Çok haklısınız zaten yüz verdigimizdenbboyleLaf soyleyip susturmak disinda alternatifiniz yok. Ya da sevisince hemen dus almayacaksiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısınız zaten yüz verdigimizdenbboyleLaf soyleyip susturmak disinda alternatifiniz yok. Ya da sevisince hemen dus almayacaksiniz.
Ya lutfen biran once ayri eve cikmaya calisin..Çoğu zman da kapınızı neden kapatiyorsunuz diye kızıyor kayınvalidem Allah'tan ki eşim cevabını veriyor
Haklısınız eşimle konuşmam lazimYa lutfen biran once ayri eve cikmaya calisin..
Gel bi de ortamızda uyu deseydiniz hadsizliğin de bu kadarıÇoğu zman da kapınızı neden kapatiyorsunuz diye kızıyor kayınvalidem Allah'tan ki eşim cevabını veriyor
Sevişeceğiz mahsuru mu var deseydinizÇoğu zman da kapınızı neden kapatiyorsunuz diye kızıyor kayınvalidem Allah'tan ki eşim cevabını veriyor
Guzellikle konusun destek olun her konuda. kendinize evliliginize yazik etmeyin boyle hayat gecmez.Haklısınız eşimle konuşmam lazim
Eşim soylediSevişeceğiz mahsuru mu var deseydiniz
Bu cevaba rağmen devam ediyorsa ayrı eve çıkmaktan başka çare yokEşim soyledi
Ben ayrı gayrı dusunmedigim için herkesi kendim gibi sanmisim benim malım onların mali dekistim. Demwkki ayrı gayrı varmış ve bundan sonra öyle olmak lazımmış anladimŞampuan alın.
Ayrı eve çıkın falan demicem çünkü bunu sizin akıl etmeniz gerekiyorken siz istediğiniz zaman sevişemediğinizden yakınıyorsunuz.
O yüzden 3 5 tane şampuan alın ve su faturasını ödeyin madem
E be güzel kardeşim sen neden aynı eve gelin gittin? Ayrı ev açamayan adamı neden kocan yaptın anlayamadım hiçBen ayrı gayrı dusunmedigim için herkesi kendim gibi sanmisim benim malım onların mali dekistim. Demwkki ayrı gayrı varmış ve bundan sonra öyle olmak lazımmış anladim
Evimizi zaten bı dönem ayırmıştır ama yangın çıkınca tun aysayalrimiz yandı o yüzden geri gelmek zorunda kaldık ev ayriyken hiç kavgamız da yoktu çok şükür şimdide yok ama olmuyor isteE be güzel kardeşim sen neden aynı eve gelin gittin? Ayrı ev açamayan adamı neden kocan yaptın anlayamadım hiç
Dün eşime aynısını dedim sanki köle gibiyiz sığıntı gibiyiz dedim o da bıkmış durumdaO zaman yapacak yok, siz orada bildiğin sigintisiniz ve onlara uyacaksiniz
Allah yardımcın olsun kaç yıllık evlisin?Dün eşime aynısını dedim sanki köle gibiyiz sığıntı gibiyiz dedim o da bıkmış durumda
5yil olacak Ocak ayindaAllah yardımcın olsun kaç yıllık evlisin?