Duş sorunumuz

Kayinvalideniz ne kadar terbiyesizmis ya ona neymis hamile kalmanizdan bide kapinizi neden kapatiyorsunuz ne demek ya nasil bi terbiyesizlik yuzsuzluk bu. Sevisiyoruz ondan kapatiyoruz diyin bi daha konusunu acamasin tabi eger biraz utanmasi varsa😡

Şampuan alın.
Ayrı eve çıkın falan demicem çünkü bunu sizin akıl etmeniz gerekiyorken siz istediğiniz zaman sevişemediğinizden yakınıyorsunuz.
O yüzden 3 5 tane şampuan alın ve su faturasını ödeyin madem
Ben ayrı gayrı dusunmedigim için herkesi kendim gibi sanmisim benim malım onların mali dekistim. Demwkki ayrı gayrı varmış ve bundan sonra öyle olmak lazımmış anladim

Ben ayrı gayrı dusunmedigim için herkesi kendim gibi sanmisim benim malım onların mali dekistim. Demwkki ayrı gayrı varmış ve bundan sonra öyle olmak lazımmış anladim
E be güzel kardeşim sen neden aynı eve gelin gittin? Ayrı ev açamayan adamı neden kocan yaptın anlayamadım hiç

E be güzel kardeşim sen neden aynı eve gelin gittin? Ayrı ev açamayan adamı neden kocan yaptın anlayamadım hiç
Evimizi zaten bı dönem ayırmıştır ama yangın çıkınca tun aysayalrimiz yandı o yüzden geri gelmek zorunda kaldık ev ayriyken hiç kavgamız da yoktu çok şükür şimdide yok ama olmuyor iste

O zaman yapacak yok, siz orada bildiğin sigintisiniz ve onlara uyacaksiniz🤔

Esimde çok üzülüyor ve bazen çok utanıyor yüzüme bakamiyor demese bile anlıyorum ailesinin böyle şeyleri dile getirmesine ve her yönden kısıtlamasına dün konuşurken ben ne biçim bir kocayim dedi . O un bu durumuna çok üzülüyorum.esyam olsa bir dakkika bile tahammül etmem dedi

X