Düşük Amh (0,1) ve Yumurtalık Gözükmemesi

MMe
Merhaba nerede tedavi gördünüz acaba? Benimde çok düşük amh 003 bendede 1 maksimum 2 yumurta gözüküyor ama büyümüyor denilip tedavi iptal ediliyor iki seferdir

Merhabalar, bende Serdar Koç'a görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. Siz orada tedaviye başlamadan önce Amh değeriniz kaçtı acabaa?? Doktorun başarı oranı nasıl acabaa?? Bende araştırma yapıyorum da 6 ncı denemeyi düşünüyorum. Yeni transferim oldu çok umutluyduk ama maleseff başarısız sonuç aldık.

Merhabalar, bende Serdar Koç'a görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. Siz orada tedaviye başlamadan önce Amh değeriniz kaçtı acabaa?? Doktorun başarı oranı nasıl acabaa?? Bende araştırma yapıyorum da 6 ncı denemeyi düşünüyorum. Yeni transferim oldu çok umutluyduk ama maleseff başarısız sonuç aldık.

Merhaba. Serdar hocaya başlamadan bir yıl önce amh 0.79 su. Başarı oranı çok yüksek. Bir görüşmeye giderseniz kendiniz de görürsünüz. İlk görüşme ücretsiz zaten.

Merhaba gittiniz mi Serdar beye olumlu sonıç alabildiniz mi

Gittinz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…