzluk yok
Çok mutlu oldum size. Prp desteği nedir açıklar mısınız her doktor yapar mı

Ve tabiki eger tavsiyler istersen bende arastirdigim doktorlari soylerim hic olmazsa muayene olursun belki icine siner yani bende daha muayene olmadigim icin ne bir sey diyemiyorum, uzgunum

Düzenli adet görüyorum hatta 30 günde bir geliyor bu ay yumurtlama kitleri kullandım hiç yumurtlama günü olmadı ama adetim yine aynı tahmin ettiğim günde geldi Yorumlar bana çok umut oldu oluyor çok teşekkür ederim

Çok mutlu oldum size. Prp desteği nedir açıklar mısınız her doktor yapar mı
Bildiğim kadarıyla artık birçok doktor yapıyor. Ben acıbadem maslakta yaptırdım. Bahçeli de yapıyorlardı. Bireysel olarak tüp bebek doktorları da yapıyor diye biliyorum. Prp de sizden kan alıp bir ayrıştırma işlemi yapıyorlar ve ayrıştırdıkları plazmayı yumurtalıklarınıza veriyorlar. Yumurta hücrelerini gençleştirme ve uyandırmak amaçlı.

Arı sütü, qenzim q10, hayıt otu, arslanpençesi kullanabilirsin. Yumurtalıklar için prp tedavisi kesin yaptır. 40 üstü yaş, amh 0.1 iken prp desteğiyle hamile kaldım. Umutsuzluk yok
Cok guzel bir haber saglikla kucaginiza alin insallah
Bende acibadem dusunuyorum yigit cakiroglu yapiyor sanirim bu alanda cok iyi oldugunu okuyorum hep, YouTube de amh ilgili seminerleri var onlari izledim cok iyi guzel bir enerji aldim bende.

Ben de Acıbadem’e gidiyorum ama Maslak’a değil. Acıbadem’deki doktorumu bir tık ilgisiz buldum ama diğer lokasyonlara bakayım. Acıbadem’de Öznur Hanım var çok memnun herkes acaba ona mı gitsem diyorum

Ve tabiki eger tavsiyler istersen bende arastirdigim doktorlari soylerim hic olmazsa muayene olursun belki icine siner yani bende daha muayene olmadigim icin ne bir sey diyemiyorum, uzgunum
Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim Rabbim size de şifa versin en kısa sürede. Ben hiç HSG çektirmedim daha hiçbir doktor da sormadı bana veya yapmadı. Her gittiğim doktor yumurtalığın güzel ama kist var demişti ilk kez bu Acıbademdeki doktor 3. muayenemizde (hormon ilaçlarından 4 gün sonra) “göremiyorum iflas etmiş gibiler” dedi halbuki daha geçen gün görmüştü sağ yumurtalığı değil mi? Birkaç doktora daha danışacağım fikirlerini isterim elbette bu arada Zonguldak’ta yaşıyorum ama bu hastane işleri ve tüp bebek için İstanbul’a gelip gidiyorum o yüzden hep açığım önerilere Ankara ve İstanbul’a gitme şansım var

Ben farklı yerlerde birçok deneme sonucu çaresizlik içinde Bülent Tıraşa gittim. Çok yoğunlar, ilgisizlik olabilir. Prpden sonra 3 ay doğal bekliyorlar. Çünkü prp yaptırıp normal hamile kalan çok var. 3 ay sonra tüp bebeğe başlıyorlar. Yaşın çok genç. O yüzden başarı oranı da yüksek oluyor diye biliyorum.

Yaa teşekkür ederim yorumunuz için kayıtsız kalmadığınız için. Serdar Bey’e bakacağım hemen

Prp yöntemini mutlaka araştırıp soracağım hanımefendi çok teşekkür ederim yorumlarınız için size de hayırlı haberler gelsin inşallah

ay ayı tutmaz, yumurtaların ilaçlara cevabı her ay aynı olmuyor. Stresde çok etkili.

Benim aklımda çok soru işaretleri oldu dün çok ağladım. “Yumurtalıkların iflas etmiş gibi” dedi daha üçüncü kontrolde . Dedim geçenlerde gözüküyordu. Ayrıca iflas ettiyse dedim ki nasıl her ay düzenle adet oluyorum, cevap vermedi sadece “bu ay geç adet olacaksın haberin olsun” dedi. Şimdi başka doktoru araştırdım ama bunun yakın arkadaşı diyorum gitsem bunu arar neden bana geldi falan der mi Çünkü dün bu lafların karşısında şok oldum bir yanım diyor bu işin yıllarca uzmanı bana eksik yalan bilgi mi verecek bir yanım da diyor herkes yumurtalık görüyor iyi diyordu nasıl şu an çıkmıyor vs ben karıştım kaldım ama umutsuz değilim asla ve asla. Allah çabalayan herkesle beraberdir

Cok guzel bir haber saglikla kucaginiza alin insallah
Bende acibadem dusunuyorum yigit cakiroglu yapiyor sanirim bu alanda cok iyi oldugunu okuyorum hep, YouTube de amh ilgili seminerleri var onlari izledim cok iyi guzel bir enerji aldim bende.
Yiğit hoca çok iyidir, tavsiye ederim.

Bu arada farkli bir baslikta seninle konusmusuz Tiniminimavihanim simdi onu fark ettim mfk adi takviyelerin yan etkisi diye bir baslik acmistim Ismim Binevs94 orada.
Umarim sende iyisindir, sagligin durumun nasil ?
Merhaba canım eski nickinden hemen tanıdım ah Mfk oda bize yaramadı hiiç

Bende ekim ayında transfer olacağım beklemedeyim canım
Sende tedaviye başlayacaksın muhtemelen Rabbim kolaylıklar versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…